The answers (The FUN part!)

De antwoorden van de Ask me anything van een tijd geleden. Niet alle antwoorden, wel de antwoorden waarop ik iets leuks te vertellen heb! Waarschijnlijk dat het laatste deel ook nog komt, met de overgebleven vragen. De beste blogposts van deze week en de outfit die eigenlijk altijd op vrijdag online komen verschuif ik een paar dagen!

Lisette: Ik ben zelf heel creatief en vind het echt heerlijk om creatief bezig te zijn. Ben jij creatief? En zo ja, wat vind je leuk om te maken? Ik ben benieuwd!

Op het moment ben ik vooral creatief bezig met schrijven/bloggen. Hoewel dat natuurlijk niet helemaal onder creatief valt, vind ik! In het kerstpakket die ik kreeg als vrijwilliger van de FES, had ik de keuze uit verschillende cadeau’s. Ik koos een schilderset voor beginners en hierboven zie je het resultaat, ik vond het erg leuk om te doen! En nee, hij is inderdaad niet perfect, maar ik vind hem best leuk.

Ilse: Wat ligt er IN je nachtkastje?

Het leukste antwoord van deze antwoorden. Ik heb geen nachtkastje! Haha. Maar anders hadden er vast en zeker medicijnen en boeken in gelegen.

Lilly: Mijn vraag: Hoe zie jij je toekomst in met je beperking (Misschien een fulltime blogger?)

Dat zou natuurlijk wel heel tof zijn, fulltime bloggen. Tenminste, het klinkt heel leuk. Maar als je thuis voor jezelf werkt dan moet je jezelf constant dwingen om naar buiten te gaan of om de gezelligheid op te zoeken. Ik merk nu ik aan het werk ben dat ik het heel fijn vind om gewoon mensen om me heen te hebben en om steeds weer gedwongen te worden om me aan te kleden enzo. Dus als ik moest kiezen ging ik voor de “gewone” baan!

Maar als ik “fulltime” (in uren dus) kan bloggen naast een parttime (of ook fulltime) kantoorjob dan zeg ik daar natuurlijk geen nee tegen! Dream on Lisanne, dream on…

Wat voor fiets heb je?

Ik heb een superfiets! Een Batavus Padova Easy, zie het miniplaatje hieronder. Ik weet niet 100% zeker dat dit hem is (het sportive gedeelte daar wist ik niets van), maar hij lijkt erop!

Vandaag is mijn eerste dagje vrij na drie dagen achter elkaar werken. En als bonus moest ik om half 9 in het ziekenhuis zijn vandaag. Haha! Ik wilde toch even zeggen dat ik het leuk heb op mijn werk! Omdat ik nuchter moet zijn voor het onderzoek ga ik vandaag vroeg slapen (medicijnen mogen ook niet ingenomen) en daarom zijn de “vaste” artikelen voor de vrijdag even verplaatst.

Mocht je nog meer vragen hebben voor de ask me anything, stel ze dan gerust, vind ik leuk!

DELEN:

6 reacties

 1. Mariette 3 februari 2012 / 07:34

  Leuke antwoorden om te lezen!!
  Ik heb ook een vraag:
  Waarom ben je ooit begonnen met bloggen?
  Alvast bedankt voor het beantwoorden ^^.

  Liefs, Mariette

 2. Lilly 3 februari 2012 / 12:54

  Wat een leuke vragen, en super leuk dat je mijn vraag hebt beantwoord! 😀 ^__^

 3. Elke 3 februari 2012 / 17:10

  Mooie schilderij heb je gemaakt! 😀

 4. Carmen 3 februari 2012 / 20:38

  Leuk 🙂 Ik vind je schilderijtje nog heeel mooi geworden! Voor als je geen vragen meer hebt, I got one: wat is de raarste droom die je ooit hebt gehad?

 5. Naomi 4 februari 2012 / 01:34

  Leuk om te lezen. En schaf eens een nachtkastje aan, malle meid! ; )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.