Søstrene Grene SHOPLOG!

Afgelopen week was ik in Zwolle, waar ik naar de winkel Sostrene Grene ging! Ik was hier al eens eerder geweest in Groningen, en ik vond het zo’n leuke winkel dat ik er nog eens heen wilde. Die in Zwolle is nog niet zo heel lang geleden geopend, en toevallig kwam ik erlangs toen ik naar mijn arts was geweest. Daar moest natuurlijk even gebruik van gemaakt worden.  Ik heb een heleboel leuke dingen gekocht!

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

kladblokje-sostrene-grenes

Kladblokje met witte vlekjes €1,39

potloden-sostrene-grene

Potloden met zwarte en witte spetters €0,69.

zelfklevend-folie-sostrene-grenes

Zelfklevend plakfolie met zwarte spetters, per rol €2,77.

deurknopjes-sostrene-grenes

Deurknopjes €1,33.

Zusjes-Grenes-schriften

Schriftjes €0,82

ananas-sostrene-grenes

Kaartjes hebben allemaal dezelfde prijs, per stuk €0,72.

kaart-met-print-sostrene-grenes sostrene-grene-nijlpaard verjaardagskaartje-sostrene-grene kaartje-sostrene-grene

 Heerlijk, zo’n winkel vol met leuke, vrolijke en creatieve spulletjes! Ik word echt ultiem blij als ik door deze winkel loop, haha. En ik ben natuurlijk mega blij met wat ik heb gekocht. Wat is jouw favoriete item uit de shoplog?

DELEN:

36 reacties

 1. Celeste 28 september 2015 / 06:20

  Ah wat een leuke spulletjes! Heb een paar weken geleden nog van die saaie potloden gekocht, beetje jammer, want deze zijn veel leuker haha!

 2. Marlotte 28 september 2015 / 06:35

  Wat een leuke aankoopjes! Ik vind de Sostrene Grene zo’n fijne winkel. Gelukkig is het voor mij niet zo heel ver. Kan de hele winkel wel leeg kopen haha! Fijne maandag!

 3. Esmée 28 september 2015 / 06:51

  Erg leuk! Ik ga over een paar weken ook naar sostrene grene in Groningen en heb er nu al zin in!

 4. Kelly 28 september 2015 / 06:55

  Hele leuke spulletjes! Vooral dat kladblokje en die folie!

 5. Anne 28 september 2015 / 07:15

  Ja echt geweldig wat ze daar allemaal verkopen. Ik kom nooit met lege handen thuis! Vooral de home afdeling vind ik ge-wel-dig!

 6. Frauke 28 september 2015 / 07:39

  Wat een vétte spulletjes! Wauw, ik verlang echt naar die winkel hier dichtbij haha. Ik zorg sowieso voor voldoende inkomen, echt ;). Vooral de kaartjes vind ik wel echt ontzettend mooi en leuk! X

 7. Tiffany 28 september 2015 / 07:47

  Het plakfolie en de kaartjes vind ik super leuk! Ik had geen idee dat deze winkel ook in zwolle zat. Ik wil binnenkort heel graag hier heen 🙂 welk filiaal is groter groningen of zwolle?

  • Lisanne 28 september 2015 / 10:43

   Ehhh, dat weet ik niet meer. Misschien weet iemand anders het weet, ik kan me het filiaal in Groningen niet zo goed meer herinneren haha 🙂 Ik denk dat het weinig uitmaakt!

 8. Sophie 28 september 2015 / 07:58

  Wat een leuke spulletjes! Alles wat ik altijd van Sostrene Grene voorbij zie komen is zó leuk, maar helaas woon ik in Zuid-Nederland, dus Zwolle/Groningen is een heel stuk vanaf hier. Ik hoop snel op een winkel (meer) in de buurt!!

 9. Miranda 28 september 2015 / 08:04

  Wat een toffe spulletjes heb je gekocht! Het wordt tijd dat die winkel ook deze kant op komt!:)

 10. Lifesabout 28 september 2015 / 08:13

  Ik houd van ananasjes en die laatste kaart met de fiets vind ik geweldig!

 11. Elize 28 september 2015 / 08:29

  Ik zou in die winkel volgens mij helemaal losgaan haha! Super leuke spulletjes!

 12. manon 28 september 2015 / 08:36

  Leuke video! En wat een mooie spulletjes heb je geshopt! Dat blauw met roze notitieblok vind ik mooi!

 13. Margot 28 september 2015 / 09:08

  Wat heb je schattige spullen gevonden! Ik kijk uit naar de opening in Amsterdam!

 14. Britt • Annebrittures 28 september 2015 / 09:09

  Wow, wat een toffe spulletjes zeg, vooral de potloden met de spetters vind ik echt érg tof! Ik hou wel van dat minimalistische sfeertje!

 15. Alyssa 28 september 2015 / 10:02

  Ik ken deze winkel helemaal niet! Maar Groningen is dan ook wel een beeeeeetje uit de richting ;-)! Leuke spulletjes, ik vind de kaartjes heel tof <3

 16. Angela 28 september 2015 / 10:30

  Wat een super leuke aankopen <3! Als ik weer eens in Zwolle ben moet ik maar eens langs gaan ~

 17. Tamarah 28 september 2015 / 10:42

  Super leuke shoplog! Mijn zussen woonden allebei in Groningen en elke keer als ik naar hen toe ging wilde ik weer even naar de Sostrene Grene. Ik ben daarom blij dat deze nu ook in Zwolle is, voor mij wat dichterbij 🙂 . De kaartjes vind ik heel leuk en het kladblokje ook! Daar kan ik nooit genoeg van krijgen. Al heb ik me voorgenomen eerst alles op te maken voordat ik nieuwe aanschaf 🙂 . Wat ik trouwens zo leuk vind is dat jij dingen in de winkel ziet en dan blijkbaar gelijk weer een ideetje hebt waarvoor je het kan gebruiken en weer een leuke DIY maakt!

 18. Lonneke 28 september 2015 / 10:57

  Leuke spullen heb je gekocht. Hij zit helaas veel te ver weg voor mij.. alhoewel dat is misschien maar beter ook 😉

 19. Annelies 28 september 2015 / 11:03

  Nieuwe ontdekking!! Die winkel ken ik hélemaaaaal nog niet en ik vraag me ineens af waarom. Wat een ontzettend leuke groene shoplog. Hier hou ik wel van. En zoals altijd kom je weer thuis met heel veel leuke spulletjes.

 20. Anita 28 september 2015 / 11:17

  Hele leuke spullen weer. Ben ooit in Groningen geweest en leuk dat hij nu een extra vestiging heeft. Hoop alleen wel dat hij binnenkort ook een keer naar het zuiden komt 🙂

 21. Leonie 28 september 2015 / 12:07

  Nog nooit van die winkel gehoord, maar ik woon dichtbij Zwolle dus ik ga er binnenkort eens heen! Dacht eigenlijk dat het een dure winkel zo zijn toen ik de tas zag, dus dat is een fijne meevaller!

 22. Ria 28 september 2015 / 12:11

  Wat een heerlijke winkel he! Ik ga er ook graag heen en kom altijd met meer terug dan de bedoeling was.

  Ik doe aan postcrossing en ben erg blij met de washitape en stempeltjes. Ook hebben ze vaak leuke, originele kaartjes. Gelukkig woon ik in Groningen, dus ik hoef niet ver te reizen 😉

  Groetjes!

 23. Simone 28 september 2015 / 14:33

  Ik weet niet waarom ik het dacht, maar ik dacht eigenlijk altijd dat dat een dure winkel zou zijn. In tegendeel dus! Hopelijk komt er eentje in het zuiden, zodat ik er ook eens naar toe kan 🙂

 24. Anneleen 28 september 2015 / 17:22

  Wat een ontzettend leuke spulletjes! Vooral die kaartjes vind ik echt heel tof! 🙂

 25. Harriët 28 september 2015 / 19:10

  Superleuk! En bullet journal filmpje, kom maar door 🙂

 26. Evera 28 september 2015 / 20:07

  Wat een leuke spulletjes heb je geshopt zeg! Ik vind de kaarten echt te gek en ook zo lekker betaalbaar! Dat wordt dus maar eens een dagje Zwolle plannen binnenkort! 😉

 27. Jennifer 28 september 2015 / 22:12

  Leuke spulletjes heb je gekocht! Ik ben zelf helemaal gek op de kaarten van Sostrene Grene, ik koop er altijd meer dan dat ik van plan ben om te versturen en inmiddels heb ik al een hele collectie. :’)

 28. Linda 28 september 2015 / 23:54

  Wat een super leuk shoplog, naar die winkel wil ik ook graag een keer, maar wat ik het leukste aan deze sholog vind, ben jij! Je bent zo vrolijk en je ziet er goed uit, ook al zag je er wel moe uit. Je ogen staan anders, weet niet goed hoe ik het zeggen moet, maar je enthousiasme straalde van het scherm af en dat vind ik fijn. Je zult wel even goed bij moeten komen hiervan denk ik, maar vind het knap dat je op zo’n volle dag, toch nog een super leuke shoplog op neemt, met super leuke spullen 🙂 ……ik hoop dat deze lijn zich voort zal zetten, dat verdien je zo heel erg. Liefs. Linda

 29. Miriam 29 september 2015 / 22:02

  Die kaartjes: super tof! Ik vind het ook zo’n fijne winkel, kan er altijd heerlijk rondneuzen (en natuurlijk ook altijd wel IETS kopen haha).

 30. Fleur 30 september 2015 / 18:38

  Ahw, wat zien die kaarten en potloodjes er tof uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.