Stuur jij ook een extra kerstkaartje? #postasmile

Wat is er mooier dan iemand een lach bezorgen? En een verschil maken in iemands dag? Je kan dat op een heel gemakkelijke manier doen, er zijn namelijk in Nederland een heleboel eenzame ouderen. En een van mijn collega bloggers heeft een actie opgezet om die mensen een extra kerstkaartje te bezorgen dit jaar. Een heel mooi initiatief!

extra-kaartje-sturen

#postasmile

De blogger waarover ik het heb is natuurlijk Shifra met haar actie #postasmile! Bekijk de video hierboven met haar boodschap.

kaartjes-schrijven

Ik heb natuurlijk op cadeausmaken.nl met de kerstkaartenserie, op mijn blog én in de video van gisteren een heleboel DIY kerstkaarten laten zien. Ik kan me voorstellen dat jij er nog niet aan toe gekomen bent, maar ik zou zeggen: als je aan de slag gaat, maak er eentje extra! Dan maak je iemands feestdagen weer een beetje mooier. Ik besloot vrijwel al mijn kaartjes op te sturen!

postasmile

Dus… daar ging mijn doosje! Shifra, houd je postbus in de gaten! Je kan hier op acupoflife.nl, de blog van Shifra, lezen wat precies de bedoeling is en waar je jouw kaartje naartoe kan sturen.

Je hoeft maar één kaartje te sturen, daarmee kun je voor iemand al een wereld van verschil maken. Het hoeft niet zelfgemaakt te zijn, als er maar een beetje extra aandacht in zit. Ga jij ook een kaartje sturen en iemand blij maken?

DELEN:

16 reacties

 1. Manon 4 december 2015 / 21:00

  Wat een prachtige actie! Van die kaartjes van jou word sowieso iedereen vrolijk 🙂 Hopelijk heb je op deze manier iemands kerst toch behoorlijk opgeleukt.
  Manon blogde laatst over… Update: De “Feestdagen”maand

 2. Dominique 4 december 2015 / 23:19

  Wat ontzettend leuk dat ik dit zie. Zelf maak ik al 3 jaar lang 50 kerstkaarten voor een bejaardentehuis in de buurt. Maar hier ga ik ook zeker aan mee doen ??

 3. Linda 4 december 2015 / 23:54

  Het is een super leuke actie en wat super lief dat je zoveel kaartjes hebt gestuurd.

 4. Sanja 5 december 2015 / 00:57

  Wat een leuke actie! Ik ga gelijk even kijken op de site & dan zal ik ook een kaartje op de bus doen. Kleine moeite, groot gebaar
  Sanja blogde laatst over… Mommy loves

 5. Shifra 5 december 2015 / 11:12

  Wat is dit ontzettend lief, Lisanne. Dankjewel! Dat je zo meehelpt met gigantisch veel kaartjes sturen EN dat je er ook nog eens aandacht aan besteedt op je blog! Dankje, dankje! (en leuke eerste foto! :-))
  Shifra blogde laatst over… Makeover in één dag (teaser)

 6. Susan 7 december 2015 / 19:11

  Wauw, dit is zo leuk! Ga hier zeker aan mee doen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.