The things I do

Ik zou kunnen genieten van het feit dat ik niets hoef te doen. Helaas is dat niets voor mij, dus ik zoek toch dingen om mijn dag mee te vullen. En omdat ik dan vriendje niet zo mis. Right, ik moet mezelf gaan vermaken. Iedereen gaat binnenkort weer aan het werk en naar school, en ik niet. Ik moet wachten op hulp bij het zoeken van werk. Dus, hieronder de dingen waarmee ik me bezighoud!

Gossip Girl

Via weheartit.com

Puur tijdverdrijf, het kijken van gossip girl. Ik ben nooit zo’n meisje geweest die allemaal series volgde, maar ik moet zeggen dat ik het toch wel heel erg leuk vind. Ik begon vorige week en heb nu seizoen 1 gekeken en 3 afleveringen van seizoen 2. En als ik alle gossip girl afleveringen heb gekeken… dan stap ik gewoon over naar een andere serie! (tips?)

LOI copywriting
Tsja, de cursus staat nog steeds mooi te wezen op mijn kastje. Ik zit nog even met een vakantiegevoel in mijn hoofd, maar als dat vakantiegevoel eruit is weet ik wat me te doen staat. Helemaal niet erg, maar juist heel erg leuk! Binnenkort begin ik er gewoon weer mee.

Hardlopen!
Jeeej, hardlopen is en blijft mijn ding. Ik geloof dat ik het zo’n 3 keer per week ga doen, het liefst samen met papa. Want dat gaat zo goed. Ik ben benieuwd hoe ver ik kan komen met mijn fibromyalgie.

Party
Ik zou mezelf niet zijn als ik niet elke week eventjes ‘het leven zou vieren’. Haha, zo klinkt het toch nog verantwoord. Gewoon even dansen, drinken en gezellig doen met vrienden.

Bloggen
Natuurlijk hoort ook dit erbij. Als ik wat down ben kom ik niet met de meest leuke stukjes, maar juist dan is het belangrijk voor mij om door te schrijven. Omdat ik het ook kan als ik me niet goed voel, niet alleen als ik me goed voel. Omdat bloggen altijd kan, want het is niet alleen iets voor gezonde mensen.

En dat is het wel zo’n beetje. Nee, ik doe inderdaad niet zo veel, ik zou meer moeten doen. Ik heb alleen geen idee wat ik dan precies zou kunnen doen. Ik heb zo lang niets gekund dat ik nu niet zo goed weet wat ik nu wel weer kan (behalve hardlopen!). Iemand die tips of ideeen heeft, laat maar horen!

DELEN:

15 reacties

 1. floor 23 augustus 2011 / 18:43

  leuk om te weten dit! goed artikel dus(:
  & ik weet niet óf je het leuk vindt omdat deze serie niet iedereen ligt, maar ik denk het wel daarom zeg ik het haha: gilmore girls. zelf vind ik het echt superleuk om te kijken! maarja iedereen denkt der weer anders over dus ik hoop dat je het wat vindt!

  • Lauradenkt 23 augustus 2011 / 18:58

   Jaa, Gilmore Girls is echt leuk! En ik weet niet of je naar Grey’s Anatomy keek of dat je het wel eens gezien hebt, maar een spin-off daarvan is Private Practice, dat is ook leuk 🙂

 2. San 23 augustus 2011 / 21:03

  Waar ik heel erg van genoten heb is Heroes! Heel spannend en zit echt slim in elkaar. Ik ben ook net begonnen met hardlopen, het programma van Start to Run met Evy. Ik weet niet of dat handig/fijn is voor jou maar mij helpt het wel!

 3. Lisa 24 augustus 2011 / 15:03

  Gossip Girl, schrijven, feesten en hardlopen klinkt als een perfecte invulling van je tijd 😉 Gelukkig heeft GG altijd idioot lange seizoenen… als je ooit uitgekeken raakt: Being Erica is ook heel leuk! Gaat over een vrouw die alles waar ze spijt van heeft op een lijstje zet en terug gaat in de tijd om haar fouten te verbeteren. Niet erg realistisch, maar wel heel erg feel-good en vol mooie quotes 🙂

 4. Lieke 24 augustus 2011 / 17:32

  Ik keek ook altijd Gossip Girl, maar ben er nu klaar mee xd

 5. Roxanne 24 augustus 2011 / 19:03

  Ik vind de Nederlandse serie De Co-assistent ook altijd heel leuk. En Verborgen Gebreken. En inderdaad Gray’s Anatomy. En waarom niet misdaad als Law and Order? Is ook hartstikke leuk voor de afwisseling!
  Maar ik heb gehoord dat je niet aan Lost moet beginnen, want dat schijnt een vreselijk einde te hebben dat nergens op slaat xD

 6. Kimetc 24 augustus 2011 / 19:10

  Ik keek ook Gossip Girl, maar ik vond alleen de eerste twee seizoenen leuk. 😉 Series zijn zeker een goed tijdverdrijf en ontzettend verslavend! Ik heb Lost gekeken, en de laatste twee seizoenen (5+6) halen het inderdaad bij lange na niet niet bij de eerste vier, maar als fan wil je echt wel doorkijken! Nu kijk ik Heroes en dat belooft ook al een behoorlijke verslaving te worden, haha.

  Heel veel succes met je studie copywriting en hardlopen trouwens!

 7. samira 24 augustus 2011 / 20:35

  oooh dat deeltje over je cursus laat me eraan denken dat het bijna school is (1 spetember), brr krijg er kriebels van!

 8. Petra 24 augustus 2011 / 22:05

  Ik vind Desperate Housewives superleuk, die beginnen na de zomer met seizoen 8 in Amerika, dus je hebt nog wat te kijken! Ik kijk heeeeeel veel series. Ik ben nu begonnen met Vampire Dairies, maar ik kijk ook vaak Criminal Minds, House, Gossip Girl, Glee enz enz

 9. Lisa 25 augustus 2011 / 00:26

  Gossip Girl is just awesome! 😀

  Je zal nog wel even zoet zijn want seizoen 5 begint op 26 september ^^

 10. Ineke 25 augustus 2011 / 06:59

  Mag ik vragen hoe je die series dan kijkt? Want mij lijken ze ook super leuk!
  Via internet, of koop je de dvd’s ?
  The Big Bang Theory is ook echt een super leuke serie! Wel totaaaaal anders dan die meidenseries.
  xliefs

 11. Susanne 25 augustus 2011 / 10:14

  leuke series zijn er genoeg, probeer anders Grey’s Anatomy, Bones, One Tree Hill, Pretty Little Liars etc. Ja ik ben verslaafd

 12. Charley 26 augustus 2011 / 09:08

  Pretty Little Liars!
  Super serie. Van dezelfde makers van Gossip Girl, maar dan gaat PLL wat minder over grote schandalen van elitaire tieners uit NYC, maar is het spannend en ik kijk elke keer als ik een aflevering heb gezien uit naar de volgende aflevering.

 13. Bregje 28 augustus 2011 / 14:16

  De gossip girl boeken serie is ook heel erg leuk en lees je net zo makkelijk weg als je de serie kijkt!

  En met FM kan je een heel end komen, ik heb het zelf ook en vindt het daarom ook erg leuk om jouw blog te lezen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.