Søstrene Grene & Flying Tiger shoplog!

Het is alweer meer dan een maand geleden dat ik door Groningen liep. En dus ook alweer meer dan een maand geleden dat ik achter de camera kon kruipen om deze gekochte spulletjes aan je te laten zien. Zware weken! Maar dat is niet belangrijk, nu gaan we genieten van mijn kleine, maar fijne aankoopjes die ik die dag deed!

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Welke van deze items is jouw favoriet? En welke winkel heeft jouw voorkeur, de Flying Tiger of Søstrene Grene? Ik denk dat als ik móest kiezen, dat ik voor die laatste zou gaan… jij?

DELEN:

10 reacties

 1. MM 30 juni 2017 / 08:47

  Superleuke spulletjes heb je gekocht! Vooral die kaartjes zijn erg leuk.

 2. Bianca Schrijft 30 juni 2017 / 12:00

  Wat super dat je je behandeling in Drachten kunt mengen met een uitje, als je energie het toelaat. Je bent zo te zien goed geslaagd. Ik moet eerlijk bekennen dat ik de winkels waar je bent geweest helemaal niet ken.
  Bianca Schrijft blogde laatst over… Boekenaanschaf juni 2017

  • Lisanne 30 juni 2017 / 12:58

   Was achteraf niet zo verstandig werd me verteld, oeps. Moet rust houden op de dag van de behandeling, haha. Maarja, gebeurd is gebeurd en het was leuk 😀

 3. Bettie 1 juli 2017 / 08:15

  Ik word altijd zo blij van deze winkeltjes. Ik ben wel blij dat ik dus ook in Groningen woon. En volgens mij moet ik weer even langs voor deze leuke kaartjes.
  Bettie blogde laatst over… Doelen voor juli

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.