Super-zomerse smoothie! (recept)

Soms is een smoothie zo goed gelukt dat je aan iedereen wilt laten weten hoe lekker deze was en dat iedereen hem ook zou moeten proberen. Het is zo ver, ik heb er weer eentje die echt onwijs lekker is! Ik zal het geheime smoothie recept met je delen…

tropische-smoothie

Smoothie recept

Wat zit er in deze smoothie?

 • Bevroren mango
 • Water
 • Verse ananas

mangooo

Voordeel van bevroren fruit in smoothies is dat je smoothie meteen lekker koud is! Wanneer je vers fruit gebruikt van buiten de koelkast wil je nog weleens een lauwe smoothie krijgen, dat is natuurlijk niet lekker.

ananas

En de verse ananas. Een beetje water erbij en je hebt de perfecte zomerse smoothie!

zomerse-smoothie

Grappig feitje: deze smakencombi is ook verkrijgbaar bij Mcdonalds in smoothievorm. Zelf maken is een stuk gezonder en op deze manier zit er ook geen melk in, wat voor mij een voordeel is. Doordat je de bevroren mangostukjes gebruikt zijn ze net zo ijskoud als de smoothies van de Mac, wat erg fijn is als het warm weer is natuurlijk!

Dus… dit smoothie recept is super simpel, maar ik wilde hem jullie toch niet onthouden. Drink smakelijk! Wat is jouw favo smoothie combi?

DELEN:

30 reacties

 1. Kelly Caresse 7 augustus 2014 / 06:30

  Mmm wat een lekker fris recept, ik vind smoothies zonder zuivel meestal ook lekkerder, zeker wanneer het zomer is want dat is lekker fris van smaak

 2. Martina 7 augustus 2014 / 07:06

  Dit soort smoothies maak ik ook graag, heerlijk!

 3. Ilse 7 augustus 2014 / 07:46

  Ik krijg meteen zin om deze uit te proberen! 🙂

 4. Anne Solveig 7 augustus 2014 / 07:48

  Oeh, nee, helemaal niks voor mij! Ik schreef net in mijn artikel dat ik deze vruchten verafschuw. Jammer! Want het lijkt zo lekker..

 5. Angela 7 augustus 2014 / 08:17

  Lekker! Ik maak bijna elke dag wel een smoothie!

 6. Geertje 7 augustus 2014 / 08:26

  Wat een lekker recept! Mijn favoriete smoothie is sinaasappel, watermeloen en framboos…

 7. Elize 7 augustus 2014 / 08:27

  Lijkt me een goede combi! Ik gebruik alleen eigenlijk nooit water, maar altijd sinaasappelsap. Mijn favoriete smoothie is sinaasappelsap, banaan (en soms nog een halve avocado erbij voor de romigheid).

 8. Manon 7 augustus 2014 / 08:39

  Oeh lekker! Ik zou er dan wel weer een plens kwark ofzo bij doen, dan kan die meteen door als een ontbijtsmoothie haha. Lekkere combi!

 9. Miranda 7 augustus 2014 / 09:45

  Oh lekker! Sinaasappelsap ipv water zou ook lekker zijn denk ik.
  Ik gebruik die mango stukjes altijd voor m’n groene smoothies. Heerlijk!
  Leuk recept:)

 10. Denise 7 augustus 2014 / 09:45

  Ah deze smoothie maak ik zelf ook heel vaak, heerlijk! <3

 11. Chantal 7 augustus 2014 / 09:53

  Dit klinkt erg goed! Lijkt me lekker fris en zomers smaken. En dat er geen melk in zit is ook voor mij een groot voordeel 🙂

 12. manon 7 augustus 2014 / 12:21

  dat ziet er heerlijk uit, ik hou van smoothie’s.
  ik moet alleen nog steeds een blender aanschaffen en dan kan ik ook lekkere smoothie’s maken

  X liefs

 13. Dianne Overbeeke 7 augustus 2014 / 12:50

  Klinkt heerlijk en helemaal niet moeilijk om te maken!! Ik heb alleen geen blender, dus kan geen smoothies maken.. 🙁

 14. Esther 7 augustus 2014 / 16:08

  Wat een heerlijke smoothie! En vooral prettig omdat hij zo gemakkelijk en snel te maken is. De smoothie die ik veel maak is er een met kiwi (met schil), banaan, bleekselderij en water. Gezond en erg lekker vind ik zelf!

 15. Amélie 7 augustus 2014 / 16:13

  Zelf drink ik echt nooooit smoothie’s. Geloof dat ik een apart geval ben. ^.^

 16. Nicole 7 augustus 2014 / 17:17

  Die ga ik zeker weten proberen. Mango en ananas, I love it!

 17. Hester 7 augustus 2014 / 22:34

  Oh bah, ik vind mango en ananas te zoet en dan samen in een sapje… Ik moet er niet aan denken, haha. Maar als je er wel van houdt is ‘ie waarschijnlijk heerlijk! Hij ziet er in elk geval super zonnig uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.