Tag: What makes me happy?

Laatst kwam ik een ontzettend leuke tag tegen, deze moest ik echt even plaatsen op mijn blog. Normaal doe ik niet aan tags en getagd worden (alleen als ik ze zelf maak natuurlijk, haha). Maar deze is zo ontzettend leuk! Lees mee!

Van welke mensen om je heen word je blij?

Da’s geen moeilijke vraag, van mijn vrienden en mijn vriendje! Maar eigenlijk word ik sowieso wel blij van mensen om me heen, alleen thuis zijn vind ik niet leuk.

Van welke make- up producten word je blij?

Nog eens een hele makkelijke vraag, van MAC! Op een of andere manier geeft het zo’n luxe gevoel, en het is gewoon heel fijn spul. Jep, MAC. En nagellakjes! Maar over het algemeen kun je me met bijna alle make- up wel blij maken hoor.

Van welke films word je blij?

Domme simpele films, haha erg he? Maar The sisterhood of the traveling pants, film met een mooie boodschap, vond ik ook erg mooi. Daar kreeg ik ook energie van en werd ik blij van!

 Van welke muziek word je blij?

Vrolijke feelgood nummers die lekker in je hoofd blijven hangen. Ik zal een paar voorbeelden laten horen!

Van welke internetsites word je blij?

Ehm, pfoeh dat is moeilijk. Sowieso Misslipgloss.nl, omdat ze mij inspireert. Als ik haar al die mooie en leuke dingen zie doen en als je kijkt naar wat zij heeft bereikt, is dat echt een voorbeeld. En dat is dan een soort motivatie voor mij, geen idee of dat logisch klinkt, maar zo is’t gewoon! Zelfde geldt voor Annemerel.com en nog wel wat blogs waar ik zo niet zo gauw op kan komen.

Van welk eten word je blij?

Patatjes met mayo. Heel kinderachtig, maar het is echt zo. En Domino’s pizza. Sorry, ik kan er niets interessanters van maken. Hoewel ik natuurlijk ook wel blij word van chippies, snoepjes, koekjes, ijsjes, lekkere broodjes, en ga zo maar door. Een vreetzak, dat ben ik.

Op welke momenten word je blij?

Als het zonnetje schijnt en ik zit op de fiets. Of op het strand liggen. Of regen dat op het raam tikt. Of in een lekker warm bedje liggen ontspannen. Ennn, als jullie weer eens hele lieve reacties geven op mijn blogjes! Of nog honderdduizend andere dingen waarover je op mijn blog kan lezen.

Met welke eigenschap van jezelf ben je blij?

Dat ik wel een doorzetter ben, ik geef niet zo gauw op. Zonder die eigenschap was mijn leven een stuk minder leuk geweest!

Van welke hobby word je blij?

Bloggen, foto’s maken, biertjes drinken, stappen, series kijken, shoppen en nog veel meer.

Dat was hem! Neem hem gerust over op je eigen blog. Laat even weten als je hem ook gepost hebt, ik vind hem namelijk erg leuk om te lezen van andere mensen!

DELEN:

9 reacties

 1. Esmay 14 maart 2012 / 07:48

  Wat leuk om te lezen ^^
  Ik word vrolijk als een dag begint met zon, ik word gelukkig van bloggen, ik word blij van lieve vriendinnetjes en van mooie make-up. En nog veel meer dingen hoor haha!

 2. Tedje 14 maart 2012 / 08:54

  Leuke antwoorden! Lijken een beetje om de antwoorden die ik gegeven zou hebben!

 3. emma 14 maart 2012 / 11:27

  wat leuk om te lezen! Ik word ook het vrolijkst van domme simpele romcoms (&dan in combinatie met lekker chocoijs of iets anders zoets, yummm) 🙂

 4. Danielle 14 maart 2012 / 12:15

  Leuke tag! Oehh Big Time Rush zit in die 1e videoclip <3

 5. Saskia 14 maart 2012 / 12:36

  Misschien dat ik binnenkort ook wel dit lijstje overneem, om blij van te worden 🙂

 6. Ise 14 maart 2012 / 19:46

  Leuk om te lezen, ik zou ook op veel dingen hetzelfde geantwoord hebben!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.