Søstrene Grene shoplog

Al weken kreeg ik reclame op Instagram en Facebook van één item waar ik helemaal verliefd op was. Namelijk een schaaltje in de kleur van mijn muur, in de vorm van een bloem. Na een heleboel keer twijfelen besloot ik toch om een bestelling te doen bij Søstrene Grene. En natuurlijk bestelde ik nog een paar leuke goodies mee! Ik laat het graag allemaal aan je zien in deze blogpost.

Veel dingen op de site die ik leuk vond waren uitverkocht, maar gelukkig waren er nog wel wat dingen beschikbaar waar ik heel blij van werd!

Om te beginnen de schaaltjes die ik zo graag wilde! De kleur was uiteindelijk toch niet helemaal zoals mijn muur, maar ik ben er toch superblij mee. Zoals je ziet bestelde ik ook een lichtgeel en een blauw exemplaar mee. De kommetjes zijn €2,78 per stuk en ze zijn hier en hier op de site te vinden.

Ik had al zó lang geen servetjes meer gekocht! Inmiddels ben ik wel door mijn mooiste servetjes heen (ik heb een voorraadbakje vol servetten, haha). Ik vind het geweldig om, als ik bezoek krijg, mooie servetjes op tafel te kunnen leggen. Dus… ik koos voor een bruin/gele kleur (€0,98) en een grijs setje met bloemetjes (€1,29).

Ook koos ik deze set uit met kaarten. De kaarten zijn zelf lichtblauw met een plantje erop in goudfolie. Maar ik vond vooral de enveloppen leuk, die zijn blauw met een printje! Ik kan dat wel waarderen, een mooie envelop. Dit setje was €1,82, er zitten zes kaartjes in.

Om cadeautjes in te pakken hebben ze oneindig veel verschillende opties bij Søstrene Grene, mooie doosjes, zakjes, cadeaulabels, vloeipapier, ze hebben het allemaal. Ik ging voor twee rollen in neutrale bruine kleuren, deze kun je natuurlijk zelf nog helemaal opleuken met een mooi lint bijvoorbeeld. Deze en deze zijn het, per stuk €1,48.

En een blokje met origamipapier! Hier werd ik heel blij van toen ik het zag, ik kreeg er helemaal zin van om kraanvogels te vouwen, haha. Dat deed ik op de middelbare school weleens. Ik had eigenlijk ook het gereedschap voor het vouwen mee moeten bestellen, haha. Nu gebruik ik hier de oren (noem je dat zo?) van een schaar voor.

Nu hoef je het papier natuurlijk niet perse voor origami te gebruiken, er zijn genoeg andere manieren waarop je het geprinte papier kan gebruiken! Het heeft wel een compact formaatje, dus als je op zoek bent naar echt groot papier is dit niet jouw ding. De prijs van dit boekje met origamipapier is €3,98.

Dus… dat was mijn Søstrene Grene online shopavontuur. Ik ben helemaal in mijn nopjes met mijn nieuwe spulletjes! Wat zou jij graag willen bestellen bij Søstrene Grene?

DELEN:

3 reacties

  1. Naomi 19 maart 2021 / 10:57

    Stuk voor stuk prachtige spullen! Ik heb nog nooit iets gekocht daar. De winkel zit niet ‘in mijn systeem’. Misschien maar beter ook, want volgens mij is deze winkel slecht voor mijn portemonnee;).

  2. Simone 20 maart 2021 / 17:38

    Love de Sostrene grene, maar voor deze winkel moet ik echt naar de stad. In deze tijd niet zo aantrekkelijk helaas. Wel leuke dingen heb je weer geshopt!

  3. 2saram 21 maart 2021 / 18:08

    prachtige spulletjes heb je gekocht. mooie schaaltjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.