The Ordinary producten van Douglas

Ik wil je graag kennis laten maken met een lijn met huidverzorging te koop bij Douglass. Namelijk The Ordinary. lijn, misschien ken je het al, het is namelijk best al een bekende lijn. Maar ik vertel je er graag meer over! Mij spreekt deze lijn heel erg aan omdat het gebruik maakt van effectieve klinische technologieën. Ik probeerde zelf twee producten uit de lijn!

Uniek aan de lijn is dat de producten fijn geprijsd zijn, je koopt een luxeproduct voor een mooie prijs.

Het aanbod is baanbrekend, niet in de vertrouwde technologieën die het gebruikt, maar in zijn eerlijkheid en integriteit.

Dat is wat Douglass er zelf over zegt. Ik heb geen verstand van de specifieke technologieën die gebruikt worden, maar als je kijkt naar het assortiment, de verpakkingen en de uitleg die ze er zelf bij geven geloof ik dit graag.

Zelf kocht ik twee producten uit de lijn die mij het meest aanspraken. Een creme met vitamine C en een serum met Alpha Arbutin 2% en Hyaluronzuur. Ik ging op internet op zoek waarom deze genoemde ingrediënten nu precies voordelig zouden zijn voor de huid, dit is wat ik vond:

Vitamin C Suspension 30% in Silicone: Vitamine C zou goed zijn voor de huid omdat het verkleuringen helpt voorkomen, het verfrist de huid en door vitamine C wordt de huid beschermd tegen irritatie, ontstekingsreacties en vervuiling.

Met 2% gezuiverde alfa arbutine en hyaluronzuur: Hyaluronzuur komt van nature voor in ons lichaam en het helpt vocht in de huid vast te houden en de natuurlijke huidbarrière te herstellen. Alpha Arbutin voorkomt verkleuringen in de huid.

Die laatste zag ik heel vaak op Instagram en andere social media langskomen, hij werd aangeraden aan veel verschillende influencers zag ik. Daarom wilde ik hem ook proberen! Hij zit in een glazen verpakking met een pipetje, de eerste indruk is in elk geval goed. Ik ga het testen.

The Ordinary. lijn bestaat uit nog veel meer producten, zo kun je jouw gezichtsverzorging perfect aanpassen op wat jouw huid nodig heeft.

Tot nu toe besteedde ik nog weinig aandacht aan mijn huidverzorging, maar van deze producten ben ik wel echt enthousiast geworden. Dit wil ik zeker gaan proberen. Wat voor gezichtsverzorging gebruik jij?

Deze blogpost is een samenwerking

DELEN:

2 reacties

 1. Petra 25 februari 2021 / 18:02

  Zo leuk om te lezen dat je meer aandacht (en misschien ook energie?) hebt voor je zelfzorg! En huidverzorging hoort daar zeker bij.
  Ik gebruik al een paar jaar producten van Annemarie Borlind. Het merk op zich bevalt me wel, maar het is best duur. Dus wil wel op zoek naar iets wat beter bij mijn portemonnee past!
  Misschien vind ik binnenkort wel iets.. Ben ook op zoek naar fijne merken om zelf mee te gaan werken wanneer ik mijn nagel- en handverzorgingssalon ga openen ergens dit jaar. Wil dan wel producten gaan gebruiken die ik zelf ook fijn vind.
  Ik ben benieuwd naar je ervaringen van dit merk! Mede omdat je zegt dat het betaalbaar is, want vaak zijn huidverzorgingsproducten best prijzig… Mijn eigen portemonnee is net zo dik en wil in m’n salon ook / vooral bereikbaar zijn voor mensen die niet zo veel geld willen / kunnen uitgeven aan producten.

  Ik wens je fijne zelfzorg momenten!

  • Lisanne 25 februari 2021 / 23:02

   Dat is het inderdaad wel, je moet er echt even tijd voor vrij maken en energie voor over hebben. Dat had ik niet, maar heb ik nu steeds meer!

   Ik zou zeker eens naar deze producten van The Ordinary gaan kijken, zeker als je er verstand van hebt kun je denk ik perfect uitkiezen wat je huid nodig heeft! Het is weinig poespas en je ziet meteen wat de bestanddelen in een product zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.