Spam je blog!

Hallo dames en heren. Vandaag een ander stukje dan normaal. Ik weet dat veel van jullie, net zoals ik, een blog bijhouden. Maar ik weet ik dat er veel mensen zijn die wel lezen, maar eigenlijk niet zo vaak een comment achter laten. Ik ben heel erg benieuwd naar jullie blogs!


Via weheartit.com

Als je geen blog hebt, dan hoor ik graag je favo blog! Gewoon omdat het leuk is! Erg veel bezoekers via mijn blog zul je niet krijgen. Maar dat hoeft ook niet altijd, toch? Nou, laat maar komen… inclusief ‘reclamepraatje’ natuurlijk, waarom moeten we allemaal juist jouw blog lezen? Share it!

50 reacties

 1. Karin 13 augustus 2011 / 15:11

  Hoi hoi Lisanne,
  Ik lees je blog nog niet zo lang en ook niet elke dag maar wel regelmatig. Het is een leuke blog en ik word er vaak ook weer een beetje vrolijker van. Heb overigens al wel een keer mijn reactie achtergelaten. Mijn blog is http://www.onzichtbaarziek.web-log.nl maar het is een beetje mijn uitlaatklep dus vaak zijn de verhalen niet zo gezellig. Maar toevallig ben ik bezig met linkjes te plaatsen van de blogs die ik lees en wilde daar deze ook bij zetten. Laat je me het even weten als je dit niet goed vindt?
  Groetjes Karin

 2. Miranda 13 augustus 2011 / 15:12

  Mijn blog is http://www.nails-beauty.tk en het leuke is het bestaat vandaag een jaar en vandaar dus een leuke winactie.
  Mijn blog gaat voornamelijk (zoals de naam al zegt) over nagels, en beauty. Er komt elke dag een artikel online, dit wil zeggen een review,NOTD, FOTD, tutorials maar ook filmpjes.

 3. Rianne 13 augustus 2011 / 15:38

  Dat vraag ik me ook altijd af… Wie zijn toch die x-aantal bezoekers die élke dag mijn blog bezoeken! Terwijl meestal dezelfde mensen reageren.. Ik vind het altijd leuk om andere blogs te ‘ontdekken’ dus ik hoop dat er veel mensen reageren 🙂 Reclamepraatjes bedenken is niet helemaal mijn ding dus daar zal ik me niet aan wagen. Ik blog in ieder geval op http://www.ikkeonline.nl =D

 4. Patricia 13 augustus 2011 / 16:10

  Oooooh wat leuk als je het niet erg vindt neem ik deze binnenkort van je over! want zoals Rianne zegt wie zijn die mensen die mijn blog bezoeken. Nou mijn blog is http://donderdesign.blogspot.com/ daar laat ik mijn foto’s, creaties zien maar ook sinds kort boekrecensies omdat ik erg graag lees en andere mensen wil laten weten wat leuke en goede boeken zijn.

 5. Rianca 13 augustus 2011 / 16:19

  Ik lees je blog zeer regelmatig sinds je op girlscene hebt gestaan. Met zeer regelmatig bedoel ik soms wel drie keer per dag. Onzichtbaar ziek zijn is lastig en ik heb dan ook enorme bewondering voor je.

  Hier mijn blog. riancaa.wordpress.com

 6. manja 13 augustus 2011 / 16:43

  Een tijdje terug ben ik op jou blog gekomen via een andere blog, weet niet meer welke, maar ze had het over jouw positiviteit, dus dacht eens kijken 🙂
  Ik heb een blog over (op dit moment vooral) lomography (een soort fotografie) en daarnaast wil ik nog wat meer over yoga gaan schrijven.
  mn blog is: http://mangospraatjes.blogspot.com

 7. Roxanne 13 augustus 2011 / 16:49

  Ik lees je blog elke dag, via Bloglovin’ en ik vind het heel speciaal wat je allemaal meemaakt, maar daardoor toch positief blijft!
  Ik heb geen eigen blog, maar ik volg misslipgloss.nl, veracamilla.nl en beautylab.nl zeeeeer trouw xD

 8. Kimberley 13 augustus 2011 / 17:00

  Eerst reageerde ik ook, best vaak, op je artikelen. Maar dat is veel minder geworden, al lees ik ze nog altijd met heel veel plezier. 😀

  Vroeger had ik ook al een blog, over make-up en die dingen. Maar daar ging teveel tijd inzitten. Dus ik heb alles verwijderd, tot spijt van mijn grote volgers aantal.
  Nu ben ik gewoon een inspirerende quotes (etc.) blog begonnen. Het kost veel minder werk, maar het is toch leuk om te doen. (:

  Tada; http://jadoire.wordpress.com/

 9. christa 13 augustus 2011 / 17:08

  wat een leuk idee! ik heb geen blog, maar wel de website http://www.tienerboeken.nl ! Op de site staan recensies van boeken voor jongeren en young-adults.

  ik ben trouwens zo’n vaste, maar stille bezoekster van je!

 10. Kim 13 augustus 2011 / 17:13

  Ik schrijf over m’n grote liefdes (lees: kleding, tassen en schoenen), boeken recensies, alledaagse dingen en heb een eigen project: top chef to be. Over hoe ik in 52 weken een top chef word en voor familie en vrienden ga koken. Ik schrijf ook over m’n vakantie ervaringen, plaats foto’s en af en toe een playlist met m’n favoriete muziek van dat moment. Zou het leuk vinden jullie allemaal terug te zien op m’n blog! De link naar m’n blog is http://www.prinsesje-kim.blogspot.com

 11. Marle 13 augustus 2011 / 17:24

  Leuk! Op deze site kom ik heel andere blogs tegen dan de blogs die ik normaal gesproken bezoek (voornamelijk fashion en wat beauty). Je blog volg ik met bloglovin en af en toe neem ik de tijd om een aantal van je artikelen achter elkaar te lezen, want dat is vaak heel inspirerend!

  Goed.. zelf heb ik dus wel een fashionblog, het mag misschien oppervlakkig klinken maar het is gewoon (een van) mijn passie. Ik schrijf vooral over dingen die ik mooi vindt, die me inspireren voor mijn eigen outfits, nieuwe trends en laat ook regelmatig mijn eigen outfits zien. De laatste tijd zijn er ook veel foto’s van mijn vakantie naar Rhodos te vinden, waar ik een week geleden was, want zelf vind ik er ook altijd erg inspirerend om vakantiefoto’s van anderen te bekijken!

 12. Soraya 13 augustus 2011 / 18:23

  Heey, ik heb een blog. Ik schrijf zelf gedichten in het Nederlands en Engels en die plaats ik daarop. Ik post alleen (nog) niet dagelijks omdat ik de kwaliteit van m’n gedichten belangrijker vind dan de kwantiteit en ik heb natuurlijk niet 24/7 inspiratie haha. Mijn blog is http://www.sorayavogelaar.wordpress.com

 13. Ilse 13 augustus 2011 / 19:23

  Waarom je mijn blog zou moeten bezoeken? Omdat het MIJN blog is natuurlijk en ik een heeeulll leuk meisje ben! 🙂 http://www.ielss.nl

 14. Ilse 13 augustus 2011 / 19:24

  Waarom je mijn blog zou moeten bezoeken? Omdat het míjn blog is en ik een heeeeulll leuk meisje ben! 🙂 http://ielss.n

 15. floor 13 augustus 2011 / 21:04

  hé toevallig ik ben echt nét een blog begonnen, alleen nog geen artikelen of iets dergelijks dus dat zou een beetje dom zijn om de link hier te droppen.

  wel heb ik altijd een vast rijtje blogs die ik een paar keer in de week bezoek: misslipgloss, beautygloss, teskuh, veracamilla, beautylab, pinkypolish, kittehscupcakes(.blogspot.com) and at last but not least natuurlijk lisanneleeft! 😀

 16. Amelie 13 augustus 2011 / 22:36

  Mijn praatje;

  Mijn blog heet; PRUT MET MAYONAISE. Als je wilt weten waarom moet je maar even kijken. Ik schrijf hier over mijn gevoelens en depressie.
  Ik doe dit nog niet zo lang, heb maar één artikel.
  Aar die is wel de moeite waard.
  Ik wil jullie niet eisen om het te lezen, maar ik zou het wel tof vinden!
  http://www.prutmetmayo.wordpress.com

  Liefs,

 17. Susanne 14 augustus 2011 / 06:59

  Oeh leuk allemaal nieuwe blogs. Ik probeer al je stukjes te lezen, maar moet eraf en toe eentje overslaan vanwege de drukte. Ik heb in ieder geval veel respect voor hoe je omgaat met je ziekte en als persoon

 18. Lauradenkt 14 augustus 2011 / 12:34

  Ik lees je blog vaak, maar reageer inderdaad niet zo veel.

  Mijn blog staat vol met columns, verhalen, dingen waar ik over nadenk en soms persoonlijke dingen 🙂 http://www.lauradenkt.nl

 19. Kimetc 14 augustus 2011 / 14:34

  Je staat in mijn Bloglovin’ en ik reageer af en toe.

  Mijn blog is http://kimetc.wordpress.com. Het is vooral lifestyle, dingen waar ik over nadenk, alledaagse en persoonlijke dingen. Kijk vooral even, als je wilt!

 20. FloorOnline 14 augustus 2011 / 19:38

  Ik ben Floor (14) en gek op muziek. Heb je ook wel eens dat je youtube aanzet, omdat je zin hebt in muziek, maar dat je geen titel meer te binnen schiet. Op m’n blog vind je muziek en alles wat ermee te maken heeft! Een recente top 3 bijvoorbeeld. Maar ook dingen die je niet zou verwachten. Hou m’n blog in de gaten, over een paar dagen komt er een speciale post! http://flooronline-blogger.blogspot.com

 21. Marc 14 augustus 2011 / 21:48

  Allereerst lees ik graag jou stukken. Elke dag wip ik wel op jou site langs, erg leuk om te lezen. Het is ook heel bijzonder wat je allemaal doet in je leven, respect!
  Mijn naam is Marc en ik ben trotse eigenaar van http://www.marchismind.wordpress.com
  Titel verraadt het natuurlijk al, het gaat over mijn gedachtengangen m.b.t. de meest uiteenlopende onderwerpen, meestal met een humorvolle twist. Ik ben ook absoluut niet bang om mijn mening te laten gelden, maar dat maakt het misschien wel extra spannend 😉

 22. Rolinka 18 augustus 2011 / 08:02

  Hai, Ik heb net je blog ontdekt. En vind hem helemaal geweldig! Ik heb ook fm en heb in hetzelfde proces gezeten. Ik vind je instelling waarop je tegen de ziekte aan kijkt bewonderenswaardig. Een voorbeeld voor iedereen gezond of ziek.
  Een ontzettend leuk idee ook om iedereen zijn blog of website te laten promoten.
  Mijn blog gaat voornamelijk over mijn schilderijen Ik ben gek op sprookjes en de natuur en dus schilder ik veel schilderijen van kabouters en elfjes voor de kinderkamer. En schilderijen voor buiten en binnen voor iedereen.
  Mijn blog is http://m-arties.blogspot.com/

  Kan ik deze blog ook volgen want dat heb ik nog niet gevonden?
  Groetjes Rolinka

 23. Kimmsallabimm 19 augustus 2011 / 00:07

  Ik blog al sinds 2005. Heb vanaf 2009 een blogdip gehad en de draad weer opgepakt.

  Het zou leuk zijn om wat leuke nieuwe bezoekers/reaguurders erbij te krijgen op mijn blog!

  Ik heb dezelfde instelling als Lisanne.
  Ook fibromyalgie en CVS.

  Waarom mijn blogje volgen? Omdat het leuk leesvoer is en makkelijk leest! Volg je mij dan volg ik jou natuurlijk ook!

  Groetjes en tot ziens,

  Kimmsallabimm

 24. Emm 19 augustus 2011 / 08:43

  Hoi!
  Ik volg je blog al een tijdje met heel veel plezier!
  Nu, ik blog ook, alleen niet zo regelmatig als jij.
  Ik blog een paar keer in de maand (normaal gezien) over wat er gebeurd in mijn leven en wat ik zoal doe. Er staan nu nog niet veel posts, maar dit is écht de schuld van de vakantie!
  Normaal gezien wordt dit beter als de school weer begint 🙂

  Emm

 25. Lise 25 augustus 2011 / 23:10

  ik ben nieuw (stiekem vertoef ik al langer op het internet maar voorheen dus op een andere blog) bij wordpress en heb dus nog maar enkele blogjes gemaakt.
  Mijn doel is voornamelijk om inspiratie bij te brengen. af en toe zal er wel eens een persoonlijkere blog in sluipen maar ik heb niet de behoefte dat iedereen weet wie ik ben. daarom gebruik ik ook een pseudoniem al is mijn internetnaam niet erg verschillend van mijn gewone naam 🙂
  zo, al een beetje nieuwsgierig? neem gerust een kijkje 🙂 misschien bevalt het je wel ^^

  liefs

 26. charlotte 27 december 2011 / 20:08

  ooww wat is dit fijn!
  ik heb net mijn eigen blog, http://organisedbeauty.blogspot.com/ gestart,een blog over Beauty, nagellak en organiseren. Met organiseren bedoel ik opruimen en je stash elke keer weer anders neerzetten( natuurlijk niet al te vaak!) Elke dag komt er een artikel online over een van deze onderwerpen. Het komende jaar (2012) staan er vele winacties in de planning, dus kom zeker even kijken !

 27. Britt 23 januari 2012 / 17:17

  Hooi,

  ”Klik” op mijn naam en dan kom je op een super leuke blog.
  Hij heeft ook een winactie, Je moet zekur mee doen hihi

  Liefs, Britt

  • Raluca 7 juni 2012 / 09:37

   Beste Tobias,Je schrijft: “Nieuwe keinns daarentegen, wordt niet als product of resultaat gezien.” Ik vind dit verbazingwekkend. Voor veel ondernemers liggen hier toch juist geweldige kansen? Het is veelal onontgonnen terrein, waar nog niet al teveel regels zijn. Misschien heeft het meer te maken met de toegankelijkheid van deze nieuwe keinns? Zo weet ik dat veel wetenschappelijke publicaties, in het Engels, op de site van Nature verschijnen. Wil je zo’n rapport echter lezen, dan moet je lid van de site zijn, of $32,00 betalen. Als er echter Nederlands belastinggeld betaald wordt voor een onderzoek, waarom zou het resultaat dan niet op een Nederlandse site beschikbaar kunnen zijn? Het zou volgens mij heel goed zijn, als er een overheidssite komt die de kwaliteit van alle Nederlandse onderzoeksresultaten beoordeeld en publiceert, wellicht compleet met wat het kost, zowel in het Engels als in het Nederlands. Ik zeg dit, omdat de keinns daarmee ook meer toegankelijk wordt voor het midden en kleinbedrijf. Deze resultaten zouden dan niet alleen op een standaard wetenschappelijke manier gepresenteerd kunnen worden, maar ook met een korte algemene uitleg, voor de leek. Dat kan namelijk ook heel waardevol zijn. Om een eenvoudig voorbeeld te noemen, hoe de zuignap van een inktvis werkt, is ook heel nuttig gebleken in de industrie.Ik had ook nog een vraag. In Nederland zijn zo’n zestien miljoen mensen. Als iedereen jou een euro gaf, wat zou je dan als wetenschapper doen met dat geld?

 28. glasmetwater 14 april 2012 / 16:30

  Mijn blog http://glasmetwater.wordpress.com/ moet je zeker even gaan bekijken. Je vind er allerlei nieuwtjes over celebs, beauty-tips, fashion. Maar zeker ook mijn eigen aankopen en vergelijkingen tussen celebrities die hetzelde kledingstuk aanhebben. Als je benieuwd bent kom je maar even een kijkje nemen, maar als je niet benieuwd bent kom je ook maar gewoon even 🙂

 29. Wendy 20 juni 2012 / 10:23

  Hoi! Inspirerende blog heb je! Ga zo door! Mijn persoonlijke blog, met hopelijk veel herkenbare situaties, vind je op http://www.wendyborst.nl. Samen met een vriendin probeer ik onderwerpen waar een taboe op rust, ‘op tafel te leggen’ door te bloggen op http://www.rauwenongezouten.nl. Ongezouten, maar toch pittig, zeggen we altijd. Groetjes, Wendy

 30. Petra 9 augustus 2012 / 13:14

  Wauw, wat een leuke blogs weer gevonden 🙂 Blij mee! Goed idee van je 🙂

  Mijn blog er ook even bij: http://www.18elf.nl. Ik, Petra (28), schrijf over het leven met man en peuterzoon, werken als freelancer en andere dagelijkse dingen.

 31. Margarethe Wijchers 17 augustus 2013 / 00:52

  Mijn blog gaat over Fashion, Vintage. Ik ben net begonnen met bloggen, maar er komen zeker meer onderwerpen op, waaronder recepten, songtekst, etc.

  http://stylemar1984.blogspot.nl/

  Groetjes,

  Margarethe

 32. Chelsea 27 oktober 2013 / 18:32

  Ik ben al een tijdje met deze blog begonnen, maar het komt niet echt van de grond 🙁
  Het gaat over ‘t engelse duo Hurts! Het is een nederlands/belgische fansite..

  hurtsonline.blogspot.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.