The to-read list

Bij mij is er onderscheid tussen boeken die nergens over gaan (voor het slapengaan) en boeken die wel ergens over gaan. Vaak heb ik aan de laatste categorie een gebrek, maar op het moment heb ik een hele stapel liggen. Tijd om deze even aan jullie te laten zien!

Nietzsche & kant lezen de krant, Rob Wijnberg
Deze nam mijn broer voor me mee, die moest ik lezen van hem. Ik ben er nog niet aan toe gekomen, maar ik ga hem zeker lezen.

Wij zijn ons brein, Dick Swaab
Dit boek stond al een tijd op mijn verlanglijstje, dus ik was blij toen mijn vader hem kocht. Ik heb al wat pagina’s gelezen, maar ik moet toch ook echt het hele boek lezen.

Het beslissende moment, Malcolm Gladwell
Ook van mijn broer, maar die ligt hier al een eeuwigheid. Voor de helft gelezen, maar de andere helft moet nog. Niet een geweldig boek dus, anders had ik hem wel meteen uit gelezen. Maar toch de moeite waard om nog eens een poging te doen.

The wuffie factor, Tara Hunt
Zelfde verhaal als het vorige boek, voor de helft gelezen. Deze vond ik wel ietsje interessanter. Maar deze kon toch ook mijn aandacht niet lang genoeg vasthouden, hoewel dat niet altijd aan het boek hoeft te liggen, haha.

Steve Jobs de biografie, Walter Isaacson
Tegenwoordig ga ik naar bed met Steve Jobs. Hij ligt altijd naast me in bed, behalve als Tim er is. Klinkt een beetje luguber? Sorry, zo bedoel ik het niet. Ik heb nog niet heel veel gelezen, maar dit boek is echt wel eentje die ik ga uitlezen. Op een of andere manier is deze man gewoon heel boeiend. Beetje jammer dat hij in het Nederlands is, af en toe is de vertaling echt bagger. Je merkt heel erg duidelijk bij dit boek dat het origineel in het Engels was.

Zo, deze boeken staan nog op mijn to-read list. En dat terwijl ze allemaal niet van mij zijn, haha. Zo fijn dat ik ze toch kan lezen! Welke boeken liggen klaar voor jou? Of ben je eigenlijk niet zo’n lezer?

DELEN:

11 reacties

 1. MySuperSweetLife 10 maart 2012 / 08:02

  Ik hou ook erg van lezen maar deze boeken lijken me allemaal niet zo interessant.
  Liefs

 2. Chantal 10 maart 2012 / 08:53

  Wij zijn ons brein staat ook al een hele tijd op mijn to read lijstje, ben nog steeds erg benieuwd naar dit boek!

 3. Yara 10 maart 2012 / 09:22

  Wij zijn ons brein lijkt me toch wel een gaaf boek!!

 4. Lieke 10 maart 2012 / 09:43

  Ik wil dat boek van Dick Swaab ook nog heeeeel graag lezen haha. 🙂

 5. Chantal 10 maart 2012 / 12:42

  Er liggen hier denk ik… 20 boeken die nog gelezen moeten worden, waarvan 10 denk ik die ik serieus nog wil lezen, waaronder boeken van Stephan King, Kristin Hannah en Tim Krabbe.
  Ben nu met een boek van Jodi Picoult bezig, maar hij leest helaas een stuk minder lekker als andere boeken van haar 🙁

 6. Ise 10 maart 2012 / 13:26

  De biografie van Steve Jobs wil ik nog graag lezen, maar dan wel liever in het engels.

 7. Tedje 10 maart 2012 / 14:48

  Ben erg benieuwd naar de bio van Steve Jobs!

 8. Mariette 10 maart 2012 / 18:04

  Ik ken alleen het boek van Steve Jobs (A).

  Liefs, Mariette

 9. xx_Patries_xx 10 maart 2012 / 22:49

  leuke boeken hoor, ik lees meer waargebeurde verhalen! liggen er zeker nog een antal in mn nachtkastje

 10. 77235 11 maart 2012 / 12:37

  shades of grey staat in de wachtrij. lost city of the incas ben ik nu aan het lezen en ik luister naar Harry Potter en Dracula

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.