Shoptherapie, Red lips & muziek!

Gisteren had ik wederom een rotdag (hihi, dat heb ik toen lekker niet gezegd), dus die avond moest en zou ik perse rode lipstick kopen (don’t ask me why). Vandaag ging ik shoppen in Alkmaar. Alkmaar is de dichtstbijzijnde stad waar je ook fijn kunt shoppen. Dus ik liep, inclusief rode lipjes, de V&D binnen, richting de Inglot producten die daar nog maar pas liggen. Daarna shopte ik natuurlijk nog meer. Resultaat? Een blije Lisanne. En dit blogje.

Boven zie je de lipsticks die ik heb gekocht (de onderste twee blijven onwijs lang zitten!) en onder het Inglot pallette. De Make Up Artist die aan het werk was heeft laten zien hoe die make up er op mijn ogen uitzag en dat resultaat (met mijn rode lipjes) wil ik ook best even laten zien.

Dat dus. Ik wilde eigenlijk gaan voor de kleuren die ik altijd kies (wat warmer bruin, een donkere en een lichtere allebei met glans). Maar de Make Up Artist ging mij laten zien hoe tof dit stond bij mijn rode lippen en toen kon ik niet anders dan met haar instemmen. (Let wel, dit is mijn aan-het-eind-van-de-dag-uitgelopen-hoofd.)

En in Alkmaar kwam ik ook nog twee super leuke bloesjes tegen, bij de H&M. Op de foto komen ze niet zo goed over, het zijn oversized bloesjes, zonder mouwen en met een stukje uit de rug. Leuk om aan te doen met het uitgaan. Maar ook voor overdag wel. Ik vond hem zo leuk dat ik hem in twee kleuren kocht, haha.

Toen ik daarna op de radio ook nog een vrolijk liedje voorbij hoorde komen was mijn dag helemaal goed.

18 reacties

 1. Kim 27 augustus 2011 / 18:24

  Ook al is het je einde-van-de-dag-gezicht, ik vind het toch leuke foto’s! En leuke make-upjes natuurlijk. 😀

 2. Emmelien 27 augustus 2011 / 18:37

  Staat je echt goed zeg, die rode lippen! Dat vind ik altijd zo leuk bij blonde meiden, dan spat de kleur echt van je lippen af. Mooie oogschauduwkleurtjes ook 🙂

 3. Emma 27 augustus 2011 / 19:03

  Die rode lippen staan je geweldig <3 ik heb dezelfde lipstick, ik hou er van!

 4. kirst 27 augustus 2011 / 19:11

  cool die rode lippenstift! Staat heel mooi! bij mij staat het voor geen meter maar bij jou zeker super cool!! Liefs.

 5. Thirza 27 augustus 2011 / 19:31

  Wauuw, dat staat je ontzettend goed die rode lippen! ;D

 6. Anika 27 augustus 2011 / 19:51

  Leuk die rode lippen!

 7. Petra 27 augustus 2011 / 20:17

  Leuk allemaal! En ik vind die rode lippenstift je echt heel erg goed staan!

 8. Roxanne 27 augustus 2011 / 21:46

  Als dit je aan-het-eind-van-de-dag-uitgelopen-hoofd is, hoe zie je dan ‘s ochtends wel niet uit? Dat zijn toch prachtige, spontane en mooie foto’s!

 9. Elisa 28 augustus 2011 / 06:37

  Die rode lippenstift staat je super goed. En ja Alkmaar is de enige stad waar je lekker kunt winkelen he in de buurt. Den Helder ga ik nooit heen, Schagen is ook niet echt iets, dus dan kom je wel in Alkmaar uit 😉

 10. Femke 28 augustus 2011 / 07:57

  Red lips staan je prachtig zeg! En de ooglook vind ik ook heel mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.