The happy list, dit zijn de dingen waarvan ik gelukkig word

Gewoon een lijstje van dingen waarvan ik blij word. Niet zomaar alle kleine dingen, maar de belangrijkste dingen. De dingen die mij echt gelukkig maken. De dingen die mijn leven samen zo geweldig maken! Hiermee maak je mij gelukkig:

happy list

Mijn happy list, daar komt-ie dan:

 • Winkelen
 • Het leren kennen van de meest inspirerende mensen
 • Iets voor iemand anders betekenen
 • Het moment dat ik een briljant idee heb voor een combinatie van een outfit, make-up look, of beter nog: een blogpost
 • Een good-hairday
 • Gewoon dingen doen! Het maakt niet uit wat, maar alleen het kunnen doen van dingen, het feit dat het KAN. Het feit dat de vermoeidheid en de pijn niet de baas zijn. Dat ik de vrijheid heb, de luxe heb dat ik dingen kan doen. Dingen die ook nog eens heel leuk zijn.
 • Een zakelijk mailtje van een bedrijf die een heel leuk aanbod heeft voor een samenwerking of een opdracht
 • En uiteraard de mails die ik van jullie krijg maken mij ook heel erg gelukkig!
 • Vrolijk gekleurde sokken
 • Mensen die oprecht interesse in mij tonen
 • Om me heen kijken en me realiseren dat alles gewoon fijn is
 • Patatjes, een mac chicken of kipnuggets. Met saus!
 • Op vakantie gaan
 • Gewoon een hele leuke avond met vriendinnen hebben
 • Dansen tot de lichten aan gaan!
 • Nieuwe schoenen of kleding
 • Een enorme bak fruit als ontbijt
 • Een glimlach
 • Luisteren naar muziek, oh wat is het fijn als dat kan 😀
 • Een complimentje of meer verantwoordelijkheid (nog beter!) op mijn werk krijgen
 • Iemand anders blij maken met een compliment
 • Wanneer ik op waarde geschat word. Ik heb alleen een Havo diploma en ben nog maar 20, maar ik kan een heleboel. Meer dan de meeste mensen denken 😛 En als je dat niet onderschat, dan vind ik dat geweldig.

Met deze dingen kun je mij altijd blij maken! Mijn happy list 😀 Heel leuk om dit zo op een rij te zien! Ik ga er nog even verder over denken en dan misschien nog bijvullen. Of over een half jaar opnieuw doen… Zitten er herkenbare dingen in voor jou?

15 reacties

 1. Hester 16 oktober 2012 / 17:54

  Ja, herkenbare dingen! Eigenlijk allemaal wel. vooral dat je waardeert dat je dingen kan doen, dat vind ik als ‘normaal’ mens (you know what I mean) heel mooi om te lezen. Ik had jou by the way dan weer niet ingeschat als ‘dansen tot in de vroege uurtjes’persoon… ^^

 2. Debbie 16 oktober 2012 / 19:59

  Sommige dingen zijn wel herkenbaar zeker die van gewoon dingen doen omdat het KAN…

 3. Lianne 16 oktober 2012 / 20:38

  Over een half jaar opnieuw doen al terugkijkend op je happy list van nu, dat is leuk! ^^

 4. Ilse 16 oktober 2012 / 21:16

  Er zitten zeker dingen tussen die heerlijk en heel erg herkenbaar zijn. 🙂 En dat je veel kan bewijst ook maar weer je blog en dat je eigenlijk altijd positief bent. 🙂

 5. 08Iepo 17 oktober 2012 / 06:31

  Waar is Tim is dit lijstje?! Als ik eenijstje zou maken stond mijn vriend er sowieso in!

 6. Shinyuu 17 oktober 2012 / 08:28

  Erg leuk om te lezen! Sommige dingen zijn heel herkenbaar! Haha!

 7. Sanne 17 oktober 2012 / 10:58

  Ik word happy van het lezen van een happy list. Ik herken mezelf echt in het leren kennen van Inspirerende mensen. Daar wordt ik ook heel blij van.

 8. sofiedewit 17 oktober 2012 / 14:55

  Ik mis Tim idd ook in dit lijstje? Zijn jullie nog met elkaar?

 9. Roxanne 18 oktober 2012 / 12:21

  Dit is zeker een heel vrolijk lijstje 🙂 Het is soms echt fijn om zulke dingen even op een rijtje te zetten.

 10. Saskia 18 oktober 2012 / 21:20

  Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerlijk zo een lijstje 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.