Tag: Share the happiness!

Jawel, een tweede tag! Nadat de eerste tag die ik maakte zo’n succes was, nu een tweede tag. Deze tag gaat over de simpele dingen die het leven zo leuk maken. En omdat het gewoon fijn is om te lezen waar andere mensen blij van worden, maakte ik deze tag.

Als je hem ook op je blog wilt zetten, dan kun je het volgende stuk overnemen:

We hebben allemaal kleine dingen die ons leven leuk maken. Zelfs als we ziek zijn, verdrietig zijn, en als het allemaal gewoon niet zo mee zit. Deze kleine dingen houden ons op de been! Een lief smsje, een meisje dat lachend op de fiets zit, het zonnetje dat naar binnen schijnt, een bed dat fijn ligt, een vrije dag, en ga zo maar door. Nu wil ik van jou weten, welke dingen zijn dit in jouw geval? Waar word jíj blij van? Wat zijn de simpele dingen die jouw leven zo leuk maken? Maak er een lijstje van en share your happiness! Liefs, Lisanne (Lisanneleeft.nl)

Nu staan er al veel van zulke lijstjes op mijn blog, maar voor jullie zal ik het nog eens  over doen, gewoon om het goede voorbeeld te geven!

 • Mijn alltime favorite, door het zonnetje fietsen! Dan komt er bij mij gewoon een glimlach van oor tot oor op mijn gezicht!
 • Een fijne vakantie in het vooruitzicht hebben. Niet is fijner dan iets hebben om naar uit te kijken. (Lanzarote! :D)
 • Wakker worden naast vriendlief.
 • Een leuke kledingwinkel vol met koopjes. Shoppen! Ik ben een echte budgetshopper dus mijn hart maakt een sprongetje als er sale is bij bijvoorbeeld de H&M.
 • Verse nagellak op je nagels doen en er de rest van de dag naar kijken.
 • De hele dag iets te doen hebben.
 • Aan het eind van de dag in het allerfijnste bedje van de hele wereld kruipen.
 • Het gevoel dat je iets nuttigs hebt gedaan. Bijvoorbeeld je kamer opruimen of je mailbox bijwerken. En dan vooral het gevoel daarna, haha!
 • In de spiegel kijken en tot de conclusie komen dat je er gewoon goed uitziet vandaag.
 • Vroeg naar bed gaan en een chicklit lezen.
 • Mooie foto’s op blogs bekijken. Van allerlei dingen, make- up, de natuur, eten, van alles! Sommige fotografen kunnen de lelijkste dingen nog mooi op de foto zetten.
 • Kunnen brainstormen met Tim over m’n blog. Zo handig en lief dat hij serieus kan meedenken! En zo zijn er natuurlijk nog minstens 100 andere dingen…

Zoals je ziet heb ik zelf 12 punten genoemd. Het is leuk als je minstens 10 punten noemt, die kun je zeker wel bedenken! Verder kun je je stuk toelichten met foto’s om het nog net even leuker te maken voor je lezers! Tag minstens 3 mensen waarvan je wil dat zij hun happiness met de wereld delen. En ik vind het leuk als je even teruglinkt naar mijn blog! Good luck!

Nu de blogs die ik graag wil taggen. Het zijn er veel, maar als je er niet tussen staat, voel je vrij om hem over te nemen! De blogs die ik tag: veracamilla.nl, kittehscupcakes.com beautylab.nl, teskuh.nlmisslipgloss.nl, beautyill.nlfashionisaparty.com, Cherryfizz.nl, beautygloss.nl, Styleguide.nl, Annemerel.com, wearefashion.com, livelifegorgeous.nl, makelemonade.nl, next-chapter.nl, eigenlijk wil ik mijn lijstje nog veel langer maken, ik wil nog wel 100 mensen taggen! Dus denk alsjeblieft niet dat ik je vergeten ben, je kan hem gewoon overnemen, dat zou ik zelfs heel leuk vinden!

Als je je stukje hebt gemaakt vind ik het leuk als je dat laat weten, want ik maak binnenkort een lijstje met alle blogs die de tag hebben geplaatst. Gewoon alle blogs met deze tags op een rijtje. Heel veel succes, maak er een mooi stukje van! Enneh… share the happiness! 😀

25 reacties

 1. Petra 20 december 2011 / 07:48

  Yay, leuk! Ik ga er vandaag even over nadenken en dan post ik ‘m deze week ergens! 🙂

 2. Lydia 20 december 2011 / 08:50

  Leuk, Lisanne! Ik ga er vandaag nog mee aan de slag. 🙂
  Heb je misschien ook richtlijnen, hoeveel puntjes je ‘moet’ noemen, of hoeveel mensen je ‘moet’ taggen?

 3. Sanne 20 december 2011 / 10:08

  Super leuke tag en ik ga deze dan ook zeker weten op mijn blog plaatsen, thanks voor de tag! 🙂

 4. Suzanne 20 december 2011 / 10:40

  dankjewel voor de tag, lief! ik doe eigenlijk geen tags meer, maar vind het wel een héél leuk thema, dus wellicht dat ik er nog wat mee doe!

 5. Eva 20 december 2011 / 15:40

  Hij is echt heel leuk! 🙂 Vooral goed om eens bij stil te staan waar je eigenlijk allemaal wel niet vrolijk van wordt, goed voor als je een keertje chagrijnig bent 😉

 6. Laura 20 december 2011 / 15:54

  Leuk!
  Altijd leuk om dit soort lijstje te lezen!

 7. Sanne 20 december 2011 / 19:23

  Wat een leuke tag, ik heb hem zelf ook op mijn blog geplaatst! (fastbeautifullife.blogspot.com)
  xoxo

 8. Lenneke 20 december 2011 / 21:55

  Leuke tag! Ben benieuwd hoeveel verschillende antwoorden eruit komen. Je bent trouwens wel twee lettertjes vergeten in de tekst: bugetshopper (d) en livelifegoreous.nl (g).

  • Lisanneleeft 20 december 2011 / 21:57

   Dankje! 😀
   Ik vond die laatste er al zo raar uitzien, maar kon het maar niet plaatsen, hahaha! Stom van me!

 9. Anne 22 december 2011 / 10:30

  Wat leuk! Deze ga ik overnemen, goed? Even kijken of ik daar vandaag nog een momentje voor heb 🙂

 10. Shirley 22 december 2011 / 14:03

  Hij is heel leuk maar doe eigenlijk niks met tags. Misschien verwerk ik het in een leuk artikel aan het eind van het jaar! Keep you posted 🙂

 11. Marijke 22 december 2011 / 22:05

  Yayy, ik vind dit zo leuk om te lezen, this makes me happy! 😉
  Ben het ook eigenlijk wel met al jou ‘punten’ eens haha.

 12. Serena 3 januari 2012 / 12:02

  Via via ben ik bij je site terechtgekomen en heb dit stokje ook maar meteen even overgenomen. Wat heb je een ontzettend leuke site!!! Ik heb hem meteen maar even in Google Reader gezet…

  Grtz Serena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.