Dit is wie ik ben #3

Het derde en tevens laatste blogje van de ‘dit is wie ik ben serie’. Hoewel, wie weet dat ik over een tijdje er wel nog eentje maak! Eerdere blogjes vind je hier en hier. Deze keer vertel ik over mijn liefde voor The Big Bang Theory, inspiratiebronnen en open boeken. En nog een keertje over de chaos in mijn hoofd, haha. Enjoy!

 • Het was niet mijn eerste doel met mijn blog, maar nu ik steeds vaker van mensen hoor dat mijn blog echt een inspiratie voor ze is, ben ik het gaan beseffen. Ik vind het onwijs leuk om mensen te inspireren!
 • Ik houd van The Big Bang Theory. Eerst keek Tim het altijd en vond ik het vreselijk. En op een gegeven moment zaten we in het vliegtuig, ik voelde me heel erg slecht dus ik had afleiding nodig en het enige wat nog op Tim zijn laptop stond aan series die ik nog niet had gezien, was The Big Bang Theory.
  En sindsdien ben ik verslaafd. Het is veel leuker dan ik gedacht had!
 • Ik ben een open boek. Waarschijnlijk was het je al wel opgevallen, maar ik vertel gewoon heel veel. Mede doordat mensen mijn beperkingen dan beter kunnen begrijpen. Als je er niets over vertelt kun je ook niet verwachten van mensen dat ze begripvol zijn en misschien zelfs willen helpen. Dan kun je er maar beter open over zijn!
 • Haha, ik ben online veel cooler dan in het echt! Hahaha, ik hoor wel vaker van mensen dat ik in het echt heel anders ben dan op mijn blog. Bijvoorbeeld Kelly verbaasde zich tijdens de Beautygloss party over het feit dat ik echt een mens ben en dat ik ook gewoon gesprekken kan voeren zonder dat het binnen de onderwerpen van mijn blog valt, haha.
 • Klinkt misschien een beetje klef, maar ik heb de persoon al gevonden waarmee ik de rest van mijn leven wil delen.
 • Ik kan urenlang niets doen. En dat is best een slechte eigenschap, het kost nogal veel tijd! Maarja, soms is het ook wel lekker om gewoon uren lang te niksen.
 • En ja, ik houd van cadeautjes! Krijgen én geven.
 • Ik vind vliegen super fascinerend. Uit het raampje kijken en beseffen dat je in de lucht hangt, dat er niets onder je zit. Ik vind het briljant, maar het geeft een heel gek onnatuurlijk gevoel.
 • Diep van binnen zijn alle mensen goed, daar geloof ik in. Vaak wanneer mensen geen ‘goed/normaal’ gedrag vertonen heeft dat een reden denk ik, want in het aller eerste begin was de intentie altijd goed.
 • Hahaha, hoe grappig is dit? Dit plaatje heb ik al in een eerder blogje laten zien! Zo chaotisch ben ik dus. Typisch wel dat het precies dit plaatje is…
 • Ik heb rare humor.
DELEN:

23 reacties

 1. Kelly Caresse 31 mei 2013 / 07:17

  Wat een leuk derde deel van deze tag, weer leuk ingevuld en tof om zo meer persoonlijks over je te lezen 🙂

 2. Beautydagboek 31 mei 2013 / 07:38

  Leuk om te lezen! Ik hou ook ontzetten van The big bang theory en ben ook samen met de persoon waar ik mijn hele leven bij blijf :).

 3. LounaBeauty 31 mei 2013 / 07:40

  Leuk verslag!! 🙂 Ik ben ook een open boek, dit heel voor en nadelen. Ervaar jij dat ook zo? Ik houd ook van cadeautjessss hihi! 🙂

 4. Martina 31 mei 2013 / 07:54

  Wat leuk, ik vind the big bang ook echt fantastisch! Ik heb al de dvd boxen en kijk ze het liefste allemaal achter elkaar!

 5. Kimberley 31 mei 2013 / 07:56

  Ik ben ook fan van Big Bang Theory! Sheldon is echt fantastisch, met die droge humor haha 😀 ik kan me er wel in herkennen, leuk om te lezen 🙂

 6. Linda 31 mei 2013 / 08:35

  Zo leuk om deze blogs te lezen!
  Ik heb me er zelf pas ook maar aan gewaagd, maar er zijn er zoveel die bij me passen, haha! Ook bij deze zitten weer veel herkenbare! (:

 7. Sylvia 31 mei 2013 / 08:55

  Ik heb eerst ontzettend moeten wennen aan de humor van The Big Bang Theory, maar inmiddels ben ik verslaafd, heerlijke serie 😉

  • Lisanneleeft 31 mei 2013 / 13:05

   Haha, ik dus ook! Ik vond het eerst zo vreemd, haha. De eerste keer keek ik dus een van de nieuwste afleveringen, als je er zo middenin springt is het echt heel erg raar, haha 😛

 8. Suzanne 31 mei 2013 / 09:30

  Heel herkenbaar! Het hadden mijn plaatjes kunnen zijn! Haha

 9. Kimberly 31 mei 2013 / 09:37

  The big bang theory wil ik nog een keer gaan kijken! Lijkt me echt een geweldige serie haha

 10. Anouk 31 mei 2013 / 10:30

  Mensen inspireren is ook enorm leuk. Toevallig blogde ik hier ook over vandaag. Leuk om te lezen!

 11. Yara 31 mei 2013 / 11:07

  Zo’n mooie tag vind ik dit! Ik ga hem denk ook doen. 🙂 Leuke antwoorden! 😀

 12. Mariska 31 mei 2013 / 12:57

  Ziet er weer leuk uit, leuke dingetjes om te weten 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.