Sims, Skype & een eigen postbus! #lichtpuntjesmaand

De hele maand september is het Lichtpuntjesmaand op Lisanneleeft. Het wordt weer donkerder, dus kijken naar de lichtpuntjes in ons leven kan geen kwaad, toch? Vorige week deelde ik al mijn lichtpuntjes van die week. Vandaag is afgelopen week aan de beurt. En ik kan je vertellen: hij zat helemaal vol met mooie lichtpuntjes!

creatief

bron foto

– Een heleboel creatieve inspiratie hebben voor mijn blog(s) voor de komende maanden. Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan!

– Het zonnetje dat naar binnen schijnt. Het heeft veel geregend, maar als het dan weer lekker licht wordt, dan is dat zeker weten een lichtpuntje.

– Mijn bed is het fijnste bed van de wereld

– Gisteren kreeg ik opnieuw een berichtje of iemand mij post mocht sturen. Ik heb die vraag wel vaker gehad, maar het geeft me niet echt een goed gevoel om mijn adres openbaar te zetten. Dus… ik heb gisteren een postbus aangevraagd! Ik zat er al een tijdje aan te denken (ook voor zakelijke dingen). Hopelijk kan ik binnenkort dus af en toe een kaartje ontvangen, super leuk! Als ik het adres heb en er kan post gestuurd worden dan zet ik die natuurlijk online.

sims-spelen

– Ik heb Sims weer herontdekt! Extra leuk natuurlijk nu ik weet dat er in november een nieuwe uitbreiding komt, hihi. Maar nu speel ik voor het eerst Sims 4 écht helemaal zonder cheats en dat is verrassend leuk.

– Na het ziek zijn weer beter worden is zeker weten een lichtpuntje.

– Tim is nu twee weken weg, en we hebben afgelopen week een keertje kunnen Skypen!

– Vorige week ben ik een paar dagen echt super productief geweest. Dat geeft écht een goed gevoel. Heel fijn!

– TV kijken! Hollands Next Top Model, Expeditie Robinson (sowieso het leukste want Teske zit erin!) en allerlei andere programma’s. Fijn dat er weer allemaal nieuwe seizoenen begonnen zijn!

– Na een paar dagen binnen te zijn geweest weer naar buiten kunnen

wat-staat-er-op-mijn-telefoon

– Doen waar ik me ooit voor inschreef bij de KvK (reclame)teksten schrijven! Dat deed ik destijds freelance. En nu op mijn eigen blog, hihi. De campagne van gisteren vond ik heel erg leuk.

– Ik had sinds ik hier woon last van vogels op het dak ‘s ochtends. Dat werd veroorzaakt door vogelvoer van de buurman, gelukkig wilde hij daar voor mij mee stoppen. En nu kan ik elke ochtend weer heerlijk slapen zonder wakker gemaakt te worden door vogels, hihi. Zeker weten een lichtpuntje, goed slapen is belangrijk!

– Alle leuke en lieve berichtjes die ik krijg op mijn blog en op YouTube! En via de mail, maar dat houd ik op het moment niet zo goed bij (sorry).

– Met weinig verwachting een winkel binnen lopen en super veel leuks en bruikbaars vinden. Zoals ik afgelopen week had bij Wibra!

– Gisteren kocht ik dit spul om mijn haar wat koeler van kleur te maken, gewoon eens proberen. Geen idee of het gaat werken. Ik heb het gisteren meteen gebruikt. Ik kan niet wachten om te zien of het geholpen heeft! Met kunstlicht is het niet echt te zien, dus ik ben heel benieuwd…

Dat waren een aantal van mijn lichtpuntjes van afgelopen week! Voor meer kun je me natuurlijk volgen op Twitter en Instagram. Wat waren jouw lichtpuntjes van afgelopen week?

Deel zeker ook komende week jouw lichtpuntjes weer op social media met #lichtpuntjesmaand! Lichtpuntjes van anderen bekijk je hier op Instagram en Twitter.

DELEN:

23 reacties

 1. marielle 15 september 2015 / 06:51

  Super leuk dat je straks een eigen postbus hebt! Ik zocht al naar je adres, maar ik kon hem niet vinden!

 2. Godelieve 15 september 2015 / 07:01

  Wat fijn voor je dat je weer zoveel lichtpuntjes zag in de afgelopen tijd Lisanne.
  Het zit hem vaak in die kleine momentjes en als je opmerkt dan leef je gelukkiger.

  Fantastisch dat de buurman rekening met je houd en je nu weer kunt slapen zonder gewekt te worden door vogels. De goede man heeft er waarschijnlijk niet bij stilgestaan.

  De Sims is ook leuk om mee te spelen 😉

  Is het hebben van een postbus niet heel erg duur? Ik heb geen idee van de prijzen tegenwoordig.

  • Lisanne 15 september 2015 / 11:34

   Jaa, super fijn dat de buurman daar rekening mee wilde houden! Je bent toch een stukje afhankelijk van je buren bij dat soort dingen, dan moet je maar net geluk hebben dat het fijne mensen zijn. Maar we hebben goede buren in elk geval, hihi!

   De postbus was niet mega duur, maar ook niet goedkoop, hehe!

 3. Esther Marieke 15 september 2015 / 07:14

  Lichtpuntjes zijn zo fijn! Als je ze gaat opschrijven besef je ineens hoeveel het er zijn! Wat leuk dat je een postbus hebt genomen! Je gaat vast heel veel post ontvangen! 😉

 4. Tiffany 15 september 2015 / 07:56

  Wat leuk een eigen postbus! Dan kunnen we leuke kaartjes naar je sturen. Mijn bed is de fijnste van de hele wereld hoor 😉 haha.

 5. manon 15 september 2015 / 08:01

  Wat een mooie lichtpuntjes, kijk uit naar de creatieve dingen die je gaat doen!

 6. Frauke 15 september 2015 / 08:33

  Wat een mooie en fijne lichtpuntjes! Zo te zien zijn het er een heleboel :). Wat leuk dat je een postbus hebt aangevraagd, zoiets zou ik eigenlijk ook willen doen! Maar dan omdat ik normaal pakketjes overal en nergens moet gaan ophalen omdat ik niet thuis was, haha. Ik ben benieuwd naar het effect van die shampoo van Kruidvat, voor koeler haar. Ik kan je altijd zilvershampoo aanbevelen anders! X

 7. Naomi 15 september 2015 / 10:25

  Ik heb deze week ook weer de sims gespeeld! Ik speel alleen nog steeds sims 3. Is sims 4 echt heel leuk?

  x

  • Lisanne 15 september 2015 / 11:31

   Ik vind Sims4 wel heel leuk! Ik heb er toen hij net uitkwam ook wel een blogpost over geschreven 🙂

 8. Marciëlla 15 september 2015 / 10:55

  Leuk om te lezen! Ik heb zelf afgelopen week ook een aantal lichtpuntjes gehad en vind het super dat jij er zo bij stilstaat. Ik ben van plan dat ook vaker te doen! Grappig om te zien dat je de sims speelt trouwens, ik speelde dat vroeger nonstop en had altijd alle uitbreidingen, haha. Jammer dat ik er nu wat minder tijd voor heb..

 9. Darina 15 september 2015 / 11:04

  Mooie lichtpuntjes! Ben benieuwd naar je creatieve uitspattingen!

 10. Romina 15 september 2015 / 11:27

  Superleuk artikel! Hier wordt je echt vrolijk van! ^^

 11. Chris 15 september 2015 / 11:40

  Handig zo’n eigen postbus. In een verveleden heb ik dat ook eens gehad voor een zakelijke activiteit. Het bleek toen een goede beslissing. Ik weet niet wat tegenwoordig de kosten zijn, maar toen viel het erg mee.

  Ik lees met veel plezier je artikelen over de lichtpuntjes. Simpele dingen kunnen soms al zo’n lichtpunt in je leven zijn. In deze hectische wereld zijn we snel geneigd omdat te vergeten. Lief van je buurman dat hij rekening met je wilde houden.

 12. Linda 15 september 2015 / 12:02

  Uitslapen is wel een heel fijn lichtpuntje, dat is zo’n fijn begin van de dag. En wat leuk dat je met Tim kon Skypen, dan is hij weer even wat dichterbij 🙂

 13. Sytse 15 september 2015 / 12:41

  Oh wat fijn dat de buurman daarmee is opgehouden. Ik kan me voorstellen dat het inderdaad behoorlijk vervelend is als je lekker ligt te slapen!

 14. Anita 15 september 2015 / 14:47

  Wat een heerlijke lichtpuntjes. Ik word ook blij van de nieuwe seizoenen en fijn dat je Tim hebt gesproken 🙂

 15. Anneleen 15 september 2015 / 19:07

  Wat een mooie lichtpuntjes! En wat leuk van die postbus,ik wil je binnenkort graag eens een kaartje sturen als dat mag 🙂 en door jouw blogje, heb ik mijn iphone gisteravond ook helemaal opgeruimd 😉 lekker fris en clean gevoel nu!

 16. Sandra(hpw) 15 september 2015 / 19:17

  Heb je (of wellicht iemand anders hier?) misschien tips voor het spelen van Sims 4?
  De eerste keer dat ik het probeerde, snapte ik er helemaal niets van.
  Daarna heb ik het nog ‘n keer geprobeerd.. nóg niet (zal wel aan mij liggen, ben Sims Freeplay op de tablet gewend en het is misschien wel al 10/15 jaar geleden dat ik Sims op de PC heb gespeeld 😮 )

  Sindsdien heb ik er eigenlijk niets meer mee gedaan 🙁 en dat vind ik echt jammer

  • Lisanne 16 september 2015 / 11:13

   Dat is zonde zeg! Wat snap je niet? Als je sims op de computer gewend bent dan spreekt het best wel voor zich, maar het is door de jaren heen natuurlijk ook allemaal een beetje veranderd! Je kan anders bijvoorbeeld op YouTube kijken hoe ze het daar doen, dan krijg je een beetje een indruk. Als je specifieke vragen hebt oid dan wil ik ze natuurlijk altijd beantwoorden! 🙂

 17. Olga 16 september 2015 / 10:33

  Ik geef vaak het adres van mijn ouderlijk huis op, dat is net even minder persoonlijk. Maar misschien ben ik wel naïef met dat soort dingen en staan er binnenkort allemaal fans van mij bij mijn moeder op de stoep, je weet het niet :’)

 18. Janne 16 september 2015 / 16:11

  Ooooooh wat lang geleden, de Sims!!! Wat een heerlijke nostalgie 🙂
  Mijn lichtpuntje was toch echt de sauna van gisteren – en dan vooral de positieve ervaring na een heleboel negatieve ervaringen met de sauna!
  En het mediteren van gisteravond.. waarbij ik daadwerkelijk eens snapte wat andere mensen daar zo fijn aan vinden.
  En de bloemen in huis die nog zo mooi staan na mijn verjaardag zondag, en en en…

  Fijn om te ontdekken op deze manier dat ik vele lichtpuntjes heb – de heerlijk ruikende was die hangt te drogen bijvoorbeeld 🙂 Thanks for sharing!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.