HAPPY LIST: Bruin, lentekriebels & vooruitgang

Af en toe maak ik lijstjes met allemaal fijne dingen. Dingen die mij blij maken, die mij een glimlach op mijn gezicht bezorgen. Grote en bijzondere dingen, maar ook kleine dingen. Goed, daar komt mijn happy list van het moment:

– Het lijkt wel of ik steeds een stukje bruiner word! Sinds ik ziek ben word ik niet of nauwelijks meer bruin. Zo bruin als ik na de afgelopen vakantie was ben ik sindsdien nog niet geweest! Super leuk ๐Ÿ˜€

– Een lief berichtje krijgen wanneer je je rot voelt. Fijn! Dat doet een mens goed!

– Steeds achter elkaar probeerde ik een stuk tekst te lezen, maar het lukte steeds niet. De zinnen waren te lang en de dingen die er stonden te vaag. Het drong gewoon niet tot me door! (dat komt doordat ik me serieus heel erg slecht kan concentreren). Toen ik daarna verder ging ging er opeens een lampje branden, las ik het nog een keer, en snapte ik het. Jeej!

– Nagellak kleurtjes waarvan je vrolijk wordt! Dit zijn stiekem vast een beetje lentekleurtjes… dat kan nu al wel, toch? Op dit moment heb ik de aller-felste op gedaan! (de linker! Op de foto komt hij lang niet zo fel over als in ‘t echt, hihi)

– Het zonnetje dat van de week zo heerlijk scheen. Volgens mij werd iedereen gek van alle berichtjes over zon op social media. Maar ja, ik was het ermee eens… ik werd er zo vrolijk van!

– Het gevoel dat je ergens bij hoort.

– Weer proberen te fietsen, dat ga ik straks doen! Gewoon omdat het wel weer kan wat betreft het weer, hoop ik, haha.

– Mijn bikini. En het feit dat hij zo goed past! Ik kocht hem eigenlijk een klein beetje te klein, maar nu is het de enige bikini die ik nog pas. Heel erg fijn dat ik niet op bikini-jacht hoef(de) en nog een leuk exemplaar in de kast had liggen!

– Tim heeft super hard geleerd voor zijn tentamens die hij best moeilijk vond. En hij heeft er nu al 2 terug, allebei gehaald!!! Daar word ik blij van! (en trots, haha)

– Lentekriebels!

Wat staat er vandaag op jouw happy-list?

DELEN:

32 reacties

 1. Kelly Caresse 7 maart 2013 / 07:17

  Ah wat een fijn positief lijstje dit! ๐Ÿ™‚ Concentratie verliezen tijdens het studeren is echt niet fijn, des te fijner het is als je het ineens wel weer hebt ๐Ÿ™‚ Die nagellak kleurtjes zijn echt tof, echt een lente gevoel geven ze inderdaad!

 2. Ashleey 7 maart 2013 / 07:32

  Super vrolijke lente lijst! haha! Lekker het zonnetje en weer kunnen fietsen is ook erg fijn! En wat goed van Tim

 3. Beautytalk 7 maart 2013 / 07:56

  Leuk lijstje, de zon van deze week maakte me ook blij en de lente lakjes gebruik ik ook al!
  Eefje

 4. monique 7 maart 2013 / 07:57

  Lekker lijstje, van het lezen word ik al vrolijk ๐Ÿ™‚

 5. Tara 7 maart 2013 / 08:04

  Ik wist niet dat je ziek was! Wat voor ziekte heb je als ik vragen mag?
  Ik ben blij dat ik steeds meer vriendinnen krijg. Wel ken is ze via internet, dus wonen ze niet dicht bij me in de buurt. Ik ben alternatief maar ik zie dus nooit anderen alternatieve mensen, daarom ben ik heel blij met mijn nieuwe vriendinnen Jenna en Amber ๐Ÿ™‚

  • Lisanneleeft 7 maart 2013 / 10:56

   Fibromyalgie! (is een vorm van reuma)
   Heb er al wel veel over geschreven, dus als je nog nieuwsgierig bent naar meer kun je gewoon terugzoeken op de site! ๐Ÿ™‚

   Nieuwe vriendinnen krijgen is leuk zeg ๐Ÿ˜€

 6. Swaen 7 maart 2013 / 08:06

  Heerlijk, zo’n positief lijstje!
  Liefs, Swaen

 7. Kim 7 maart 2013 / 08:13

  Ik word ook zo blij van het zonnetje! En de vrolijke lakjes mogen de kast weer uit en de nagels weer op.

 8. Suzanne 7 maart 2013 / 08:17

  Helaas een lange dag school, maar daarna zie ik mijn vriendinnetje weer. Daar kijk ik naar uit. Verder een avondje op de bank met vriendlief.

 9. Martina 7 maart 2013 / 08:24

  Ik viel me ook altijd beter net een lekker bruin kleurtje;) mooie lijst?

 10. Lianne 7 maart 2013 / 09:58

  Oeeh, heerlijk zo’n lijstje!

 11. LounaBeauty/ Milou 7 maart 2013 / 13:15

  Mooi lijstje Lisanne. Dat van het lezen herken ik wel.. hatelijk als je de tekst niet snapt.. maar heerlijk als het dan ineens wel weer gaat! ๐Ÿ™‚

 12. ilse 7 maart 2013 / 15:02

  Lekker positief lijstje.

  De mijne ;
  De lentekriebels
  Mijn leuke stage waar ik veel van leer
  Mensen die vrolijk zijn en mij aansteken
  Bijna mijn diploma en aan een nieuwe opleiding beginnen
  Vrolijke blogs

 13. Jennifer 7 maart 2013 / 15:49

  Mijn happylist vandaag is dat ik me voor het eerst in ruim een maand weer goed uitgerust voel, ik in een week m’n blog weer op de rails heb gekregen en meteen leuke mails heb gehad van bedrijven. En dat ik ook nog eens heerlijk ontbeten en geluncht heb. En dat ik nu weekend heb. En dat ik vanavond eindelijk te weten kom wie de mol is!

 14. Kimberly 7 maart 2013 / 19:30

  Ik word vooral blij dat vandaag het zonnetje toch nog eventjes heeft geschenen! En dat ik een vriend na een lange tijd weer gezien heb!

 15. Annelies - Boekboetiek 7 maart 2013 / 20:29

  Leuk lijstje! Ik word heel happy van het mooie weer van de afgelopen dagen en van lieve, gemeende complimentjes! (En van chocolade!)

 16. Nancy 7 maart 2013 / 20:36

  Je staat super leuk op die eerste foto ๐Ÿ˜€ Dat lakje van Kiko heb ik ook, hij is zoo mooi! Ik word ook heel blij van mooi weer, ben dan meteen vrolijk als ik ‘s ochtends uit bed stap. balen dat het waarschijnlijk volgende week weer gaat vriezen ๐Ÿ™

 17. Dina 7 maart 2013 / 21:43

  Leuk allemaal zeg! Ik moet helaas dit jaar WEER op bikini jacht. ๐Ÿ™

 18. annouska 7 maart 2013 / 22:12

  Wat een heerlijk lijstje waar je zo vrolijk van kan worden…

 19. Josephine 8 maart 2013 / 14:51

  Oh dat bruine kleurtje is zo mooi bij je joh, I like! Geef mij ook maar weer een bruine kleur haha. Lentekleurtjes op de nagels, liefde, daar word ik ook blij van. Mooie bikini ๐Ÿ˜€

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.