Spiegel met organische vorm in de gang

De eerste kamer in ons nieuwe huis is af! Het is ook meteen de kleinste kamer van het huis, en geloof het of niet, maar dat is niet de wc. Maar het is de gang! We kochten bij de kringloop een prachtige kapstok en bij OTTO mocht ik een spiegel uitzoeken die het geheel helemaal afmaakt. Ik neem je graag mee in mijn gang.

Graag wil ik je als eerste de spiegel laten zien, echt de eye-catcher van de gang! Het is een spiegel met organische vorm. Ik houd heel veel van spiegels en in de gang kan er wat mij betreft geen spiegel ontbreken. Zo kun je voordat je de deur uit gaat nog even snel kijken hoe je eruit ziet, haha.

De organische vorm is iets wat mij heel erg aanspreekt, ik kijk ook altijd naar vloerkleden in een ronde of organische vorm, dat lijkt me geweldig.

Dit is de spiegel van de andere kant, hij heeft een subtiele organische vorm, niet te gek. Dat maakt hem heel stijlvol. Qua formaat past hij perfect op het kleine muurtje dat we hier in de gang hebben. Het formaat is 90 bij 55 centimeter, ik twijfelde om een maatje groter te nemen, maar dat is echt niet nodig. Ik weet niet of dat überhaupt had gepast!

De rand is goud gekleurd, ook een prachtig detail. Op de OTTO website vind je hem bij het merk LeGer, een van mijn favoriete merken op de webshop.

En hier zetten we onze schoenen neer, we hebben geen ruimte meer voor schoenenkasten (helaas), maar in de kast boven hebben we gelukkig ook veel ruimte.

De kleur die op de muur zit heeft de naam Curry. Het is een heftige kleur, maar ik vind persoonlijk dat het geweldig heeft uitgepakt! Het bankje had ik al en past precies. De kapstok was de eerste aankoop voor het nieuwe huis, bij de kringloop. Hij staat supermooi, vind ik.

Ik vind alles prachtig bij elkaar passen, het is echt een gezellige maar ook mooie en praktische gang geworden. En de spiegel vind ik persoonlijk dus onmisbaar, haha. Heb jij ook een spiegel in de gang hangen?

DELEN:

2 reacties

 1. Christine 1 mei 2023 / 21:38

  Ja, wij hebben ook een spiegel maar dan verborgen in de meterkast waar tegenwoordig grotendeels de kinderwagen voor staat 🤭 gelukkig nog een klein spiegeltje in het toilet om iig m’n gezicht voor vertrek nog te kunnen checken 😊
  Wat me trouwens opviel aan jullie voordeur: geen tochtstrip of binnenklep op de brievenbus. Hadden wij eerst ook niet, maakt wel echt verschil voor de kou in de gang in de winter! Tip: als het niet uitmaakt zou ik kiezen voor een tochtstrip met haartjes. Als er dan een hele dag post in de deur blijft steken voor je thuis komt, kan de gang alsnog koud zijn als de buitenklep ervan open blijft staan met de binnenklep, met haartjes minimaliseer je toch die luchtstroom om de post heen.. ben benieuwd naar de volgende ruimtes die je nog gaat laten zien!

  • Lisanne 2 mei 2023 / 13:40

   Haha, het is toch echt handig, zo’n spiegeltje!

   We moeten inderdaad nog een tochtstrip plaatsen, een standaard maat past er alleen niet tussen, dus er moet even een creatieve oplossing voor komen. Maar daar wordt aan gewerkt! Het is zeker in de winter echt zonde om het niet te doen, kleine moeite, groot resultaat 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.