Tim doet een boekje open!

Een fotoboekje en een tekstboekje. Laatst konden jullie al je vragen stellen aan mijn vriend, Tim! Enthousiast heeft hij alle vragen beantwoord en hebben we er een hoop leuke foto’s bij gezocht. Een inleiding schrijven kon hij zelf niet, vond hij, dus dat moest ik maar doen. Maar ik kondig hem graag aan, ik geef bij deze het woord aan het beste, leukste, grappigste, knapste, liefste vriendje op de wereld… TIM!!!!

timtimtim6

Wat houdt de opleiding tot officier bij de Marine in? Waarom heb je juist daarvoor gekozen?
Om bij de Marine officier te kunnen worden, moet een studie aan het KIM en/of het KMA gevolgd worden. Omdat ik geen andere vooropleiding heb gehad dan het VWO duurt dit traject voor mij ongeveer vier jaar. Tijdens deze vier jaar volg ik een studie die gelijk staat aan een universitaire studie (krijg ook een diploma etc.). De reden waarom ik hiervoor heb gekozen is dat je bij de Marine werkt op een manier die je niet snel ergens anders tegen komt. Je ziet plekken en maakt dingen mee die je in het gewone bedrijfsleven waarschijnlijk niet zou zien of meemaken. En de kans dat ik bij de Marine uit zou komen na een gewone studie was een kans die ik redelijk groot schatte dus dacht ik; waarom niet meteen bij de Marine beginnen?
(Mijn andere keus was maritieme techniek in Delft, vandaar dat ik die kans wel voor aannemelijk beschouwde).

Hoe zie jij je carrière bij de Marine? Is het bij jou ook zo dat je het enerzijds erg vindt om van huis te zijn, maar anderzijds ook stiekem geweldig vindt?
Wat betreft mijn carrière moet ik eerst maar eens mijn studie succesvol zien af te ronden. Tuurlijk hoop ik ooit als officier een mooie functie te vervullen, maar tot die tijd is nog niks zeker. Het weg van huis zijn is aan de ene kant leuk, want het is dan geen acht tot zes kantoorbaan oid. Maar anderzijds mis je dan ook wel heel veel leuke dingen thuis of gebeuren er thuis dingen waar je het liefst bij was geweest. Dus wat dat betreft is het soms wel lastig ja.

oreo-koekjes

Mijn favoriete koekjes

Wat vind je juist zo leuk aan de blog van Lisanne?
Haar positiviteit die ze naar buiten brengt! Ik word elke ochtend weer vrolijk als ik een blogje van haar lees. Ik vind het ook enorm leuk als ze heel enthousiast met haar blog bezig is, de ene keer staan we in de keuken een recept te proberen en het volgende moment staan we buiten omdat het licht dan nog goed is voor een paar foto’s. Ze is er lekker druk mee bezig en om dan te zien dat het harde werken vruchten afwerpt is helemaal top!

Lees je stiekem met haar beautyblogs mee en zo ja, wat voor artikelen vind je leuk en welke absoluut niet?
Eerlijk gezegd, nee. Heel af en toe laat ze wel wat zien, maar dat is dan meer als voorbeeld voor iets en daar houdt het eigenlijk wel bij op.

Hoe vrolijk je Lisanne op als ze veel last heeft?
Lisanne kan ik op heel veel manieren opvrolijken, de truc is om uit te vogelen waar ze last van heeft zodat ik het niet erger maak. Heeft ze een rotdag gehad en viel alles tegen, dan kan een belletje wonderen doen of even langsgaan om hoi te zeggen. Even een rondje wandelen door de stad, of gewoon samen op de bank zitten verricht vaak ook wonderen. Het hangt dus een beetje af van de situatie, maar meestal lukt het me wel op haar op te vrolijken, al is het maar een klein beetje.

Wist je toen je Lisanne voor het eerst zag dat ze fibromyalgie heeft?

Nee, toen ik haar voor het eerst zag wist ik dat niet. Ze heeft het me diezelfde avond/nacht nog verteld want overdag hebben we elkaar eigenlijk niet echt veel gesproken. Ik ben haar heel erg dankbaar dat ze dat meteen heeft verteld, meteen duidelijk van; dit ben ik!

Hoe ga jij om met de lichamelijke klachten en pijn die Lisanne kan ervaren?
Goed denk ik, Lisanne kan deze vraag denk ik beter antwoord geven op deze vraag (misschien dat ze dat ook wel doet). Ik heb er in ieder geval begrip voor, ik kan niet ervaren hoe zij zich voelt op een bepaald moment en ik weet dat ze enorm haar best doet om zo veel mogelijk gedaan te krijgen. Dus dan kan ik er alleen maar begrip voor hebben en haar zo veel mogelijk helpen waar nodig. Positieve dingen helpen haar enorm, dat is ook wat ze jullie haar trouwe lezers duidelijk wil maken en jullie helpen met haar positiviteit door middel van haar blog.

Vind je het wel eens moeilijk dat Lisanne fibromyalgie heeft, en wanneer het meest?
Om eerlijk te zijn ja. Voornamelijk op de momenten waarop Lisanne iets enorm graag wil, maar het dan op dat moment niet kan. Dat gun ik haar (eigenlijk niemand) niet. Ik probeer haar dan maar zo veel mogelijk te helpen en er het beste van te maken, maar dit lukt helaas niet altijd.

Hoe ga je om met het feit dat Lisanne fibromyalgie heeft en vaak dingen niet kan?
Laten we niet kijken naar de dingen die ze niet kan, maar naar wat ze wel kan. Dit is een enorme lijst met dingen die ze wel kan. Ik weet dat ze altijd enorm haar best doet om van alles en nog wat te doen, dat is voor mij vaak al genoeg. Het feit dat ze het wel probeert, al lukt het niet altijd die keren dat ze dan wel kan zijn gewoon enorm fijn. Lisanne is een echte vechter wat dat betreft en geeft het in ieder geval een kans om te proberen, dat is goed!
Zoals ik al zei ze kan enorm veel dingen wel, ja de een kan wat meer dan de ander maar krijgt die geen er net zo veel voldoening van als de ander? Niemand hier op aarde kan alles en al zou er wel zo’n iemand rond lopen zou die dan voldoening krijgen uit de dingen die hij doet? Ik persoonlijk denk van niet.

timtimtim7

Vakantieeee! (met dit stemmetje erbij)

timtimtim3

Samen shoppen

Welke gemeenschappelijke interesses delen jullie/wat doen jullie graag samen?
Op vakantie gaan samen! We houden allebei enorm veel van de zon, als het dan ook mooi weer is gaan we vaak wel even buiten foto’s maken of een stukje wandelen.  Iets maken, een taart, brownies, koekjes verzin het maar, volgens mij doe ik het liever om het daarna op te eten en vindt Lisanne het bakken en er later foto’s van maken leuker. En natuurlijk het samen shoppen!

timtimtim8

De dingen waar ik Lisanne het allerliefst in zie. (haar bril, sneakerwedges, nagellakjes, vrolijke sokken)

Aangezien je van shoppen houdt, waarin zie jij Lisanne het allerliefst in?
In een Lisanne outfit! Een lekkere vrolijke outfit, om de dag extra goed te beginnen. Er moeten sowieso vrolijke sokken bij, mooie oorbellen en een nagellakje om het af te maken. Of wanneer het buiten slecht weer buiten is een echte comfy outfit.

Hoe zie jij je over 10 jaar (en komt dit overeen met Lisanne’s beeld)?
Het liefst zou ik me over tien jaar zien dat ik met Lisanne een huisje, boompje, beestje heb (zonder beestje waarschijnlijk hoor :p) en een leuke werkplek als officier bij de Marine. Volgens mij komt dit wel overeen met het idee dat Lisanne voor zich heeft over tien jaar. Ik hoop dat ze dan nog steeds fanatiek elke dag een blog online weet te zetten en daarnaast een leuke baan heeft gevonden.

Welke talen spreek je?
Ik spreek Nederlands en Engels. Misschien dat Duits ook nog een beetje lukt.

Welke lipgloss vind je het mooist bij Lisanne staan?
Eigenlijk het liefst niks, geen lipgloss, lipstick of wat dan ook. Al vind ik die lipgloss van NYX die ze heeft wel mooi. (Die hebben we ook samen uitgezocht op Malloca)

Wat vind jij het allerleukste aan Lisanne?
Haar gekkigheid, ze kan enorm goed gek doen als ik er ben en weet me altijd aan het lachen te maken. (Terwijl ik dit schrijf probeert ze een roze zadelhoes over haar hoofd te trekken :P).

Dus… dat was hem! Misschien snappen jullie het wel, maar ik ben ontzettend blij en trots dat ik een vriendje als Tim heb mogen vinden. Ik voel me ook echt een geluksvogel hierdoor, hoor 😀 Als jullie verder nog vragen hebben, dan wil hij deze graag nog wel beantwoorden in de comments!

37 reacties

 1. Suzanne 4 november 2012 / 08:54

  Als ik dit zo lees is Tim perfect voor je! Het is fijn de herkenbaarheid te lezen van de mannen die een vriendin hebben met fibromyalgie. Wees zuinig op hem Liss! Geniet van elkaar! Liefs Suzanne

 2. Hester 4 november 2012 / 09:50

  Ik word echt blij van dit artikel! Mijn vragen zitten er ook bij, leuk 😀 Ik hoop dat ik later ook een vriend krijg die zo goed bij me past, haha. Nog veel geluk samen <3

 3. Karin 4 november 2012 / 10:05

  Wat een leuk en lief blogje. Ik word er helemaal warm van! En wat boffen jullie met elkaar.

 4. Boekboetiek 4 november 2012 / 10:15

  Heel leuk blogje! Jullie zijn echt gelukkig met elkaar, dat druipt er zo van af! Veel succes en plezier nog samen!

 5. Chantal 4 november 2012 / 10:22

  Superleuk om wat meer over Tim te weten te komen, volgens mij passen jullie echt onwijs goed bij elkaar!

 6. Roxanne 4 november 2012 / 11:09

  Het is echt heel lief om dit allemaal te lezen! 🙂 Je hebt een lief vriendje Lisanne!

 7. Emilia 4 november 2012 / 11:28

  Super leuk en duidelijk beantwoord allemaal, volgens mij is je vriend echt een schat! X

 8. Josephine 4 november 2012 / 11:32

  Awwh wat zijn jullie lief samen! Heel leuk stukje ervan gemaakt, echt superleuk geantwoord en dit artikel straalt met heel jouw blog een en al positiviteit uit!

 9. Lizzy 4 november 2012 / 11:57

  Super leuke antwoorden! Je boft echt met zo’n vriend Lisanne! 🙂

 10. Lenneke 4 november 2012 / 11:57

  Jullie zijn zo leuk en gelukkig samen! Mooi om te zien.

 11. Touch of Buddha 4 november 2012 / 12:10

  super super super!!! Jullie zijn echt leuk samen! Vooral hoe hij beschrijft hoe hij jou het liefste ziet… bril, sokken etc hahahaha

 12. Nora 4 november 2012 / 12:28

  Lief!!! Onwijs leuk om te lezen! 🙂

 13. Charlot & Lot 4 november 2012 / 12:59

  Super leuk gedaan Tim!
  Volgens mij passen jullie echt perfect bij elkaar..

  Fijne dag allebei

  X Charlot

 14. Nicolien 4 november 2012 / 13:20

  Haha je maakt me wel een klein beetje jaloers hoor, Tim is volgens mij de perfecte man! Al weet ik dat ik niet jaloers hoef te zijn, want op een dag kom ik zelf mijn perfecte man tegen 😀 Heel erg veel geluk samen, over een paar jaar wil ik een artikel lezen hoe jullie dan terug kijken op dit artikel! Haha

 15. Laura 4 november 2012 / 14:17

  Hahaha, en roze zadelhoes over je hoofd :’) Je hebt heel veel geluk met zo’n vriendje, Lisanne 🙂 Super leuk artikeltje!

 16. Lianne 4 november 2012 / 15:13

  Volgens mij zijn jullie gemaakt voor elkaar! 😀
  Lucky you met zo’n geweldig vriendje! 😀

 17. Ilse 4 november 2012 / 16:10

  Jullie passen echt goed bij elkaar, zuinig op zijn hoor & leuke antwoorden trouwens. 🙂

 18. Kimberley 4 november 2012 / 16:19

  Ahw, wat super lief. Jullie passen echt perfect bij elkaar en dat merk je ook wel hoe jullie met elkaar omgaan. Echt super leuk! 😀

 19. Sas 4 november 2012 / 18:12

  Wat een super leuk en lief blogje 🙂

 20. Anouk 4 november 2012 / 20:25

  Wat leuk om ook eens iets van hem te horen! Misschien moet ik mijn vriend ook maar eens uitdagen om een stukje te schrijven of vragen te beantwoorden, haha!

 21. galka 4 november 2012 / 23:43

  Wat een liefde hebben jullie! 🙂 zo mooi

 22. Bo 4 november 2012 / 23:51

  Aaaahw zo lief! Leuk artikel!

 23. Shanna 5 november 2012 / 20:15

  Ik word hier helemaal vrolijk van! Hiha. Volgens mij zijn jullie samen 1 van de cutest couples die ik ‘ken’! Keep up the good work 🙂

 24. Esmee 6 november 2012 / 05:44

  Wat een super leuk stukje, heb het met een grote glimlach zitten lezen.
  Lisanne, wat bof je met zo’n jongen 🙂

  • Lisanneleeft 9 november 2012 / 00:02

   Jaaaa, zeker!!! 😀
   Je snapt natuurlijk dat ik dit ook met een grote glimlach heb gelezen 😀

 25. Lilly 8 november 2012 / 20:20

  HEEL leuk om te lezen! 😀

 26. Debbie 10 november 2012 / 22:32

  Heel erg leuk om te lezen, en vind dat je het zeker goed getroffen hebt met je vriend Tim. En dat jullie maar een hele mooie toekomst krijgen samen.

 27. Zij van hem 16 januari 2014 / 10:59

  Wat leuk om te lezen en wat een lieve antwoorden. Grappig ook om te lezen dat ook jij een thuisfronter bent!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.