Stel je vraag aan Tim!

Al eerder heb ik Tim, mijn vriend, weleens aan het woord gelaten op mijn blog. De laatste keer is alweer een tijdje geleden, en ik vond het een leuk idee om jullie weer de gelegenheid te geven om je vraag te stellen aan Tim!

vraag-het-tim!

Ik heb gewoon geen leuke recente foto’s van Tim! Die moet ik maar weer eens gaan maken, haha.

Artikels over Tim die al eerder online kwamen:

Dus… het is weer tijd voor een nieuwe stel je vraag… aan Tim! Wat heb jij nu altijd al willen weten over Tim?

DELEN:

11 reacties

 1. Nem 16 januari 2014 / 07:59

  Hoi Tim! Alles goed? :p
  Mijn vraag; hoe ga je om met dromen en dingen die je graag doet, maar wanneer je Lisanne eigenlijk niet mee kan nemen?

  Toelichting; ik was niet altijd ziek. Toen ik mijn vriend leerde kennen kon ik alles, en dat veranderde later. Maar hij houd van skieen, ruige vakanties en karten. Ik zou dat graag doen maar heb daar dus helemaal niks aan. Dan moet hij mij dus een weekje thuislaten.. Jij bent dat wat meer gewend dan hij denk ik 😉 dus, ga je met vrienden? Ga je wel of niet?

  • MySimplySpecial 16 januari 2014 / 09:27

   Ja goede vraag! Ik heb nu ruim een jaar pfeiffer en kan veel dingen dus niet doen terwijl mijn vriend dat wel kan. Ik ben benieuwd hoe jij met dat soort situaties omgaat Tim.

 2. Susanne 16 januari 2014 / 09:21

  Tim wordt haast een categorie op zichzelf haha! Vind het altijd wel leuk om te lezen omdat hij toch hier en daar (vooral in diary’s) voorbij komt. Ik moet bekennen dat ik echt slecht ben ik vragen verzinnen dus dat laat ik aan de mensen over die dat wel kunnen. Ik wacht wel op het artikel haha

 3. Sanne Marlijn 16 januari 2014 / 09:53

  Hoi Tim. Mijn vraag aan jou is: wat zou je het allerliefste nog een keer met Lisanne willen doen?

 4. Mamoesjka 16 januari 2014 / 12:13

  Wat leuk dit! Mijn lief zou hieraan nooit meewerken! Kai goed van je Tim!
  Het lijkt mij leuk te weten wat jij vind van het blogwereldje van Lisanne.. vind je het leuk dat haar leventje op internet staat? Laat je alles aan Lisanne over of ben je het soms oneens met bepaalde artikelen?

 5. Hester 16 januari 2014 / 13:35

  Echt heel leuk dat je Tim regelmatig voorbij laat komen op je blog! Mijn vraag: wat vind je ervan dat Lisanne zoveel voor haar blog doet? Heb je ook wel eens zoiets van ‘volgens mij kan je de energie dié je hebt beter ergens anders in steken?’

 6. Tiffany 16 januari 2014 / 13:37

  Hoi Tim! Leuk dat er binnenkort weer een artikel met hem erin verschijnt, altijd fijn om dingen over jullie tweetjes te weten mogen komen. Mijn vraagje: schiet je ooit wel eens in paniek? Maakt niet uit om wat hoor. Maar mijn vriend… Hij is altijd de standvastige in onze relatie. Het is altijd hij die mij terug geruststelt, altijd de kalmheid zelve blijft, terwijl ik volledig in paniek kan schieten om iets. Ervaar jij dit misschien ook? Of is het eigen aan jongens en mannen dat ze amper in paniek schieten? 😀

  Alvast bedankt voor een antwoord op mijn vraag, leuk dat je dit voor Lisanne haar blog wil doen 🙂

 7. Anouk 16 januari 2014 / 22:23

  Wat leuk dat hij af en toe mee werkt aan jouw blog. Mijn vraag aan Tim is: hoe vind je het dat jouw vriendin een succesvol blog heeft?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.