Things that make me smile

Elke dag zijn er wel honderd dingen die je aan het lachen kunnen maken. Aan het glimlachen. Of gewoon even gniffelen. Geniet (en lach) mee van mijn lachmomentjes!

Dat het zo gauw donker wordt is misschien minder fijn, maar de zonsondergang blijft prachtig. En tsja, als hij midden op de dag komt dan valt hij toch iets meer op! πŸ˜€

Vanzelfsprekend word ik ook deze herfst weer extra blij wanneer de zon schijnt. Het is niet meer vanzelfsprekend dat dit elke dag het geval is, dus elke keer als hij er is verwelkom ik de zon met een glimlach. Vooral als het op de fiets is, liefde voor fietsen in het zonnetje!

Alle onwijs leuke reacties op mijn M&M McFlurry cupcake topping! En dat waren er veeeeel! πŸ˜€

Het feit dat ik nu zo ontzettend veel dingen heb om voor te leven. Ik weet dat ik kan leven en gelukkig kan zijn met veel minder. Maar dit is een gevoel van rijkdom die me een enorme glimlach bezorgt.

Deze video die ik voor het eerst bij Elja zag, maar nu opeens overal opduikt. Wat een super leuke, vrolijke video. Dat deuntje blijft in je hoofd hangen en het liedje is eigenlijk gewoon leuk! En de poppetjes en eigenlijk gewoon alles πŸ˜€ En ja, de eerste keer dat je hem ziet moet je om al die dingen toch echt even gniffelen. (En na 10 keer luisteren zing je hem grijnzend mee πŸ˜€ DUMB WAYS TO DIEEHIEEEE SO MANY DUMB WAYS TO DIE!)

Complete stilte terwijl ik ‘s nachts aan het werk ben. Of een heerlijk feel good muziekje erbij. Heel erg fijn!

Lieve berichtjes van Tim! Hij is op dit moment aan het varen, wat ik helemaal niet leuk vind, terwijl het nu maar vijf daagjes is. En dat kan in de toekomst makkelijk vijf maanden worden. Het stomste is dat ik hem niet kan bereiken wanneer ik wil, aangezien je op zee niet kan bellen met je telefoon. Dus wanneer ik dan een smsje krijg (wanneer hij dicht bij de kust is) of als hij even kan internetten aan boord, dan ben ik extra blij πŸ˜€ Dat zijn dan echte geluksmomentjes! Normaal is het zo gewoon om een berichtje van hem te ontvangen, nu is het weer even iets speciaals, dat is leuk πŸ˜€

De regen die tikt op de ramen terwijl ik heerlijk binnen zit. Met extra dikke sokken, een dikke trui en een lekker kaarsje aan.

Mijn nieuwe Hema iPhone case, zo vrolijk! πŸ˜€ Elke keer als ik ernaar kijk en bedenk hoe vrolijk hij is word ik er zelf blij van.

En als ik hem vasthoud met handen met daaraan vingers met daarop vrolijk gelakte nagels… (snap je hem nog?) dan is het plaatje compleet! Yay voor vrolijke nagels!

optimist quote

Deze quote vond ik opΒ nenz.netΒ en maakte me aan het glimlachen. Ja, dit is waar we aan moeten denken als alles steeds goed gaat en we eens eventjes een keertje worden teruggeroepen. Dat hoort gewoon bij de cha-cha! πŸ˜€

Pakketjes ontvangen, dat is eigenlijk een van de leukste dingen die er bestaat! De hele tijd vragen of de postbode al geweest is en als het dan zover is, dan is het feest! Uitpakken!!! πŸ˜€ Wat dat betreft ben ik net een klein kind.

Kun je je dit artikel nog herinneren over verslaving aan het nieuws? Precies op die dag zat Tim de hele tijd met zijn telefoon. Zal het expres zijn geweest? Ik moest erom lachen πŸ˜›

Andere mensen. Kinderen die vol enthousiasme met Zwarte Piet staan te dansen. Een oma die niet zo heel goed kan lopen maar nog wel ontzettend goed kan lachen naar iedereen die ze tegenkomt. Of ouders die glimmend van trots naar hun kinderen staan te kijken. Jep, geluk, vrolijkheid en gelach is aanstekelijk!

Afbeelding via weheartit

En er is nog zo veel meer om om te lachen! Wat heeft jou de afgelopen tijd (minuten, uren, dagen) aan het lachen gemaakt?

26 reacties

 1. Laura 29 november 2012 / 07:09

  Hmmm, allemaal happy things πŸ™‚ Wat balen dat je vriend aan het varen is.. Lijkt me heel lastig zo’n situatie, zeker als het in de toekomst voor langere tijd zou zijn.

  Ik liep laatst ‘s avonds door de stad en er begon opeens een Sinterklaasliedje te spelen, op van die ouderwetse klokken.Het klonkt echt door heel de straat. Ik kreeg er zo’n gelukkig gevoel van! Heerlijk zo’n gezellig gevoel, haha.

 2. MySuperSweetLife 29 november 2012 / 07:14

  Wat een leuk artikel. Ik had helemaal geen zin in vandaag maar zie het nu al een stuk positiever in!
  Liefs

 3. lifesplash 29 november 2012 / 07:21

  Heerlijk artikel! Ik blijf het knap vinden dat jij zo positief naar het leven (blijft) kijken! Vooral dat van Tim klinkt echt rot, but hey: hij komt terug! En jullie klinken echt schaatig samen, hihi. <3

 4. Hester 29 november 2012 / 07:26

  Deze artikelen maken me altijd vrolijk! Ik ga eventjes die Dumb Ways To Die kijken, ben benieuwd… :p

 5. Nadine 29 november 2012 / 09:06

  Dumb waaaaaays to die tududu. Haha, wat een heerlijk liedje. Ik zie mezelf dus echt achter een ballon aan rennen net zoals een zo’n poppetje. Awh wat lief dat over je vriend van dat de berichtjes nu echt speciaal zijn. ;D

 6. Ingeborg 29 november 2012 / 09:32

  Heel leuk! Ik word altijd vrolijk van dit soort artikels! πŸ˜€

 7. Milou 29 november 2012 / 10:01

  Ohh die cupcakes lijken me zo lekker! Ik ga ze echt nog een keer maken. Wat leuk dat je zo blij kan zijn met een berichtje van je vriend. Het is inderdaad al snel ‘normaal’, maar eigenlijk zouden we het wat meer moeten waarderen! En pakketjes ontvangen blijft leuk, maakt niet uit hoe oud je bent denk ik, haha!

 8. Yolande 29 november 2012 / 10:02

  Dat filmpje heeft mij de afgelopen paar minuten aan het lachen gemaakt! Voor de rest ben ik nu in een goede bui omdat kerst er weer aankomt en dat vind ik altijd zo leuk!

 9. Lieke 29 november 2012 / 10:42

  Super mooi die foto’s van de zonsondergang!
  Die cupcakes met M&M topping zien er wel heeeerlijk uit!

 10. Marije 29 november 2012 / 12:49

  Lachen om de cha-cha quote. Het is waar πŸ™‚

 11. Joyce 29 november 2012 / 16:28

  Wat een blije blogpost πŸ™‚
  Ik word er helemaal vrolijk van!

 12. Charlot 29 november 2012 / 17:50

  Een post om helemaal blij van te worden zeg!! Super Lisanne!!
  Prachtige voorbeelden om gelukkig van te worden!!
  Ik wordt gelukkig van familie en vrienden om mij heen op een zondagmiddag + open haardje! πŸ™‚

  X Charlot

 13. Michelle 29 november 2012 / 21:49

  Wat een leuk artikel!
  Ik hou ook van pakketjes aanpakken, het heeft je zo’n luxe gevoel (ik kan het niet echt uitleggen).
  Ik word ook superblij van mijn hele lieve ouders en (soms) natuurlijk ook van mijn (lieve) zusje.

 14. Ilse 29 november 2012 / 22:32

  Dat filmpje was errug leuk, ik heb vandaag nog met mijn oppaskinderen keihard gelachen om de film van de smurfen. (met katy perry. :D) en vanwege het feit dat de leuke feestdagen er weer aan komen. πŸ™‚

 15. Ellen 29 november 2012 / 23:05

  Super leuk en vrolijk artikel! Ik wou dat ik die positiviteit in me had die jij hebt!

 16. Nicole 30 november 2012 / 17:14

  Een mooie lijst met zeker happy things.

  Wat me wel lastig lijkt is wat je beschrijft over je vriend die vaart, dat het later zo maar 5 maanden zou kunnen worden. Pff, ik weet niet of ik dat zou kunnen zeg. Ik heb altijd respect voor de mensen die zo leven, zo willen leven en zo kunnen leven. Ik zou het er wel echt moeilijk mee hebben.

  • Lisanneleeft 30 november 2012 / 17:36

   Het langste dat hij nu is weg geweest is 2 maanden! Maar ik heb inderdaad ook heel erg veel respect voor mensen die dat volhouden!

   Ik denk ook dat je er heel erg veel van leert. Je leert alleen zijn, voor jezelf zorgen, weer eventjes leven ‘zonder partner’ en een leuk leven leven zonder dat je partner daar een groot onderdeel van uitmaakt.
   Ik wil er niet aan denken zo verschrikkelijk lijkt het me, maar als je DAT aankan, dan kan je de hele wereld aan (tenminste, zo denk ik dat voor mezelf :P). En als hij dan terug is dan ben je heeeeeeeeeeeel blij!

 17. Lianne 30 november 2012 / 21:02

  Die quote van de cha-cha heb ik meteen omgedoopt tot mijn levensmotto! hihi. Het gaat even heel beroerd met m’n fibro en daardoor ook met stage/school uitgerekend nu ik vlak voor mijn diploma-uitreiking zit en ik moet dus wat stapjes terug doen.. En toen las ik deze quote en die maakte het allemaal wat minder erg! En dat allemaal door jou blog: Lisanne, je bent geweldig! haha

 18. Rosalie 1 december 2012 / 14:37

  Lachen! smile! πŸ™‚ Ook bij deze blog πŸ™‚

 19. Roos 2 december 2012 / 18:44

  Super leuke post, ik hou van dit soort positieve posts :)! Wat mij de afgelopen minuten aan het lachen maakte zijn mijn katten. Ze zijn helemaal verontwaardigd dat ze niet bij me op schoot mogen liggen (daar ligt de laptop) en knabbelen daarom net iets te hard aan mijn arm. Als ik dan ‘hee’ zeg dan beginnen ze te likken en zodra ik weer typ gaan ze weer bijten haha. Sukkels ;p!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.