Spiegel iPhone screenprotector

Sinds ik mijn iPhone had (november) had ik nog het screenprotectortje erop zitten die erbij zat. Heel mooi doe-het-zelf afgeknipt enzo. Maar toen hij voor de helft los hing werd het tijd voor een nieuwe! Die had ik, maar dat ging even fout. Tim kocht een nieuwe… Maar hij kocht per ongeluk eentje met spiegeleffect. En wat is dat grappig zeg! Of het positief is weet ik nog niet, maar het is wel leuk! Kijk mee…

Gek he! Het is wel echt een spiegel. Je kan dus die grote pukkel op je neus zien zitten als je naar je mobiel kijkt terwijl het beeld uit is. Bij wijze van spreken dan he.

Enige minpunt: Het beeldscherm is minder realistisch. Ik ben opeens niet meer zo goed in Instagram effectjes, als je snapt wat ik bedoel. Verder kijkt het ook anders, of ik er moe van word of hoofdpijn van ga krijgen of zoiets, dat zien we vanzelf wel. Voor nu vind ik het maar een gek ding. Maar wel handig om je make- up bij te werken terwijl je in je mobiel kijkt!

De spiegel screenprotector komt van de Hema! Volgens Tim is hij ‘2 euro ofzo’, maar dat wist hij eigenlijk niet meer zeker. Wat vind jij van het nieuwe coole uiterlijk van mijn telefoon?

DELEN:

9 reacties

 1. Esmay 9 april 2012 / 13:44

  Inderdaad wel handig om je make-up bij te werken enzo, maar voor de rest? Ik weet ‘t nog niet hoor. (a)

 2. Ise 9 april 2012 / 14:49

  Het lijkt me niet zo handig maar die eerste twee foto’s zijn wel super leuk!

 3. Linda 9 april 2012 / 18:45

  Ik heb het ook even gehad, werd er gillend gek van! Was snel weer verdwenen. Heb een pak van 10 screenprotectors gekocht op eBay, voor een prikkie. Als er nu krassen op zitten of lucht onder komt, heb ik zo een nieuwe 😀

 4. laura 9 april 2012 / 20:28

  zelf heb ik niks op mijn scherm zitten. krassen komen er bij mij niet op en mijn hoesje zit ook over de hoeken/randen van mijn iphone heen

 5. Mariska 10 april 2012 / 13:43

  Het ziet er wel weer erg grappig uit moet ik zeggen 🙂

 6. Olga 22 april 2012 / 18:43

  Ik vind het wel hip 🙂 maar als je je telefoon er nu minder gemakkelijk door kunt gebruiken, weet ik niet of je dit hoesje er lang op moet laten zitten..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.