Stationery van Kruidvat/Diana Leeflang!

Leuke en budget Stationery bij Kruidvat? Jep, sinds een tijdje kun je naar Kruidvat voor leuke spulletjes om mee te plannen, versieren en lekker creatief aan de slag te gaan. Als ik het goed heb is dit de tweede collectie. Ik kocht een deel om te kijken wat ik ervan vind en met jou te delen of het nu de moeite waard is!

De items waarvan ik dacht: dit is wel iets voor mij! Deze zou ik kopen en hier zou ik het meest benieuwd naar zijn. Hier gaan we dus ook een kijkje naar nemen!

De posters. Dit vond ik écht een leuk idee! Zoals je ziet zit er lekker veel in. Weet je waar ik het meest benieuwd naar was? De dikte van het papier, de achterkant van het papier (zal het op twee kanten bedrukt zijn?), de designs en de kwaliteit überhaupt. Ik moet zeggen, ik ben erg positief!

Dit zijn de posters, die je eigenlijk zelfs gewoon kaarten kunt noemen. De posters zijn gewoon zo dik als een kaart! De A5 en A6 kaarten zijn gewoon perfect om als kaart te versturen! De achterkant is blanco. En nouja… als je veel te vertellen hebt pak je een grote envelop en schrijf je je verhaal en verstuur je het daarin. Heeft de ontvanger een leuke brief, inclusief poster!

Drie A6 favorietjes van mij. Schattig toch?! Ik vind dit wel wat klein om het posters te noemen, maar ik vind dit stiekem veel leuker.

Ben je nu wel specifiek op zoek naar posters, maar is deze stijl, die ik overigens erg leuk vind, jou te zoet? Dan heb ik binnenkort een leuke tip voor je!

En dan: een weekplanner. Het uiterlijk is schattig! Leuke details: de bronzen ringband en letters.

Handig als je niets gebruikt om te plannen, of juist een zakelijke of super grote planner hebt. Dit is handig om op een centraal plekje neer te leggen met de belangrijkste dingen zoals afspraken, to-do’s en boodschappen. Dat er bovenin schrijfruimte (met stipjes) is om verder nog notities te maken vind ik een leuk detail!

Heeft geen uitleg nodig, toch? Washitape! Eentje met stipjes, plantjes (heel schattig!), eentje met de tekst ‘a few of my favourite things’ (die tekst komt steeds terug in de collectie), een tape in de stijl van de voorkant van de planner en nog iets wat lijkt op een aquarelprint. Leuk, al die verschillende diktes! Ik ben het meest fan van de plantentape!

En dan nog iets waarbij ik me afvroeg: vind ik dit leuk? Leuk genoeg? Het maakte me in elk geval nieuwsgierig genoeg! Op de verpakking ziet het er leuk uit!

Eenmaal uit de verpakking was ik toch iets minder enthousiast. Dit zou ik misschien één keertje gebruiken, maar dan, ook vanwege de kwaliteit van het bord en de manier waarop de letters in de verpakking zitten, snel weer weg doen. Voor een kamer van jonge meiden zou hij wel echt leuk zijn. Ik ga mijne zeker weggeven, ondanks dat ik het wel heel leuk bedacht vind. Zulke borden zijn natuurlijk meestal een stuk duurder, dus nu heb je een goedkopere variant! €5,99. Dit is niet mijn favoriete ding.

Wel favorieten? Zeker weten de posters, die ook als postkaarten door kunnen. Eigenlijk juist daarom En de washitape!

De collectie ligt natuurlijk al een tijdje in de winkels, gelukkig ligt het bij ons in de winkel nog lekker vol. De inkoop is veel beter gedaan dan vorige keer, toen was alles weg voor je ze kon bekijken. Hopelijk ligt het bij jou ook nog in de winkel, als je een kijkje wilt nemen!

DELEN:

14 reacties

 1. Dana 10 februari 2018 / 13:48

  Ik vind de spullen erg leuk maar zelf had ik niks ervan gekocht. Wel overwoog ik om het te kopen maar vond hem klein en de kwaliteit voldeed niet aan mijn verwachtingen 🙂

 2. Anneleen 10 februari 2018 / 14:07

  Super leuke spulletjes! Jammer dat het letterbord wat tegensloeg voor je! X

 3. Darina 10 februari 2018 / 14:22

  De posters vind ik ook heel erg leuk! Jammer dat het letterbord zo tegeviel!

 4. Sofie 10 februari 2018 / 14:29

  Ik weet niet of ze dit in ons Kruidvat hebben, maar de posters vind ik wel heel tof! Ik ben nu ook wel benieuwd naar je andere postertip, want we moeten de kinderkamer nog decoreren 🙂

 5. Iris 10 februari 2018 / 16:11

  Het was wel een flinke zoekactie in de plaatselijke Kruidvat (een grote rommel daar), maar ik heb ze ook zien liggen! Ik twijfelde nog over de kwaliteit van de posters, die zijn dus toch goed!

 6. Gelukjes van Maris 10 februari 2018 / 17:11

  Ik kocht het letterbord ook en vind hem wel tof. Alleen inderdaad die letters en alles stuk voor stuk loshalen, dat vond ik niet echt leuk! Heb nog wel ideetjes om m nog leuker te maken.

  Voor t eerst gebruikt voor een foto met ons lieve meisje als soort van mijlpaal kaart 😀

 7. MarjonS 11 februari 2018 / 08:02

  De “posters” zien er leuk uit. Prima dus voor leuke kaartjes.

 8. Jacqueline 11 februari 2018 / 10:36

  Wel apart dat ze die kaarten dan posters noemen, maar de plaatjes zijn erg leuk!
  Ik denk dat mijn meiden zo’n letterbord wel leuk zouden vinden, maar tussen al hun rommel zal het niet lang overleven. ?

 9. Marcelina 11 februari 2018 / 15:12

  Leuk! Ik heb de washi tape al vaak gebruikt en de stickers. Het bord viel mij ook wat tegen. Ik gebruik hem (nog) niet 🙂

 10. Bettie 13 februari 2018 / 11:17

  Super leuke spulletjes! Ik vind haar collectie echt wel de moeite waard om even langs de kruidvat te gaan.

 11. Lisa 13 februari 2018 / 18:10

  Ik heb ook diverse spullen van diana leeflang gehad! Een pocket bullet journalling set, held leuke set mer de basis dingen voor handletteren, met hele fijne pen etc. En heel schattig notitieboekje! En ook die superleuke planner! Allemaal echt super! Dat bord ziet er ook wel leuk uit! Heb ik zelf niet. Hammer dat hij jou tegenviel! Bij de action hebben ze trouwens ook bullet journals!

 12. Simone 13 februari 2018 / 21:02

  Ik vind haar nieuwe collectie wel erg leuk maar zelf weet ik niet zo goed wat ik er mee moet doen.

 13. Mariska 18 februari 2018 / 15:32

  Dat soort van letterbord vind ik dan wel weer leuk, roze met witte letters 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.