19 reacties

 1. marije 22 november 2016 / 07:48

  I love Sostrene Grene! Leuke spullen heb je gekocht! De cadeau doosjes met print zijn mijn favoriet.

 2. Romy 22 november 2016 / 08:22

  Wat een toffe winkel is dat toch! Superleuke aankopen heb je gedaan! Ook ik vind die cadeaudoosjes erg leuk.

 3. Josephine 22 november 2016 / 08:45

  Hoi Lisanne, wat een superleuke shoplog weer! Jammer dat die winkel niet bij mij in de buurt zit, ik vond het leuke spullen. Je bent zeker goed geslaagd met feestdagen-cadeaupapier, dat lijkt me ook wel wat! Is het trouwens echt cadeaupapier, of meer dat metallic-achtige spul dat heel lastig inpakt? Voor dat laatste heb ik namelijk niet zo veel geduld, haha.

  Mijn favoriete items waren echter de zakjes thee! Wat leuk dat je die zelf kunt scheppen! Dat is voor mij echt een reden om eens naar Amsterdam te gaan. Ben een beetje theeverslaafd. 🙂

  • Lisanne 22 november 2016 / 14:47

   Nee het is echt papieren inpakpapier, heel fijn! Er zat nu nog plastic omheen waardoor het misschien zo lijkt, maar ze zijn gelukkig echt van papier. Ik snap helemaal wat je bedoelt, hihi.

 4. Forever38.com (Vera) 22 november 2016 / 09:26

  Ohhh ik word hier gewoon hebberig van. jammer (of toch niet ?) dat de Sostrene Grene niet bij mij in de buurt zit…

 5. marjonS 22 november 2016 / 09:42

  Ik kende de winkel nog niet. Maar je hebt weer leuke aankopen gedaan. Hier word je zeker blij van.

 6. Katrien 22 november 2016 / 09:57

  Mooie en leuke cadeaudoosjes!

 7. Linda 22 november 2016 / 13:47

  Zo’n leuke winkel vind ik dat! Ik ben superblij dat er sinds een tijdje één in Rotterdam zit, want daar woon ik in de buurt dus daar kom ik wel eens. Erg fijn 🙂 Het is inderdaad Deens!
  Ik vind het cadeaupapier er altijd zo prachtig, ik gebruik het graag! De cadeaudoosjes zijn ook erg leuk. Wat ik ook superleuk vind is dat de collectie iedere keer verandert, zodat het leuk blijft om erheen te gaan. De katoenen tasjes die ze verkopen zijn ook tof, ik heb er daar eentje van en die is erg fijn 🙂

 8. Leonie 22 november 2016 / 15:06

  Ik ben echt zo blij dat je hebt kunnen gaan en ik word helemaal vrolijk van deze video!
  En hebberig haha, ik moet er binnenkort ook maar weer eens heen

 9. Gerrianne 22 november 2016 / 19:37

  Het gouden inpakpapier, geweldig! De thee ook, heerlijk. Ik dacht dat Sostrene Grene alleen in Groningen zat, dus wilde daar nog zo graag heen, tot dat ik laatst voorbij zag komen dat ie ook in Enschede komt. Dus dan moet de winkel vast nog ergens zijn. Woehoe! Donderdag naar Zwolle, dus ik ben heel benieuwd waarmee ik thuis kom. Zeker weten met inpakpapier, cadeaulinten en de thee! Te leuke shoplog Lisanne!

 10. Suzanne 22 november 2016 / 19:54

  Wat een leuke video! Je ziet er heel happy uit :).

 11. Sandra 22 november 2016 / 21:01

  Ooooh zo veel liefde voor die thee daar! Ik heb zelf 4 soorten en ze zijn alle 4 lekker haha. Die smaken die jij had heb ik toevallig niet, dus daar zal ik de volgende keer even naar kijken hihi. Vind dat inpakpapier allemaal ook ontzettens mooi. Lekker feestelijk is dat goud! 🙂

 12. Suzan 23 november 2016 / 10:27

  Zelf ben ik nog nooit in die winkel geweest. Ligt hier ook niet in de buurt.
  Maar zo te zien hebben ze daar wel veel leuke betaalbare spulletjes.
  Ben ook benieuwd wat je met de kurken kraal gaat doen.

 13. Bettie 26 november 2016 / 11:05

  Leuk. Ik vind deze winkel ook helemaal geweldig en gelukkig woon ik in Groningen, zodat ik er lekker vaak kan snuffelen.

 14. Anneleen 28 november 2016 / 19:58

  Wat een leuke spulletjes! Die cadeaudoosjes zijn ook zo vrolijk ! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.