Tag: My chosen one

Jaja, ben ik even creatief met de titel! Bij deze mijn quote van de tag die ik vanmorgen plaatste. Ik werd dus getagd door mezelf, best wel zielig eigenlijk. Maar als jij nou dit blogje maakt, dan kun je in je inleiding wel vertellen wie jou nou eigenlijk getagd heeft!

Wat is nu de bedoeling van deze tag?
Je kiest een uitspraak en legt uit door middel van een blog waarom deze helemaal bij jou past. Zo simpel is het! De uitspraken vind je hier.

Niet heel verrassend, aangezien dit ook de uitspraak was die ik al eerder koos, bij de cursus die ik vanmorgen noemde.

Deze uitspraak past het beste bij mij omdat ik mijn dromen heel vaak meeneem de dag in. Wanneer ik me goed voel, dan ben ik altijd bezig met mijn toekomst, mijn dromen. Daarnaast is het ook een beetje wat ik wil zeggen met mijn blog: Neem je dromen es mee de dag in. Doe er eens iets mee!

Ik heb dan misschien fibromyalgie, maar dat betekent niet dat ik niets kan. En dat neemt mij mijn dromen niet af. Ik blijf altijd dat meisje dat zo graag wil, dat meisje dat altijd enthousiast is, en dat meisje dat naar de toekomst durft te kijken en alleen maar mooie dingen ziet. Dat meisje ben ik, en dat meisje wil ik ook blijven.

Wanneer ik me minder goed voel, wanneer ik in een dipje zit, dan raak ik dat kwijt. Dan ga ik bloggen over schoenen en make- upjes enzo. Haha, grapje, ik kan ook met heel veel passie over een paar schoenen praten, that’s just me.

Maar wanneer ik gepassioneerd over schoenen ga praten, en blijf praten, dan betekent dat iets. Dat betekent dat ik mijn passie voor het leven even een beetje kwijt ben, dat ik mijn dromen een beetje kwijt aan het raken ben. En dat betekent dan automatisch ook dat ik er niet makkelijk meer over kan bloggen.

Maar eigenlijk, als alles redelijk blijft gaan, dan verlies ik mijn dromen geen moment uit het oog. En dat leeft gewoon veel fijner, ook als die dromen niet allemaal meteen uitkomen.

Snap je het nu? Ik heb het gevoel dat ik een heel zweverig verhaal heb opgehangen. En of jullie me nu echt een zweefteef gaan vinden (en ik mezelf ook over een tijdje, hahaha). Maar dit is gewoon hoe ik het nu voel, en dat is gewoon goed. Neem jij je dromen mee de dag in, of verlies je ze nog weleens uit het oog?

5 reacties

 1. emma 17 mei 2012 / 14:44

  ja ik snap je wel.. Denk ik.. Mijn dromen gaan nog wel eens over mooie kleding en schoenen, maar door daar mijn aandacht op te vestigen vergeet ik de grotere dromen die ik daarachter verberg.
  Omdat ik op zulke moment niet in mijn grotere dromen ‘geloof’, ik bedoel dromen van een mooie lipstick is haalbaar, toegelaten worden op een kunstacademie is al een stuk minder haalbaar, dus op de momenten dat ik droom van een mooie lipstick ipv de toelating op die studie, dan merk ik dat ik niet zo zeker in mijn schoenen sta & me niet zo goed voel..
  Dat bedoelde je toch? En zo niet, dat haalde ik eruit, haha. Echt een mooi inspiratiestuk!

 2. Elja 18 mei 2012 / 03:55

  Ik snap het helemaal. Ik word er een beetje stil van. Beetje tranerig. Waarom?? Omdat het heel, heel waar is denk ik. Als je je niet happy voelt, ga je focussen op de tijdelijke dingen, de onbelangrijke dingen, materiële dingen.
  Echt gek. Zit hier met tranen in mijn ogen en moet echt nadenken waarom. Omdat ik veel stress heb (internationale verhuizing op handen, afscheid van plek en mensen en dingen die ik liefheb). En ik denk echt heel vaak aan de dingen die ik ‘nog moet kopen’.
  Door jou realiseer ik me dat dat vluchtgedrag is.
  Pffff. Gekke gewaarwording. Ik had het echt TOTAAL niet door. Dat dat het was.
  Echt gaaf Lisanne. RAAK! Boem. 🙂
  En wat ik eigenlijk wilde zeggen, ik vind ‘zweefteef’ een stom woord. Oordelend. In touch zijn met je gevoel en je emoties en zelfs met je spirituele kant, dat vind ik sterk, krachtig, dapper, moedig. Dat is niet per definitie ‘zweverig’ in de zin van ‘ongegrond’ of ‘niet echt’. Die mensen zijn er ook, die maar wat zweven, zonder te willen gronden. Wat dan nog steeds hun eigen keuze is, natuurlijk, en niet echt een negatief etiket verdient, maar goed, het kan een beetje irritant zijn.
  Anyway. Lang verhaal. blablablabla. 🙂 Komt neer op:
  NEE, je bent geen ‘zweefteef’, je bent een krachtige vrouw. En:
  DANK.

 3. Elja 18 mei 2012 / 03:58

  (zie net deze quote in je lijst: “Met beide benen op de grond, kom je geen stap vooruit.”. Kun je ook interpreteren als: je hebt wat ‘zweverigheid’ nodig, wil je ergens komen. Toch?)

  • Lisanneleeft 18 mei 2012 / 12:47

   Zo interpreteerde ik hem wel, ja! 🙂
   En wow, Elja, bedankt voor je reactie!

 4. Aniek 1 juni 2012 / 17:31

  Hey! Ik wil je nog even bedanken voor de leuke reactie op mijn site (bij het artikel van deze tag). Ik vond ‘m superlief! Dankjewel! xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.