Terug uit Tenerife!

Jawel, ik ben weer terug! Van een weekje Tenerife. Het is daar alleen maar zonnig en alleen maar mooi weer. Het was rond de 24 graden elke dag, wat niet warm klinkt, maar echt warm genoeg is. Nu wil ik jullie natuurlijk ook even vertellen hoe mijn vakantie was!

Jullie wisten misschien wel dat ik op vakantie ging naar Tenerife, maar dat het de afgelopen week was, dat wisten jullie lekker niet! Dat heb ik gewoon eventjes stil gehouden en jullie hebben gewoon mijn blogs kunnen lezen de hele week door. Hard gewerkt heb ik hoor, van tevoren, acht stukjes vooruit geschreven.

Maargoed, ik heb een geweldige tijd gehad op Tenerife. Heerlijk geshopt, lekker in de zon gelegen, naar een dierenpark gweeest en elke avond uit eten geweest. En het is ongelooflijk, maar ik ben zelfs een beetje bruin geworden. Een heel klein beetje dan. Later meer updates en foto’s over Tenerife!

De foto hierboven is trouwens een foto vanuit het terras van het appartementje. Zie je de zee?

Vandaag moet ik weer naar school, moet nog een heleboel inhalen en ik ga weer aan het werk voor mijn website. Ik moet zeggen dat ik het zonnetje wel heel erg mis, ik houd nu eenmaal van het zonnetje. Maar Nederland, lekker thuis, is ook best fijn. Hebben jullie ook voorjaarsvakantie gehad, zo ja, nog wat leuks gedaan?

6 reacties

  1. Emma 1 maart 2011 / 09:58

    Lekker zeg vakantie, ik ben al jaren niet meer op vakantie geweest. Jammer eigenlijk….

  2. Alyssa 1 maart 2011 / 16:09

    Jeeeej, ik ben jaloers :D! Lijkt me heerlijk om even weekje weg te gaan 🙂 naar de zon.

  3. Olga 13 maart 2011 / 21:09

    Eventjes in 24 graden zitten vind ik niet erg hoor, alles beter dan het weer hier. Het is zo wisselend. De ene keer ga ik smoor in mijn winterjas en de volgende dag sta ik te klappertanden in mijn voorjaarsjasje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.