Thuisstudie copywriting!

“het is maar net hoe je het zegt”

En zo is het maar net. Ik houd van schrijven en van woorden, maar toch is er ook een zekere interesse op een wat commerciëler gebied. Het leukste van dat alles is dat de cursus copywriting van de LOI daar perfect bij past.


Via weheartit.com

M’n vader had zonder dat ik het wist wat studiegidsen van de LOI besteld. Toen mijn moeder merkte dat ik me verveelde schoof zij me deze onder m’n neus. Hij had speciaal de studiegids marketing, communicatie, nieuwe media en design uitgezocht voor mij. Dat was inderdaad de perfecte keus! Er staan zo onwijs veel leuke dingen in, maar copywriting was er eentje waarvan ik meteen een jáááá! gevoel kreeg.

Dat is dus wat ik ga doen het komende jaar, de thuisstudie copywriting. De leerstof bestaat uit 4 onderdelen, namelijk reclame orgainisatie en achtergronden, methoden en technieken, copywriting en verkoop en schrijven voor het web.

Ik ben zo ontzettend blij dat ik iets heb gevonden wat bij mij past. Als het bevalt heb ik vast nog vaker enthousiaste verhalen te vertellen over de thuisstudie. Meer weten over deze studie? Klik hier. En… yes ik heb binnenkort weer iets te doen!

DELEN:

10 reacties

 1. Danique 3 juni 2011 / 18:32

  Leuk joh! En fijn dat je weer wat te doen hebt! Ik had vorige periode het vak copywriting. Was best een leuk vak :).

 2. Janneke 3 juni 2011 / 19:15

  Hartstikke leuk! Ik ben heel benieuwd hoe je het gaat vinden!

 3. Desi 3 juni 2011 / 19:48

  Super gaaf voor je! Handig dat je ook thuis je eigen tijd in kan delen. Heel veel succes ermee!

 4. marloes 3 juni 2011 / 20:07

  echt leuk dat je eindelijk wat gevonden hebt! ik heb nog niet zo’n goed idee wat ik wil, ik wil iets met het menselijk lichaam doen en dan met de hersens het liefst, maar k ben bang dat dat te hoog gegrepen is, aangezien ik niet zo goed ben in exacte vakken:/
  p.s ik heb echt bewondering voor je dat je zo positief in het leven staat! ik zou dat ook wel willen;p

 5. Amber 3 juni 2011 / 20:25

  Ik hoop dat het bevalt! Ik ben namelijk niet tevreden (NTI) over de manier van leren en hoe je achter antwoorden e.d. moet komen. Ik wou dat ik er nooit aan was begonnen, zo zonde van mn geld. 🙁

 6. Iris Anastasia 3 juni 2011 / 20:36

  Wat superleuk dat je iets hebt gevonden wat zo bij je past en waar je zo enthousiast van wordt! Ik wens je bij deze al heel veel plezier (maar ook succes!) met deze thuisstudie (:

 7. Sanne 4 juni 2011 / 06:44

  Succes, ik hoop dat je er veel plezier aan beleeft!

 8. manja 4 juni 2011 / 16:57

  Wat leuk van je ouders dat ze dit voor je hebben gedaan! Succes ermee!

 9. Glamourista 4 juni 2011 / 20:15

  Hey Lisanne 🙂 Wat leuk dat je een cursus copywriting gaat volgen, ik werk zelf als copywriter. Omdat er in BE geen aparte cursus oid bestaat, heb ik journalistiek gestudeerd 🙂 Maar het is echt heel erg leuk werk om te doen, en het is enorm afwisselend! De ene keer schrijf je over economische dingen, de andere dag over tuinieren,… Hopelijk ga je het net zo leuk vinden!

 10. Elin 4 juni 2011 / 20:42

  Super leuk! dat je iets hebt gevonden dat echt bij je past. ben benieuwd xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.