Søstrene Grene februari 2022 – dit zou ik kopen

Er is één winkel waarvan het goed is dat die niet in de buurt gevestigd is, en dat is de Søstrene Grene. Het lijkt me heerlijk om elke week door de winkel te struinen en elke keer mijn winkelmandje te vullen met al het moois. Niet goed voor mijn bankrekening, haha. En natuurlijk raakt mijn huis dan wel erg snel vol. Maar kijken (en af en toe langs gaan, of bestellen…) mag wel, vind ik. Ik heb nu weer een aantal favorieten voor je op een rij gezet!

Gedipte kaarsen zijn hip, gedraaide kaarsen zijn hip, bij Søstrene pakken ze de trends en combineren ze het. En ik wil het. Hoe gezellig zou dit staan? En hoe leuk zijn deze lentekleurtjes?!

De kaarsen vind je hier, hier en hier.

Deze ken je misschien al, want deze heb ik vorig jaar besteld. Nog steeds vet blij mee, ik voel me een echte uitslover als ik ze op tafel zet zodat men zijn of haar theezakje erin kan leggen. Of sojasaus, wanneer we sushi eten. Ze zijn klein, maar wel écht heel schattig.

De verschillende kommetjes vind je hier, hier en hier.

Als ik naar de notitieboekjesafdeling kijk word ik helemaal enthousiast. Hoe mooi zou een stapeltje van deze prachtige boekjes staan op tafel?

Notitieboekjes vind je hier en hier.

Als je fan bent van het Flow Book For Paper Lovers dan is dit ongetwijfeld ook helemaal jouw ding. Het zit namelijk vol met mooie papierwaren! En voor een fijner prijsje. Deze wil ik!

Het boek voor papierliefhebbers vind je hier.

Canvastasjes met bloemetjes erop. Deze heb je gewoon nodig komende lente. Of ja, ík heb het nodig… denk ik.

De canvastassen vind je hier en hier.

Deze kreeg ik steeds als reclame op Facebook. Wat zijn deze poefjes lief! Ik zou willen dat dit in mijn interieur paste, maar ik heb geen kamer waar het mooi zal staan. Naast deze bruinige kleur hebben ze ook wit. Ik ben helemaal enthousiast!

De teddy poefjes vind je hier en hier.

Ik zou oneindig door de Søstrene Grene kunnen struinen. Alles bekijken en bedenken waar in mijn huis ik alles kwijt kan. Misschien wil ik toch wél zo’n winkel in de buurt, haha. Welke van deze items is jouw favoriet?

DELEN:

3 reacties

  1. Darina 4 februari 2022 / 10:40

    Wat een leuke items. Ik ben veels te lang niet meer in deze winkel geweest. De poefjes zijn echt geweldig!

  2. Daphne 4 februari 2022 / 13:43

    De Søstrene Grene heeft altijd zulke leuke spulletjes!

  3. Naomi 5 februari 2022 / 09:42

    Nu heb ik ook echt die canvastasjes nodig;). Hier in de buurt zit gelukkig ook geen winkel. Ik ben er daardoor ook nog nooit geweest, maar dat is wel zo handig voor mijn portemonnee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.