Styling advies gevraagd!

Fashionista’s, ik heb jullie hulp nodig! Ik heb over een maandje een gala, met als dresscode white tie. Nu heb ik wel een jurk, maar deze is zo simpel dat hij nog compleet moet worden styled. Ik kan dat natuurlijk zelf een beetje gaan bedenken, maar het is veel leuker om jullie mening te vragen!

Wat de dresscode white tie precies inhoudt? Lange feestelijke jurken met een groot decolate. Met lange handschoenen. Jep, inderaad, klinkt heel leuk (not).

Maar gezien het feit dat er niet altijd even precies aan de dresscode gehouden wordt, vind ik dat deze jurk prima hiervoor doorkan. Maar dan wel met de juiste accessoires! En daarbij heb ik dus jullie tips nodig!

Mijn idee? Ik doe mijn extentions in, dat sowieso. Dat maakt het al een stuk feestelijker! Verder lijkt het mij leuk om grote oorbellen in te doen (kleine zie je niet bij dat grote haar) en een opvallend tasje. Maar wat voor kleuren en wat voor stijl? En waar koop ik dat?! En verder nog leuke ideeën?

Even tussendoor over de jurk… Ik had een andere jurk gekocht (wel een lange), maar die ga ik nog een andere keer aandoen. Ik vind deze leuker namelijk! Deze kocht ik in een outlet winkel, op het prijskaartje stond 130 euro. Maar hij was dus goedkoper, en ik durf eigenlijk niet te zeggen hoe goedkoop, hahaha.

Wist je trouwens dat ik een lezeres heb die naar hetzelfde feest gaat? Super leuk! Maar goed, ik heb jullie tips nodig! Hoe zou jij het doen? De jurk moet dus vooral feestelijker worden, gezien de dresscode!

DELEN:

12 reacties

 1. Yara 10 april 2012 / 07:26

  Gave jurk! Ik heb zelf echt geen idee, haha. Ik heb niet zoveel verstand van dit soort gebeuren!

 2. emma 10 april 2012 / 07:49

  die jurk staat je heel goed! Ik zou zelf voor hoge gekleurde hakken of met glitters gaan. Een clutch als tasje, of in een kleur of met een mooi detail, je hebt ze al bij de primark, dus niet heel moeilijk om te vinden. En mooie armbandje(s) &nagellak. Ik zou zelf wel kijken welke combinatie, zodat het niet too much wordt/geen ontplofte discobal 😛

 3. Mariette 10 april 2012 / 08:28

  Ik zou een beige pailleten clutch doen, gezien je hakken die je op de foto aan hebt. Zilveren sieraden en nude nagellak.

  Liefs, Mariette

 4. MySuperSweetLife 10 april 2012 / 09:32

  zwart en zilver! Ik zou er zwarte pumps onder doen. Een zilveren ketting en oorbellen en een zwarte clutch met zilveren decoratie!
  Liefs

 5. Petra 10 april 2012 / 10:09

  Ze hebben bij H&M nu hele mooie zilver glitterende clutches! Dat zal er wel feestelijk bij staan! En ik denk dat ik er ook zilveren of zwarte hakken onder zou doen.. Je kan anders ook je haar opsteken, of de helft en dan mooie (zilveren) oorbellen in doen..

 6. Renske 10 april 2012 / 10:29

  Die jurk mag dan simpel zijn, maar hij staat je heel erg mooi. Ik zou gaan voor een klein tasje in een opvallende kleur of met pailetten. Verder zou ik er een grote ketting in een knalkleur bij dragen (zelfde als van je tasje) of grote oorbellen. Maar persoonlijk denk ik dat een ketting mooier is en meer opvalt. Tot slot zou ik nog een mooie opvallende armband dragen of een mooi horloge. De kleur van je accessoires kun je ook nog mooi terug laten komen in bijvoorbeeld je eyeliner.
  Veel succes ermee!

 7. Lotte 10 april 2012 / 11:28

  Mooie jurk! Ik zou er of een clutch of een smal riempje bij doen. En dan of in de tint van je schoenen of van je oorbellen.

 8. Vivian 10 april 2012 / 14:51

  Wat leuk! De jurk is inderdaad erg mooi, en voor de juiste accessoires zou ik naar Six, Claire’s of Bijoux Brigitte gaan. Ook zou je voor leuke tassen en haaraccessoires eens bij Accessorize kunnen kijken, die hebben een E-Shop op http://www.accessorize.nl en je vindt ze vaak ook bij de V&D in. Leuke opvallende frutsels, maar wel smaakvol!

 9. Ise 10 april 2012 / 17:10

  Leuke jurk! Ik heb helaas ook geen idee, ben nog nooit naar zo’n feestje geweest!

 10. Marijke 10 april 2012 / 21:05

  Oeh ik was al benieuwd naar je jurk haha! Vind hem heel erg mooi, stijlvol!
  Moet zeggen dat het traditiegetrouw wel belangrijk is voor het assaut om je toch een beetje aan de dresscode te houden, dus geen cocktailjurkjes enzo, maar jouw jurk en hoe je het verder aan wilt kleden is super leuk en kan prima!

  Ik trek zelf de zelfde jurk aan als vorig jaar (studentenportemonnee laat geen nieuwe jurk toe helaas haha).
  Die van mij komt tot op de grond en heeft een open rug zeg maar, met op de voorkant bij het decolleté een soort ja, hoe noem je het, grote ‘diamanten’ steen of iets?

  Hmm niet echt een duidelijke uitleg zo haha. Misschien wijd ik ook nog wel een blogpostje aan m’n jurk haha!

  Ik zou denk ik om het af te maken nog gaan voor inderdaad grote opvallende oorbellen en een leuke clutch, met misschien pailetten of een opvallend stofje! Een ketting zou ik denk ik niet doen, maar misschien nog wel een mooie armband of ring! En de schoenen zou ik dan combineren bij bijvoorbeeld je tasje of sieraden! 🙂

  Pff spannend altijd hoor, over een paar weken is ‘t al weer zover!

 11. Madelief 11 april 2012 / 11:27

  Mooie jurk hoor! Hij is gewoon prima, simpel en zwart, kan altijd. Maar juist omdat hij zo basic is, is het leuk om te stylen met mooie kleurrijke accessoires. Oorbellen zijn altijd goed, mooie grote in een kleurtje zullen vast prachtig staan. Ook een (kortere) opvallende ketting zou mooi zijn, maar niet en oorbellen en een ketting.
  Ik zou er ook een mooie clutch bij nemen, en dan het liefst ook een opvallende. Pailletjes zijn mooi maar ik vind een clutch in een felle kleur (die dan weer matcht met de oorbellen) ook heel gaaf, dat maakt het iets speelser.
  Qua schoenen zou ik voor basic pumps gaan, altijd goed. Veel plezier! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.