Let's get personal

In deze blog beantwoord ik 33 persoonlijke vragen die horen bij de let’s get personal tag! Ik heb deze tag nu al op meerdere blogs voorbij zien komen, en ik vind hem eigenlijk altijd heel erg leuk om te lezen. Ik vulde hem in, mijn (best wel persoonlijke) antwoorden lees je hieronder!

haaaay

1. Wat hoor je op het moment van schrijven?

Niets. Stilte! Op het geluid van mijn computer na dan. Eigenlijk luister ik niet vaak muziek, ik kan stilte heel goed waarderen. Dat vind ik zo heerlijk aan het huis waar we wonen: het is hier altijd zo stil en rustig, daarvan kan ik echt genieten.

2. Heb je ergens zin in op dit moment? (eten)

Eigenlijk niet. Mijn buik begint vast te knorren als ik straks in bed lig (het is nu 10 uur ‘s avonds)

3. Wanneer is de laatste keer dat je echt gebroken was? (emotioneel)

Gebroken? Moeilijk, ik heb uiteraard ook gewoon momenten waarop ik er even heeeeelemaal doorheen zit. Maar eigenlijk ben ik dan weer heel snel zo van: als je verder wil moet je weer opbouwend bezig gaan. Dus dan kan ik mezelf weer herpakken.

Dus… ik heb vaak instort momentjes, maar die duren gelukkig niet lang. Hoewel ik misschien nu, ondanks dat ik nog wel positief ben en hoop heb, best wel gebroken ben. Ik heb heel veel pijn en ben erg moe en het wordt maar niet beter. Ik weet zeker dat er een moment komt dat het beter zal gaan, maar dat is nu jammer genoeg nog even niet. (ik heb het al eerder gezegd, ik heb 1 april weer een afspraak bij de arts waarin ik veel vertrouwen heb, duimen!)

Ik probeer niet veel stil te staan bij hoe het nu gaat met me, maar natuurlijk word ik er wel elke keer mee geconfronteerd. En dan heb ik het over simpele dingen als aankleden, tanden poetsen of eten pakken. Als zelfs dat niet lukt ben ik soms gewoon een huilbaby, en dan ga ik wel door maar dan voel ik me gewoon rot. Die momenten steeds achter elkaar maken me misschien op dit moment wel een beetje emotioneel gebroken.

4. Zou je liever tien kinderen hebben of geen kinderen?

Dat is een lastige vraag. Het lijkt me geweldig om kinderen te hebben, maar tien is wel heel erg veel! Lichamelijk voor mij natuurlijk ook onmogelijk, dus wat dat betreft is het makkelijk: geen kinderen.

5. Denk je dat je teveel aandacht aan je uiterlijk besteedt?

Nee, haha. Zeker op dit moment niet, toen ik op de middelbare school zat misschien wel!

6. Waar denk je op dit moment aan?

Alle artikels die ik nog wil schrijven en alle foto’s en video’s die ik morgen wil gaan maken! Zoals jullie wel weten ben ik ‘s avonds op mijn hoogtepunt, dus nu word ik enthousiast en geïnspireerd, haha.

7. Sta jij altijd klaar voor je vrienden?

Ja, voor zover ik dat kan (Fysiek kan ik er natuurlijk niet altijd zijn).

8. Wie is de laatste persoon die jou heeft zien huilen?

Tim

9. Wat doe jij altijd als je nerveus bent?

Weet ik eigenlijk niet. Niet heel veel anders dan normaal.

Hoewel, als ik de trein moet halen ga ik echt rondrennen als een kip zonder kop. Letterlijk rennen, stressen. Eerst super snel me klaarmaken, vervolgens denken ‘aaaah, ik heb nog wel tijd’ met als resultaat dat ik alsnog moet haasten. Lisanne + trein = geen goede combi.

10. Is er iemand die jou volledig begrijpt?

Nee. Maar dat hoeft ook niet, naar me luisteren en geloven wat ik vertel en hoe ik me voel is genoeg.

11. Heb je op dit moment een reden om te lachen?

Altijd! Er zijn altijd lichtpuntjes. Maar op dit moment ben ik blij dat mijn bedrijf het zo goed doet, daar ben ik echt trots op.

12. Heeft iemand jou wel eens verteld dat die persoon jou voor geen goud kwijt wil?

Ja 😀

13. Zou je gelukkiger zijn als het leven een “rewind”-knop zou hebben?

Volgens mij zou het leven dan geen drol aan zijn. Hoewel je dan wel meer risico’s kan nemen, want als het fout gaat kan je toch terugspoelen! Dan wordt het een leuk spelletje. Maar goed, we weten allemaal dat de Sims ook op den duur gaat vervelen op die manier, haha.

Maar nee, niet om dingen in het verleden anders te doen ofzo.

14. Vertel jij je ouders alles?

Niet alles, maar wel heel erg veel!

15. Denk je meer aan het verleden, het heden of aan de toekomst?

Het heden en een beetje toekomst (maar ook weer niet te ver vooruit).

16. Hoeveel uur slaap krijg je gemiddeld per nacht?

Ik probeer tien uur slaap te krijgen. Dat is natuurlijk best wel veel, maar ik merk dat mijn lichaam het daar het beste op doet. Soms vergeet ik mijn wekker te zetten en slaap ik veel te lang, en soms moet ik eerder opstaan of ben ik iets te enthousiast geweest met de wekker en slaap ik minder. In beide gevallen merk ik dat mijn lijf er niet blijer van wordt, haha.

17. Ben jij makkelijk om mee om te gaan?

Ligt eraan op wat voor manier. Ik ben geen lastig persoon om mee te praten ofzo. Tenzij ik erg moe ben of veel pijn heb, bij mensen waarbij ik me op m’n gemak voel word ik heel heksig in zo’n geval en bij mensen die ik niet goed ken zeg ik gewoon helemaal niks. En als je fysieke dingen gaat doen ben ik natuurlijk wel heel ingewikkeld. En ik zeg heel vaak af. Dus ja, het is maar net hoe je deze vraag bekijkt, haha.

18. Wat heb je voor het laatst gedronken?

Saai: water

19. Welk soort bed heb jij?

Gewoon een tweepersoons bed. Met een heerlijk traagschuimmatras. Die mis ik altijd als ik op vakantie ga!

20. Zien mensen jou als optimist of pessimist?

Ik denk……. als een optimist! Dat hoop ik in elk geval, haha.

21. Met wie heb je als laatste in de auto gezeten, op je familie na?

Tim. Da’s geen familie, haha.

22. Wat is de laatste film die je in de bioscoop hebt gezien, en met wie heb je die film gezien?

Wow, dat is echt lang geleden. Ik word heel gauw niet lekker in de bios op een of andere manier, dus ik ga niet zo vaak. Ik denk dat het meer dan een jaar geleden is en ik heb geen flauw idee welke film het was, haha. Ik denk wel dat het samen met Tim was!

23. Ben je een keer gekwetst door iemand waarvan je nooit verwacht had dat die je zou kwetsen?

Ja, natuurlijk! Ik verwacht eigenlijk nooit van tevoren van mensen dat ze me gaan kwetsen, haha.

24. Wat zijn jouw guilty pleasures qua eten?

Sushiiiii!

kleding-joepie

25. Heb je de afgelopen week kleding gekocht?

Ik kocht een week geleden (ik denk ruim een week geleden) twee t-shirts bij de Hema! Eentje zie je op de bovenstaande foto, de ander is hetzelfde model, zelfde kleur, maar dan met een zwart/wit print met een vrouw erop. Zitten heel lekker en combineren makkelijk, dus daar ben ik heel blij mee!

26. Laatste persoon die jou aan het huilen heeft gemaakt?

Eh, ikzelf waarschijnlijk, haha.

27. Wat doe je morgen?

Goede vraag! Hopelijk redelijk vroeg opstaan, pakketjes ontvangen (die ik vandaag gemist heb, ghehe) en ik hoop ook nog een video op te nemen en wat foto’s te kunnen maken. Maar iets vasts staat er niet op de planning.

28. Is er iemand die jij graag zou willen zien op dit moment?

Nee, eigenlijk niet echt

29. Houd je van suikerspinnen?

Ja hoor. Is wel lang geleden dat ik dit at, zeg!

30. Ben je ooit tegen iemand aan in slaap gevallen?

Ja, een keertje: toen ik een ‘beetje’ aangeschoten was. Verder slaap ik altijd ‘zelf’, anders kan ik niet in slaap komen. Is dat gek?

31. Wat is je stemming op dit moment?

Ik ben vandaag zo vrolijk, zo vrolijk, zo vrolijk! Vrolijk!

32. Met wie was je gisteravond?

Gewoon thuis, met Tim!

33. Heb je plannen voor dit weekend?

Als het goed genoeg gaat ga ik zondag uit eten met Tim zijn ouders en zusje!

Normaal moet je bij een tag ook andere mensen taggen, maar ik ga niemand specifiek taggen. Ik tag gewoon iedereen die hem wil overnemen, haha!

DELEN:

34 reacties

 1. Healthy Mommy 20 maart 2014 / 06:26

  Altijd leuk om te lezen hoe iemand ander hem invult. Grappig, ik sliep liever ook ‘alleen’ in, maar sinds ik met Frank ben (goede 6 jaar) is dat echt volledig veranderd. Leuk shirtje van de Hema! Enne, goed om te lezen dat je vandaag (gisteren? Eergisteren.. Ach wanneer dan ook) zo vrolijk was 😉

 2. Hannah 20 maart 2014 / 06:33

  Leuke tag en mooi dat je zo eerlijk en uitgebreid antwoord geeft!

 3. Marion 20 maart 2014 / 06:40

  Ja, ik ben dol op tags en zeker dit soort waar je net even die paar leuke weetjes leest over iemand wat je juist niet had verwacht. Leuk!

 4. Nans 20 maart 2014 / 07:01

  Ja, hoor, voor mij ben je een optimist! 🙂

  Nans

 5. Kelly Caresse 20 maart 2014 / 07:16

  Wat een mooie tag en wat mogen we veel vam je weten, die oprechtheid waardeer ik echt van je. Ik vind jou echt een optimist hoor! Wat een leuk shirtje kocht je bij de hema zeg

 6. Marloes 20 maart 2014 / 07:17

  Wat leuk om te lezen! Leuke antwoorden heb je gegeven!

 7. Frauke 20 maart 2014 / 07:29

  Leuk om te lezen! Jammer dat je je momenteel toch niet zo lekker voelt door de pijn, hopelijk wordt het snel beter! Ik duim alvast voor je afspraak met de arts. Mooie t-shirt heb je gekocht bij Hema, ziet er echt tof uit :).

 8. Jess 20 maart 2014 / 07:35

  Superleuk om te lezen weer. Dit zijn altijd fijne tags om bloggers beter te leren kennen.

 9. Geertje 20 maart 2014 / 07:36

  Leuke tag en wat goed dat je zo eerlijk en realistisch bent… Altijd leuk om meer over iemand te weten te komen!

 10. Elize 20 maart 2014 / 07:56

  Leuk om je op deze manier weer een beetje beter te leren kennen 🙂
  Ik duim met je mee voor 1 april!

 11. Bibian 20 maart 2014 / 08:05

  Mooie tag en mooi ingevuld, altijd leuk om weer over je te weten te komen. Liefs

 12. Manon 20 maart 2014 / 08:48

  Leuk om te lezen! Grappig om te lezen dat je “zelf” in slaap valt. Ik heb dat ook. Ik lig eerst 10 minuten tegen mijn vriend aan en dan gaan we met de ruggen naar elkaar toe liggen omdat “knus” slapen niet werkt haha.

 13. Hester 20 maart 2014 / 08:48

  Ik vind het zo fijn dat je eerlijk bent over hoe je emotioneel gebroken bent maar nog steeds zo positief bent. Ik zie jou ook zeker als optimist!

 14. Susanne 20 maart 2014 / 09:13

  Leuke tag om wat meer over je te weten te komen! Ik kan ook niet tegen iemand slapen hoor, ik heb m’n ruimte nodig!

 15. Petra 20 maart 2014 / 09:31

  Wat een leuke en eerlijke antwoorden. En ik duim voor 1 april.

 16. Nicole 20 maart 2014 / 09:32

  Dit heb je mooi persoonlijk ingevuld, leuk om weer wat dingen van je te weten te komen!

 17. Maai 20 maart 2014 / 09:32

  Hey wat leuk Lisanne, ik heb hem kaatst ook gedaan. Alleen…. De helft zie ik nu, haha wat stom. Ik kan er dus nog een deel 2 van maken.

 18. Sanne 20 maart 2014 / 11:05

  Leuke tag! Jouw positiviteit straalt altijd van jou en van je blog af, dat zal misschien niet altijd écht zo zijn of zo voelen, maar ik krijg wel het idee dat je een optimist bent!

  Dat van die trein is trouwens heel erg herkenbaar, op zo’n momenten kan ik zo knettergek van mezelf worden haha

 19. Linda 20 maart 2014 / 12:14

  Die shirts van Hema zijn zo leuk! Die met de vogel heb ik ook gekocht, en daarnaast een grijze met vissen 🙂

 20. Tiffany 20 maart 2014 / 12:30

  Wat een leuke tag! Je positiviteit straalt er echt doorheen 🙂 Ik ga ‘m binnenkort ook eens overnemen en invullen!

 21. Cindy 20 maart 2014 / 13:12

  Leuk om te lezen. Ik moet ook altijd “los” liggen om in slaap te kunnen vallen, al slaap ik wel dan weer overal waar ik kan. Leuke tag, vol optimisme toch wel!

 22. Nadia 20 maart 2014 / 20:34

  Leuk om dit te lezen, wat een leuk shirt van de Hema ook! Staat je echt goed!

 23. Hester 20 maart 2014 / 21:42

  Inderdaad leuk om te lezen meid! Zeker omdat jij op sommige vragen toch weer een iets ander antwoord geeft. Ik hoop dat je hebt kunnen doen wat je wilde doen vandaag (of wanneer je dit ook geschreven hebt)!

 24. Liddie 20 maart 2014 / 22:42

  Door zo’n tag leer ik jou weer een beetje meer kennen en dat vind ik zelf echt interessant.
  Leuke blogpost!

 25. Nancy 21 maart 2014 / 13:00

  Wat een leuke tag! Ik ga deze ook op mijn blog binnenkort zetten denk ik!

 26. Luuke 21 maart 2014 / 14:02

  Wat een leuke tag!
  Ik wil binnenkort ook nog een tag doen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.