Stom stom stom (en Justin Bieber)

Je moet dit extra snel lezen en gauw weer vergeten. Als bij de titel al niet bent afgehaakt. Ja, luister maar gewoon naar me. Ok. Vandaag heb ik een baaldag. Ja, inderdaad, ik heb ook weleens een baaldag. Ik zou een heel verhaal kunnen typen waarom ik een baaldag heb, maar het komt erop neer dat ik me dood verveel zonder werk en school, ik me toch minder goed voel dan ik dacht, en ik mijn vriendje mis.


Via weheartit.com, en toen ik bij weheartit stupid intypte kwam dit eruit. En het maakte me aan het lachen… en veel mensen vinden hem stom. Dus hij heeft de eer om bij mijn stukje te staan!

En nu zijn jullie vast heel benieuwd wat voor verstandige dingen ik allemaal doe op zo’n gezellige baaldag. Dus, wat dat betreft kan ik het beste gewoon eerlijk zijn. Komt-ie;

Gossip girl kijken – rondje lopen met mama – kaartje schrijven aan vriendje -gossip girl kijken – gossip girl kijken – heel veel eten – maar geen avondeten want daar had ik geen zin in – wel in een broodje ei – gossip girl – chocolade, heel veel – en daarna meteen chips – en gossip girl – en toen had ik genoeg gossip girl en downloadde ik een film – en keek deze (zonder ondertiteling, is al dat onnuttige dingen doen toch nog ergens goed voor!) tussendoor speelde ik angry birds op de wc (waarom vertel ik dat?) – en uiteindelijk, terwijl het al weer veel te laat is, tik ik een blogje

Morgen ben ik vast weer vrolijk, tenminste dat hoop ik. En morgen is… wanneer jullie dit lezen. Have a good day!

DELEN:

6 reacties

 1. Patricia 26 augustus 2011 / 06:43

  Ooooh dat is echt vervelend zo’n dag misschien kan je de loi cursus in dag gaan plannen al is het maar een uur per dag maar dan is er een doel en een plan en dalijk resultaat.com hoop dat vandaag een betere dag wordt ondanks het slechte weer

 2. Anne 26 augustus 2011 / 07:48

  En is het vandaag beter? Oh, weet je weet je weet je, mijn oom uit Amerika komt zo! 😀 Werkt mijn enthousiasme aanstekelijk? Ik hoop het maar 😉

 3. xx_Patries_xx 26 augustus 2011 / 09:26

  vervelend zulke dagen… die zitten er hier ook weleens tussen
  een nachtje erover slapen en de volgende dag ziet het er vast weer beter uit!

 4. Lieke 26 augustus 2011 / 10:57

  Aah, het komt wel weer goed! (:

 5. Samira 26 augustus 2011 / 16:50

  hahaha heel grappig geschreven! oh dat jb uit te bus kwam toen je stupid intypte 🙂

 6. Emm 28 augustus 2011 / 16:52

  Oké, ik moest écht lachen om jou ‘watdoeikopeenbaaldag’lijstje 😀
  Ik doe ongeveer hetzelfde, alleen maar gossip girl en films vervangen door mokken en lezen.
  En oja, eten, heeeel veel eten, mét avondeten erbij. En NOG meer eten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.