Spam je blog!

In augustus stond er al eerder een spam je blog artikel online. Nu doen we het nog eens over, want ik heb nu meer lezers. Dus nu zullen er vast weer andere blogs voorbij komen. Ik ben erg benieuwd.

(Er moest toch een mooi plaatje bij vond ik, dus ik heb dit prachtige kunstwerk in elkaar geknutseld!)

Dus kom maar op! Als je geen blog hebt, noem dan jouw favoriete blog, waarvan jij denkt dat wij hem nog niet kennen. Maak er een mooi reclamepraatje van. Ik ben heel erg benieuwd naar al jullie leuke blogs die bij deze spam je blog voorbij gaan komen!

63 reacties

 1. Annelies 12 december 2011 / 08:10

  Hallo, ik ben Annelies en ben eigenaresse van Prut met mayonaise. Deze blog gaat vooral over lifestyle, soms komt er een stukje beauty of fashion bij kijken.

  Ik heb deze blog gestart omdat ik de dingen van mij af moet schrijven, ik heb namelijk een depressie.

  In verband met school en therapie heb ik niet elke dag tijd voor een artikel, helaas.

  Neem een bezoekje aan mijn site, kijk rond, reageer als dat je leuk lijkt en vooral abboneren op bloglovin’

  http://www.prutmetmayo.wordpress.com

  Liefs annelies,

  Leuk dat we onze blog weer mogen spammen Lisanne!

 2. Desi 12 december 2011 / 08:34

  Leuk!
  Mijn blog heet http://www.hetregentgeluk.blogspot.com en ik schrijf over voeding, gezondheid, fitness, vegetarisme. Ik plaats ook veel mooie quotes en ik doe regelmatig een challenge waarin ik iedereen uitdaag om ook mee te doen.

  Ik ben nu ook bezig met een winactie. De 1000e comment ontvangt een leuk pakketje!

 3. Marjon 12 december 2011 / 09:00

  Fijn dat je zo’n artikel plaatst, Lisanne. 🙂

  Mijn blog, Midsummernight’s kiss gaat eigenlijk over van alles en nog wat. Fashion, beauty (voornamelijk nagellak, met de rest ben ik niet zo’n held), muziek maar voornamelijk ook, mijn eigen mening. De tijd om elke dag een artikel online te plaatsen heb ik helaas niet echt, zeker niet nu ik in mijn eindexamenjaar zit, maar ik probeer het zo goed mogelijk bij te houden.

  http://msnightskiss.blogspot.com

 4. Lydia 12 december 2011 / 09:11

  Leuk, via spam-blogs ontdek ik altijd weer interessante blogs. 🙂

  Ik blog nog altijd op http://www.makelemonade.nl, mijn eigen mix van mijn dagelijkse sleur, hersenspinsels, reviews van cosmetica en recepten.

 5. Femke 12 december 2011 / 10:05

  Ik houd van spamblogs! Ik ben Femke, 18 jaar en mijn blog is http://www.thinkinpink.nl. Het is een blog vol creativiteit, mode, fotografie, vrolijkheid en muziek. Kom eens langs!

 6. Kimberley 12 december 2011 / 10:27

  Leuk, een spamblog. Altijd leuk om nieuwe blogs te ontdekken.

  Mijn blog heet http://www.kimsalakim.blogspot.com. Mijn blog gaat eigenlijk over van alles en nog wat. Niet omdat het moet maar just for fun.

  Kom eens kijken en wanneer mijn stukjes je aanspreken, volg me dan ook op Bloglovin’. Dank je wel!

 7. Elke 12 december 2011 / 14:22

  Wat een leuk dat je dit doet!

  Ik zal eerst mijn even kort voor stellen ik ben Elke ik ben een zotte meid en mijn 2 hobby’s zijn schrijven en fotograferen. Ik ben erg geïnteresseerd in visagie , nagelstijling ,… Daarom heb ik ook mijn eigen blog namelijk ;
  http://www.retro-elke.blogspot.com
  ik doe het bloggen echt met super veel plezier anders zou ik het allang niet meer doen. Maar bloggen is meer dan mijn hobby geworden het is een stuk van mijn leven een passie. Ik probeer om dagelijks een review , een persoonlijk artikel , een recept ,.. (je kan het zo gek genoeg niet bedenken ;)) online te zetten meeste lukt het wel maar ik heb ook soms daggen waarbij mijn gezondheid me in de steek laat en ik jammer genoeg geen artikel meer kan typen… Maar buiten dat doe ik het echt met heel veel plezier! Ik zou het echt enorme appreciëren als je ene bezoekje brengen om mijn blog. Alvast bedankt! 😀

  Liefs Elke

 8. Lauradenkt 12 december 2011 / 14:32

  Ik zie dat er een aantal blogs tussen staan die ik nog niet ken, leuk 🙂

  Ik heb zelf ook een blog http://www.lauradenkt.nl waar ik dagelijks een blogje op plaats. Ik schrijf veel columns, maar er staan verschillende dingen op. Zo doe ik soms rare dingen, zoals mensen voorlezen in de trein 😛

 9. Dorien 12 december 2011 / 14:47

  Tof! Zo ontdek ik steeds nieuwe blogs; bijvoorbeeld die van Desi ga ik zo meteen bekijken 🙂
  Ik heb er zelf sinds kort ook eentje opgestart rond gezondheid en fitness. Hierin geef ik regelmatig algemene tips en vertel ik over mijn persoonlijk fitnessavontuur. Voor mij is bloggen puur voor de fun; maar ik hoop dat anderen er ook iets uit halen.

  http://i-am-missfit.blogspot.com

 10. Marc 12 december 2011 / 15:29

  Ik ben schrijver van mijn eigen blogsite Marc his mind, dat gaat over mijn gedachtestroom. Van allerlei onderwerpen komen aan bod, met humor als watermerk. Misschien leuk om eens een blog van een jongen te volgen.

 11. Sabine 12 december 2011 / 15:30

  Een beetje spam af en toe kan geen kwaad, zeggen we dan maar! Heb toevallig net zelf een soortgelijk ding op mijn blog gedaan, om mijn bezoekers wat meer te leren kennen. 🙂

  Mijn blog gaat vooral over fotografie, over dingen waar ik over nadenk, en soms een beetje beauty & fashion met een snufje lifestyle. http://blog.sabinemetz.nl

 12. laura 12 december 2011 / 17:01

  hai, ik denk dat jullie mijn blog nog niet kennen want ik heb m pas sinds een paar weken! dit is de link:http: //cookiedogs.wordpress.com/ (let niet op het design, mijn zus loopt vaak ermee te klooien….)
  daarbij wil ik jullie deze blog aanraden: http://studdedhearts.blogspot.com/
  het is echt een foto blog, maar de plaatjes zijn dan ook super!
  x

 13. Ise 12 december 2011 / 17:04

  Ik schrijf een blog over het leven met fibromyalgie, en wat voor moeilijkheden dat met zich mee brengt. Vooral met mijn grote passie: dansen!

  Het dagboek van een danseres met fibromyalgie, http://www.itsallaboutdance.nl

  Liefs, Ise

 14. Bibiane 12 december 2011 / 17:34

  Fijn dat het nog eens mag. Mijn nagellakblog http://lovelynailpolish.wordpress.com bestaat nog steeds, hoewel het redelijk rustig is de laatste tijd (heb momenteel eindstage). Ik blog enkel over nagellak en vooral over budget nagellak. Ik heb zoveel nagellak, dat ik er even geen meer mag kopen (maar het stiekem toch doe… :p )

 15. Hanna 12 december 2011 / 17:52

  Ik heb zelf (nog) geen blog, maar ik kijk bijna dagelijks op http://www.wearefashion.nl, en ik vind het echt een geweldig blog! Iedere dag 1 artikel over beauty en 1 over fashion, en tussendoor ook nog wat lifestyle, I love it! xx

 16. Kimetc 12 december 2011 / 17:58

  Mijn blog is http://kimetc.wordpress.com. Ik blog niet altijd even regelmatig, maar als ik blog gaat het over mij en mijn interesses. Denk aan column-achtige stukjes, films, boeken, muziek, verhalen over mijn chaotische, onhandige en vergeetachtige ik.. 😉

 17. susan 12 december 2011 / 19:19

  leuk idee!

  kijk allemaal even op mijn blog;

  www,ishootlovee.blogspot.com !! <3

  dankjewel
  xxx

 18. Thea 13 december 2011 / 09:20

  Wat leuk, reclame mogen maken voor je eigen blog :). Mijn weblog heet EVERY LIFE HAS A STORY en je raad het vast al, op mijn weblog schrijf ik over alles wat me bezig houdt en hoe het is om chronisch ziek te zijn, waar je tegenaan loopt, wat het met je doet en de verloop van mijn ziek zijn. Maar ik ben natuurlijk meer dan “alleen maar ziek” dus er komt van alles en nog wat aan bod. Oh en ik heb ook nog een andere weblog: T’s boekenblog waarop je beschrijvingen van allerlei boeken kunt vinden. weet de link even niet zo uit mijn hoofd, maar deze boekenblog is via mijn andere blog te vinden 🙂 en de url van mijn blog is http://thearno.blogspot.com

 19. Nicole 13 december 2011 / 09:53

  A blog all about fashion illustrations! Have a look!

 20. Nancy 13 december 2011 / 10:25

  Ik ben pas begonnen! Maar mag ik hem dan toch spammen? 😛

  ByNance, Beauty & More!

  bynance.wordpress.com

  Liefs,!

 21. Thea 13 december 2011 / 11:13

  Mijn blog gaat over mijn leventje als chronisch zieke, maar ook over alle andere zaken die me bezig houden ;). En via mijn blog kun je op mijn andere blog komen, mijn boekenblog met allerlei boekbeschrijvingen. (weet zo even niet de url van de boekenblog vandaar verwijzing via mijn andere blog). Mijn blog het EVERY LIFE HAS A STORY en is te vinden op http://thearno.blogspot.com

 22. Madelief 13 december 2011 / 20:44

  Leuk joh! Mijn blog liefsmadelief.blogspot.com gaat over mijn dagelijkse leven, fashion en lifestyle. Door middel van korte berichtjes en foto’s hou ik mijn volgers op de hoogte van mijn nieuwste aankoopjes, een/meerdere item(s) dat/die hoog op mijn wishlist staat/n of een inspiratie artikel. Af en toe schrijf ik in het weekend een lekker lang artikel, dat vind ik ook wel eens leuk om te doen! Als het je aanspreekt neem dan gerust een kijkje! Liefs!

 23. Karin 14 december 2011 / 08:41

  In de herhaling: onzichtbaarziek.blogspot.com. Geen gezellig blogje over fashion of iets dergelijks, maar schrijfsel over mijn irritaties en frustraties omtrent mijn ziek zijn.

 24. Favorietje 14 december 2011 / 16:14

  Wat een ontzettend leuk initiatief, zeg! Ook ik beheer een blog namelijk:
  http://favorietjes-favorieten.blogspot.com. Op dit blog schrijf ik onder andere over mode in grote maten (ook voor kinderen), geef ik reviews over producten of websites en tips voor activiteiten (ook voor het hele gezin) en bezienswaardigheden. Ik zou het natuurlijk ook leuk vinden als jullie mijn blog eens bezoeken en een reactie achterlaten.

 25. Rianne 14 december 2011 / 19:52

  Zoo.. er staan weer tig tabbladen open met allerlei interessante blogs! Hartstikke leuk; ga ze meteen bekijken 🙂
  Ik blog op http://www.ikkeonline.nl en echt een specificiek onderwerp heb ik niet; gewoon wat ik allemaal tegenkom in mijn leven. Daarnaast wil ik nog wel eens een uitspatting hebben en een verhaaltje schrijven 🙂

 26. Emily 14 december 2011 / 20:54

  Wat tof dit!

  Ik ben Emily en mijn site heet http://poedersuikerr.nl Nee het heeft niet met mijn liefde voor poedersuiker te maken, dit is enkel een naam die gewoon nergens op slaat ;p
  Mijn site is nu meer een blog, en gaat over eigenlijk van alles en nog wat, not one category dus, maar vooral lifestyle. Ik hoop dat mijn online portfolio er ook snel op komt te staatn (doe grafisch vormgeven)
  Neem gerust een kijkje en reageren is altijd tof, ik kijk ook op jouw blog/ site en vaak reageer ik ook wel.

 27. Rosa 14 december 2011 / 21:28

  Op http://omdatiknietben.wordpress.com blog ik over het leven met een depressie, dat soms heel heftig is, maar ook steeds vaker lichtpuntjes kent. Ik blog niet dagelijks, maar probeer wel wekelijks iets te vertellen over wat ik meemaak.

 28. Klaartje 15 december 2011 / 11:19

  Ik ben wat laat, maar wil ook nog graag spammen. Mijn blog is http://www.koekjeshoek.be en is een bakblog. Hij staat dus vol met receptjes, maar ook info over materialen, ingrediënten, leuke tips of gewoon wat inspiratie. Neem zeker eens een kijkje 🙂

 29. Jolien 15 december 2011 / 14:25

  Hej,

  Mijn naam is Jolien, ik ben 21 jaar en woon in Antwerpen. Ik volg je blog nu sinds een week geloof ik en hij is nu al één van mijn favorieten :-). Zelf heb ik sinds kort ook een blog: http://accordingtojolien.blogspot.com. Op mijn blog schrijf ik over de dingen die ik leuk of interessant vind. Ik heb momenteel nog niet veel lezers en dat vind ik wel jammer. Daarom vind ik het superleuk dat we hier onze blog mogen spammen ;-). Ik ben een tijdje niet actief geweest op mijn blog, maar sinds gisteren ga ik er weer volledig tegenaan!

  Groetjes,
  Jolien

 30. Caroline 15 december 2011 / 19:35

  Altijd fijn van deze momentjes! Laat ik daar ook maar eens gebruik van maken:
  Hier Caroline, 19 jaar, 2e jaars communicatie student en ik heb mijn liefde gevonden in het bloggen! Ik blog vooral over dingen waar ik (&jij natuurlijk ook ;)) inspiratie van krijg! Zoasl fashion, interieur en DIY. Just enjoy the little things: thelittlthings.blogspot.com

  Liefsx

 31. Christa 17 december 2011 / 09:28

  Bonjourr,
  Mijn naam is Christa, ik ben sinds nog niet zo lang de blog Her Sweet Journal begonnen! Op de blog schrijf ik over de dingen die ik leuk vindt. Plaatjes of quotes die mij inspireren, en ik schrijf over de bijzondere dingen in mijn leven! (:
  De blog is wel in het engels, maar volgensmij makkelijk te begrijpen voor de meesten.

  What she loves is what she shares!
  https://hersweetjournal.wordpress.com/

  liefs,
  Christa

  btw. echt heel leuk om al die blogs van de andere trouwe lezers van jouw blog eens te zien!

 32. Sanne 19 december 2011 / 14:34

  Hoi, misschien een beetje late reactie, maar ik wilde even laten weten dat ik ook net een blog heb ;). De naam is Fast Beautiful Life (fastbeautifullife.blogspot.com) en ik ga vooral schrijven over beauty, fashion en lifestyle. Om precies te weten wie ik ben moet je mijn blog even bezoeken!
  xoxo

 33. Amanda 22 december 2011 / 20:48

  Leuk!
  Ik ben Amanda en ik run samen met mijn zus de website http://www.ditisons.wordpress.com
  Hier vind je elke dag om 06.00 uur een artikel over beauty.
  Ik zou het leuk vinden als je even kwam kijken!
  Liefs Amanda

 34. Lisa 27 december 2011 / 19:36

  Hallo! Laat ik ook eventjes mijn blogje in de kijker zetten: styledit.wordpress.com – Een blog over alles 100% girly! =D

 35. lotte 25 januari 2012 / 23:08

  hoi,

  mijn naam is lotte en ook ik heb een blog en ik ben hem eigenlijk vandaag pas begonnen dus als je mijn blog opent zal je nu ook maar 1 bericht vinden maar ben van plan een hele hoop te gaan schrijven, en vooral over hoe ik het leven zie en wat er om me heen gebeurd, ook zullen er af en toe verhalen staan over me zoontje. de url is http://missltj.blogspot.com zou het leuk vinden als ik eenpaar volgers zou krijgen 🙂

  X

 36. Lian 21 februari 2012 / 20:46

  Haha leukk.
  Dit is mijn blog liannn995.blogspot.com
  Ik zet op mijn blog dingen wat ik zelf heb gemaakt, tekeningen, fotografie enz.

  Xjes.

 37. Sara 3 maart 2012 / 20:16

  Haaai!

  Ik spam mijn blog ook maar: http://www.ikhadyleaf.nl . Ik ben Sara, en mijn blog gaat over van alles en nog wat. De naam is trouwens fries en niet engels ofzo haha.

  X

 38. Sabine 6 maart 2012 / 23:02

  Hoi!
  Wat leuk dat we hier onze blogs mogen spammen! Ik vind het ook altijd leuk om nieuwe blogs te leren kennen!
  Mijn eigen blog is TrashFashion (www.trashfashion.nl)
  Het is een blog over mijn grote hobby: shoppen bij kringloopwinkels.
  Mocht je net als ik van kleding houden, maar ben je net een tikkie gierig? En wil je graag goede doelen steunen? Neem dan vooral een kijkje: http://www.trashfashion.nl.
  Liefs,
  Sabine

 39. Barbara 23 maart 2012 / 09:47

  bij deze… SPAM! 🙂
  CosmOpinie is niet echt een typische ‘blog’, maar je vindt er wel (informatieve) artikelen over beauty en ingrediënten en je kunt zelf reviews schrijven. De Nederlandse MakeUpAlley!

 40. Maartje 3 april 2012 / 16:41

  Ik schrijf over lifestye en beauty ik ben op dit moment bezig met fotografie.
  De blog is nog niet helemaal af maar dat komt wel goed.
  Zeker naar gaan kijken Xx

 41. Esther 17 september 2012 / 19:27

  Ik hoop dat je een kijkje wilt nemen op mijn blog.
  Ik ben pas net bonnen en sta open voor feedback.
  essthervdheuvel.blogspot.com

 42. Evy 24 augustus 2014 / 15:17

  Hoi, Ik ben Evy! Ik zou het tof vinden als je mijn blog over fashion, make-up, beauty en lifestyle wil bekijken: http://www.mbfl.blogspot.com.
  Posts over lifestyle gaan vaak over mijn hobby’s, zoals dansen, zingen en acteren. Ik zing in een band en ik ben met mijn dansteam Nederlands kampioen geworden!
  Ik post verder DIY’s, OOTD’s, reviews, shoplogs en nog veel meer. Sinds kort heb ik ook video’s! Op mijn site heb ik een link staan naar mijn youtube kanaal. (En bloglovin’ en Google+ en instagram…)

  Ik schrijf al bijna een jaar, dus er zijn genoeg posts te vinden!

  xxx

 43. Design 5 november 2014 / 11:11

  Beetje laat misschien, maar ik ben pas beginnen met het schrijven over design interieur op http://blog.designmeubelenstyle.nl/

  misschien vind je het eens leuk om te lezen, ik vind jouw blog in iedergeval wel leuk om te lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.