Spring to-do list!

Het kan je bijna niet ontgaan zijn, ik word zo vrolijk van dit  lenteweer! Ik ga me hierdoor echt beter voelen, en dat wil zeggen dat ik plannen kan gaan maken. En aangezien ik graag lijstjes maak, en ik me daar vaak niet aan houd, deel ik hem gewoon met jullie! Dan kan ik er niet meer omheen, haha.

 • Hardlopen! Hoe kan het ook anders, haha. Ik hoop zo dat ik uiteindelijk gewoon een paar kilometer aan een stuk kan lopen, dat zou zo tof zijn! Vorig jaar ben ik niet verder gekomen van 5x twee minuten hardlopen met daartussen 2 minuten hardlopen. Hoe vet zou het zijn als ik ooit 5 kilometer aan een stuk kan lopen? (Ja, ik blijf inderdaad lekker doordromen, haha, zeg nooit nooit!)
 • Foto’s maken. Met mijn nieuwe fototoestel moet het wel he, die kan ik niet in de kast laten liggen verstoffen. Ik hoop dat ik ook veel naar buiten ga kunnen om foto’s te maken. Dan krijgen jullie volgende keer een lenteplaatje van mijn hand boven zo’n artikel, en niet van weheartit.com, haha.
 • We gaan naar Londen!!! Dat staat al vast, ik heb er zo ontzettend veel zin in!
 • Meer uren gaan werken. Dat ga ik mezelf verplichten als ik me beter ga voelen. Lijkt me tof om gewoon elke dag te kunnen werken! Ik kijk echt uit naar het moment in mijn leven dat ik dat kan (we gaan er natuurlijk gewoon vanuit dat die ooit komt!)
 • Vrolijkere kleding kopen. Ik heb heel veel zwart en heel veel grijs, heel mooi, staat goed, maar is toch een beetje saai. Ik ben een vrolijke jongedame en daarbij hoort ook een vrolijke outfit!
 • Bruin worden, dat is een voornemen voor 2012 in het algemeen. Ik doe elk jaar weer een poging, en halverwege blijf ik dan toch maar liever binnen. Deze keer zorg ik gewoon dat ik met mijn macbook buiten kan zitten bloggen. Bestaat er uberhaupt iets beter dan dat, buiten in het zonnetje bloggen?
 • Heel veel nieuwe frisse ideeën voor de FES. Ik heb al een aantal dingetjes in mijn hoofd, en we zijn natuurlijk ook met dingen bezig, maar daar heb ik echt zin in!
 • Meer boeken lezen. Ik beken: Ik lees bijna niet meer! Ik weet niet hoe het komt, hoewel… ik heb oefeningen voor het in slaap komen, en meestal ga ik vrij laat slapen. Dus dan ga ik liever zo’n oefening doen dan lezen, want dan slaap ik gewoon eerder! Nu moet ik er misschien gewoon overdag (of ‘s avonds) tijd voor gaan maken, want ik heb nog zo veel goede boeken!
 • Vaker naar buiten gaan. Als het mooi weer is, moet je daar gewoon van genieten!
 • En de copywriting, eigenlijk een beetje hetzelfde verhaal als de boeken, het schiet er gewoon bij in.
 • Proberen gezonder te eten, maar dat gaat meestal wel vanzelf als ik me beter voel!
 • Blijven bloggen en mijn blog nog leuker maken dan hij al is! Dat punt kan natuurlijk niet ontbreken. Maar ik denk dat dat wel gaat lukken als ik over de bovenstaande punten ga bloggen, nietwaar?

Wat is jouw to- do list voor deze lente?

DELEN:

12 reacties

 1. emma 23 maart 2012 / 08:27

  wat een lange lijst!! Maar er staan wel goede dingen op die ik eigenlijk ook moet doen; vooral het meer bewegen en gezond eten, haha. Op mijn lijst staat verder dat ik alles moet regelen voor het komende schooljaar waarin ik wil gaan studeren 🙂

 2. Illilise 23 maart 2012 / 08:54

  Jep, gezonder eten en bewegen… Miss dit jaar dan toch iets meer bikini proof? Dag dag buikje….

 3. Esmay 23 maart 2012 / 09:36

  Heel wat dingen die ik ook wil doen. Zoals foto’s maken, gekleurde kleding kopen, vaker naar buiten gaan.. 🙂

 4. Jenny 23 maart 2012 / 12:08

  Uhmmm enige wat op mijn lijstje staat is genieten van het hopelijk mooie lente weer.

 5. Mariette 23 maart 2012 / 12:19

  Wow wat een lijst! Haha, ik hardloop zo vaak mogelijk… Eigenlijk elke zondag, maar dat lukt niet echt.

  Liefs, Mariette

 6. Ise 23 maart 2012 / 14:52

  Hardlopen staat ook op mijn lijstje samen met gezonder eten, lekker standaard haha!

 7. Patricia 23 maart 2012 / 18:50

  Wat een fijne dingen ik wil ook zo vaak mogelijk naar buiten gaan en dan met een boek

 8. Marilyne 23 maart 2012 / 20:47

  Zou leuk zijn als je je slaaptips deelde!

 9. Olga 6 april 2012 / 01:43

  Buiten bloggen is fijn, maar je hebt wel dat enorme nadeel van niks kunnen zien op je scherm door de zon 🙁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.