The answers #1 The boyfriend

Oke, bij het ask me anything stukje stelden jullie veel vragen over mijn vriendje. (Als je nog andere vragen hebt, stel ze gerust!) Dus, bij deze antwoord op al jullie vragen over the boyfriend, Tim 🙂

Oke, dat is dus Tim. Ik had geen leuke foto van hem, dus vlak voordat hij weg ging afgelopen vrijdag, heb ik nog even snel een foto genomen. En dat is deze!

Een van de vragen die meerdere keren gesteld is, is waar ken je hem van? Ik heb welgeteld zes jaar bij hem op de middelbare school gezeten. Wanneer ik hem leerde kennen? Ruim een half jaar geleden, op de examenstunt, haha! Ik heb jaren lang rondgelopen op dezelfde middelbare school als hij, maar ik heb hem nooit leren kennen. Tot de laatste dag dan, de examenstunt. Daar leerde ik hem kennen omdat hij bij mijn vriendengroep zat (die hem overigens allemaal al lang al kenden, haha). Waarom had ík hem nog nooit eerder gezien?!

De dag voor de examenstunt had ik trouwens al mijn toetsen en presentaties enzo ingehaald. Dus vanaf die dag wist ik vrijwel zeker dat ik ging slagen! Daarom denk ik altijd dat hij mijn cadeautje is, mijn beloning omdat ik zo hard heb gewerkt voor dat diploma. Klinkt logisch, he? Haha.

Hoe lang zijn we al samen? Ruim een half jaar dus, dat ging toen best snel, gelukkig!

Waarom is hij vaak zo lang weg? Ja Tim, waarom ga je steeds weg? Ik denk dat hij mij af en toe zat is, en dat hij dan gewoon weer even weg gaat. Nee, dat is natuurlijk een grapje. Hij zit bij de marine, daar volgt hij een opleiding tot officier. En daarvoor moest hij eerst 6 weken weg voor een introductie, in die periode mocht hij ook geen contact hebben met de buitenwereld (en dus met mij, boehoe). En nu is hij voor vier weken naar Noorwegen om te varen.

Wat vind je zo sexy aan je vriendje? Alles! (Behalve zijn voeten, no kidding die zijn echt niet sexy!)

Dat was het wel zo’n beetje. Ik kan wel een heel verhaal tegen jullie gaan ophangen hoe veel ik van hem hou en hoe blij ik met hem ben, maar dat is niet heel vermakelijk voor jullie denk ik. En tsja, wie zegt dat niet over z’n eigen vriendje? Dus… als je verder nog vragen hebt, stel ze gerust, haha. (jullie mogen ook raden hoe oud hij is :D)

En oja, Tim, bedankt dat ik je foto online mocht zetten samen met je halve prive leven! (Dat is overdreven, maar je snapt wat ik bedoel, toch?(A))

DELEN:

9 reacties

 1. Patricia 17 november 2011 / 07:59

  Leuk en ik had al zo’n vermoeden dat hij bij de marine zit doordat hij elke keer weg is.

 2. Marijke 17 november 2011 / 11:31

  Ik ben dan soms stiekem toch wel blij dat mijn vriend voor een opleiding tot officier bij de luchtmacht heeft gekozen en niet bij de marine, hij is ook veel weg maar niet zo veel als jou vriend.. Echt heel knap dat je daar zo goed mee om gaat joh!

 3. Stéphanie 17 november 2011 / 11:45

  Ah, lief! En (mannen)voeten zijn volgens mij nooit mooi hoor :p

  • Nena 17 november 2011 / 13:11

   Haha inderdaad, de voeten van mijn vriend zijn ook zo lelijk!

   Leuk stukje!

 4. Roxanne 17 november 2011 / 20:22

  Ik schat hem 19/20 zoiets..
  Lijkt me inderdaad heel vervelend om hem telkens lange tijd te moeten missen 🙁

 5. Olga 17 november 2011 / 21:22

  Ik vind voeten gewoon eng, dus ik kan begrijpen dat je ze niet sexy vindt. Ik ken trouwens geen enkele man met ‘leuke’ voeten.. 😉

 6. leentje 9 juli 2012 / 12:26

  hey,
  ik hoop dat jullie nog lang en gelukkig samen kunnen genieten van het leven! 😉
  wat mij zo opvalt is het feit dat jullie mannenvoeten vies of lelijk vinden. Mijn vriend heeft toch wel verzorgde mooie voeten dacht ik. Ik vind het zelfs sexy als hij teenslippers draagt. of ben ik niet te veeleisend misschien :p. Je vindt ze niet sexy, maar ben echt benieuwd wat je er niet mooi aan vind. Kun je niet toevallig een foto van de voeten van je vriend trekken? Ik ben echt nieuwsgierig geworden 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.