Super budget shoplog – HEMARKT

Weet je wat leuk is? Koopjes winkelen! Weet je wat nog leuker is? Naar buiten gaan om koopjes te winkelen wanneer je al veel te lang niet het huis uit bent geweest. En een vriend hebben die je met de rolstoel overal heen racet. Het resultaat zie je in de video, hahaha.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Welk item uit de video is jouw favoriet?

DELEN:

23 reacties

 1. Danielle | Mama Lifestyle Blog 30 januari 2017 / 06:21

  Leuke video Lisanne en wat zie je er goed uit! Fijn om je zo vrolijk te zien! Wat ben je goed geslaagd voor de 1+1 actie vN de Hema. Wij hebben veel notitieboekjes in de aanbieding gekocht. Ik ben erg benieuwd naar wat je van de aquarelpotloden vindt. Ik was afgelopen week bij de Action en zag ze daar liggen. Ik lees het graag terug op je blog!

 2. marije 30 januari 2017 / 06:47

  Wat een leuke spullen heb je gescoord! Ik vind de jip en janneke stickers geweldig! De borstel heb ik zelf van zenner en is echt de uitvinding van het jaar. Ga een paar reserve halen bij de Action. Thx voor de tip.
  marije blogde laatst over… Mommy Monday: Eindelijk volwassen?

 3. Romy 30 januari 2017 / 07:51

  Wat een onwijs leuke dingen heb je gekocht en dat voor heel fijne prijsjes! Vooral naar die aquarelpotloden ben ik benieuwd en verder zag ik weer veel leuke hebbedingetjes voorbij komen waarbij ik dacht “Nodig? Nee! Hebben? Ja!” 😉 Die stickers van Jip en Janneke vind ik bijvoorbeeld stiekem echt te leuk.
  Romy blogde laatst over… 8x waarom bloggen mij vrolijk maakt

 4. Tiffany 30 januari 2017 / 08:48

  Leuke dingen heb je gekocht. Ik ben laatst ook bij de Hemark geweest en heb daar toen nog wat leuke stickers en pennen gekocht. Daar was ook de 1+1 actie.

  • Lisanne 30 januari 2017 / 21:39

   Jaaaa, dat is eigenlijk het fijnste uit de shoplog, haha 😀

 5. Josephine 30 januari 2017 / 10:22

  Ontzettend leuke spullen! Wat jammer dat er bij ons in de stad geen HEMARKT zit, ik zie toch een aantal dingen voorbij komen waarvan ik het jammer vind dat ze uit het assortiment zijn. Bijvoorbeeld het kraftpapier, dat kocht ik ook altijd bij HEMA en nu hebben ze het niet meer (bij de onze, in ieder geval). Verder vind ik de envellopmallen heel erg leuk, ik wou dat ik die eerder had ontdekt! Vroeger maakte ik zelfgemaakte envelloppen altijd met als mal een gewone oude envellop, maar stevige mallen had ik handig gevonden.
  Die Jip & Janneke-stickers vind ik echt geweldig! Takkie rules! Helemaal niet gek hoor, dat je die gekocht hebt. 🙂

  Ziet er handig uit, die haarborstel. Al snap ik niet zo goed hoe het kan dat die minder pijn doet. Ligt dat puur aan de vorm? Zelf gebruik ik sinds kort een natuurlijke borstel van zwijnshaar, en daarvan wordt mijn haar heel zacht en het doet geen pijn. Een beetje een truc uit grootmoeders tijd, maar ik ben er ook heel blij mee!

  Fijn om te horen dat je weer samen met Ming door de winkels kunt sjeesen!
  Josephine blogde laatst over… Recept: Victoriaanse geleipudding of ‘jelly’ maken

 6. Linda 30 januari 2017 / 10:45

  Leuke dingetjes heb je weer gekocht! 🙂 Ik vind Hema de laatste jaren steeds leuker worden, ze verkopen zulke leuke en mooie spullen tegenwoordig! Echt fijn.
  Het leukste vind ik trouwens het boekje van Action! Ik houd heel erg van kleuren – heb pas ook magneetjes gekocht die je kan kleuren, ook tof om te versturen via post. Dit boekje is ook wel heel leuk daarvoor!
  Linda blogde laatst over… 10 nieuwe boeken van het Boekenfestijn.

 7. marjonS 30 januari 2017 / 13:40

  Lief dat je vriend je overal naartoe racet.
  Weer leuke aankopen. De Jip en Janneke stickers zijn leuk.
  marjonS blogde laatst over… Quality time?!

 8. Suzan 30 januari 2017 / 18:53

  Wat fijn dat je naar de winkel bent geweest. Hopelijk maakte je ook nog een leuke natuur foto!
  En wat knap dat je toch een video opneemt als je je eigenlijk niet helemaal lekker voelt.
  Het is wel jammer dat er hier geen hemarkt en trekpleister in de buurt liggen.
  Want er zitten veel leuke spulletjes voor weinig bij.
  En de vrolijke linten die in de verpakking net op ananassen lijken vind ik echt leuk.
  Suzan blogde laatst over… Techniek: Tips & Tricks: Valentijns waterval kaart

 9. Leonie 30 januari 2017 / 22:37

  Je hebt weer leuke dingen gekocht! Bij ons hebben ze helaas nooit zoveel bij de hemarkt.
  Ik koop mijn kraftpapier trouwens bij de Bruna. Heb je meteen een rol van 5 meter. Dus als deze op zijn en de Hema heeft ze niet kan je daar ook kijken
  Leonie blogde laatst over… Productiviteit dankzij Habitica

  • Lisanne 31 januari 2017 / 13:51

   Handig, dankje! 🙂

 10. Nadine 31 januari 2017 / 13:32

  Wat fijn dat je even naar buiten kon!
  De HEMA heeft zulke leuke spulletjes. Die Jip & Janneke stikkers heb ik nog nooit gezien, super leuk!
  Nadine blogde laatst over… Borderline of autisme?

  • Lisanne 1 februari 2017 / 13:41

   Dat weet ik eigenlijk niet!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.