TAG: The chosen one

Jawel, weer een nieuwe tag! Deze is heel leuk, dus zet je WordPress (of blogger of iets anders) maar vast klaar!

Een tijdje geleden hadden we met de FES een beginnerscursus. We kwamen daar aan, en het eerste wat we moesten doen was een quote uitkiezen. Bij het voorstellen aan elkaar kwam deze quote ter sprake en ging je uitleggen waarom je juist die uitspraak koos. Ik vond het een hele bijzondere en mooie manier om elkaar beter te leren kennen.

Maar gelukkig kunnen wij dit op het net ook. Ik koos een aantal uitspraken uit. Sommige zijn van Loesje, anderen zijn gewoon uitspraken die ik op het internet vond. Uiteraard heb ik ze wel een beetje naar mijn hand gezet, zoals ik ze het mooiste vond.

Wat is nu de bedoeling?
Je kiest een uitspraak en legt uit door middel van een blog waarom deze helemaal bij jou past. Zo simpel is het! De uitspraken vind je hier. (En dus gewoon hieronder)

zelfquote3

zelfquote4

zelfquote6

kwoot2

zelfquote5

zelfquote2

zelfkwoot

zelfquote13

zelfquote7

zelfquote11

zelfquote9

zelfquote10

zelfquote14

zelfquote18

zelfquote19

zelfquote17

zelfquote21

zelfquote22

zelfquote23

zelfquote16

zelfquote15

Hopelijk zit er voor iedereen iets tussen. Ik heb zelf natuurlijk de quotes gekozen waarvan ik dacht dat ze bij veel mensen pasten. Zelf moet ik eerlijk zijn: Ik kan heel moeilijk kiezen! Als er niets voor je tussen zit, voel je vrij om zelf een quote te zoeken. Wie weet maak ik daar dan nog een afbeelding van! Wel fijn is dat veel uitspraken op verschillende manieren geïnterpreteerd kunnen worden, en dat maakt het ook weer interessanter! Iedereen heeft een ander verhaal.

Zelf ga ik alvast een boel mensen taggen! Bij deze: by-yaraMiss lipgloss,  Teskuh, Marchismind, Wearefashion, Annemerel, Beautygloss, daarwaseens, Veracamilla, uniquestyle, Beautylab en last but not least, livelifegorgeous. Deze mensen heb ik getagd omdat ik hen volg op Twitter (is makkelijker doorgeven haha), en omdat ik van hen ontzettend benieuwd ben welke ze gaan kiezen. Maar eigenlijk ben ik hier bij iedereen benieuwd naar, dus ik tag jullie lekker allemaal!

Ik heb de afbeeldingen expres groter gemaakt dan mijn layout (dat merk je wel als je ze in je eigen blog zet), namelijk 640 bij 480 pixels. Zodat je ook met een breder tekstvak een gevulde ruimte hebt! En vanmiddag komt mijn stukje van de tag online!

Als je geen blog hebt, laat dan in de comments weten welke het beste bij jou past, en waarom. Ik ben benieuwd welke uitspraken het meest populair zullen zijn!

19 reacties

 1. Lifesplash 17 mei 2012 / 07:42

  Wat een leuk idee! Ik doe alleen niet aan tags op mijn blog. Maar als ik een quote moest kiezen, ga ik voor Geniet nooit met mate. Ik ben namelijk iemand die van alle (kleine) dingen in het leven probeert te genieten! 🙂

 2. Alexandra 17 mei 2012 / 07:56

  Ik vind deze écht moeilijk… 😀 Bij het naar beneden scrollen kwam ik d’r ‘n paar tegen waar ik me echt tot aangesproken voelde… Misschien doe ik ‘m ook wel, maar dan met verschillende quotes en verspreid over ‘n langere tijd. Ben benieuwd naar jouw quote en jouw uitleg! 🙂

 3. Danique 17 mei 2012 / 09:02

  Heel leuk idee! Ik het heb op mijn blog geplaatst en gekozen voor: je bent niet gelukkig door wat je meemaakt, maar je bent gelukkig door de manier waarop je ermee omgaat. Al zitten er nog meer prachtige quotes tussen.

 4. Liliane 17 mei 2012 / 10:05

  Leuke tag! Wel een moeilijke keus, meerdere spreken me aan!

 5. Yara 17 mei 2012 / 10:48

  JAAA! Leuk!! Ik ga meteen aan de slag hihi, thanks meid!!

 6. Cindy 17 mei 2012 / 15:38

  ‘Je bent niet gelukkig door wat je meemaakt, maar je bent gelukkig door de manier waarop je er mee omgaat’ 🙂

  Veel mee gemaakt 🙂 Not happy with… 🙂 Maar wel trots op wie ik nu ben, dat ik leef, en hoe ik er uit ben gekomen. 🙂 En nog altijd het stralende zonnetjes was als daarvoor omdat ik altijd positief ben gebleven:)

 7. Marieke 18 mei 2012 / 13:39

  Super leuke tag. Ik ga gelijk even een post maken met de quote die ik heb gekozen. (:

 8. chayenna 19 mei 2012 / 15:53

  ik ga nu een blog beginnen

  • Nena 19 mei 2012 / 19:46

   ik ga ook een blog beginnen!

 9. Nena 19 mei 2012 / 19:45

  Echt leuk! Vooral “pluk de dag voor je in een vaas eindigt” vind ik grappig!

 10. Mateusz 20 mei 2012 / 17:31

  Ik vind het een leuk idee van je ik heb err zelf 2 uitgekozen 1.alleen mensen zender fantasie vluchten in de realiteit. Ik heb deze gekozen om dat leven zonder een beetje fantasie wel heel erg saai zou zijn 2. Geniet nooit met maten. Ik vond deze heel erg leuk want ik ben zelf iemand die van kleine diengen geniet en dat vind ik belangrijk in een leven om dat er zo veel mooie diengen op deze wereld zijn en die worden heel vaak niet gezien door mensen wat best wel jammer is

 11. Yak Man 22 mei 2012 / 20:13

  dit is echt een leuke tag! Ik ga een ook proberen te doen, maar eerst kijken wel quote goed bij mij past. Dat word nog moeilijk, haha!
  @reply: Dat moet je echt zeker doen! Dan moet je wel een grote foto maken -en niet zoals ik een te kleine foto, hihi :b-

 12. Jamie 5 juni 2012 / 11:28

  Superleuk! Een beetje laat, maar ik ga hem ook doen 😀

 13. Lisanne ♥ 10 juli 2012 / 19:36

  Leuke tag! Gaat wel een moeilijke keuze worden om uit deze quotes te kiezen ;$

 14. Patricia Schmitz-Heres 3 februari 2014 / 16:46

  Leuk idee!!! Ik ben hem momenteel aan het schrijven. Dus in de loop van de middag/avond zal hij op mijn blog verschijnen 😀

 15. Emma 16 juni 2014 / 20:41

  Superleuke tag! Haha, ik ben er momenteel mee bezig in een iets andere variant. Stay tuned! 😉
  XX Emma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.