Tijd voor zomerposters!

In mijn eethoekje heb ik een aantal lijsten boven de tafel hangen. Wat ik heel leuk vind om te doen is lekker veel afwisselen met afbeeldingen in de lijsten. Deze keer mocht ik bij Gallerix weer nieuwe posters uitzoeken, ik ging voor zomerse afbeeldingen, twee sets. Ik laat ze graag aan je zien!

Mocht je zelf ook willen gaan voor een fotowand, op de website vind je onwijs veel inspiratie. Het lijkt altijd een uitdaging om iets bij elkaar te zoeken, maar met wat voorbeeldjes gaat het zeker lukken! Ik moet ook zeggen: nu ik eenmaal mijn lijsten heb, is het ook makkelijker om te wisselen en een nieuwe combinatie te bedenken. De eerste keer (posters én lijsten) was echt het moeilijkste, maar ik heb er heel veel plezier van!

Ik heb al eens eerder besteld bij Gallerix, maar toen koos ik ook voor een lijst. Deze keer ging ik enkel voor nieuwe posters voor in mijn lijsten. Dan wordt het bezorgd in een koker. In eerste instantie was ik wat bang dat de posters niet plat zouden worden, omdat ze natuurlijk opgerold zitten in de koker. Maar ondanks dat de posters van dikke kwaliteit zijn werden ze al gauw mooi plat.

Hier zie je het, je merkt er niets meer van dat ze ooit opgerold waren!

Dit is de eerste set, ik denk dat dit toch wel mijn favoriet is. De zomerse foto’s!

Deze is iets minder vrolijk, maar ook wel heel mooi. Vooral het middelste kunstwerkje vind ik prachtig, daar heb ik de rest ook omheen bedacht. Ik denk persoonlijk dat de grote afbeelding het ook prachtig zou doen op een andere plek in zijn eentje.

Het staat echt heel gezellig, zo’n groepje posters boven de tafel!

Naast mooie illustraties, kunst en foto’s kun je ook een kaart laten afdrukken. Bijvoorbeeld van de stad waar je geboren bent of waar je mooie herinneringen aan hebt, zoals een magische vakantie. Ook heel leuk om cadeau te doen! Zo’n posterkaart kun je helemaal zelf samenstellen, in je eigen stijl met je eigen kleuren.

Ik ben wel benieuwd welke set jij het leukst vindt, de eerste set met de kleurrijke foto’s of de tweede set met één kleurig stuk en de rest eromheen zwart/wit?

DELEN:

4 reacties

 1. Ilja 22 juni 2022 / 15:28

  Heel leuk, Lisanne! De eerste combinatie is inderdaad het meest in balans. Denk dat als je bij de tweede nog een gekleurde doet, dat die combi ook beter is. Bv de rechtsboven van de eerste combi wisselen met de Zebra.

 2. Ilja 22 juni 2022 / 15:29

  Trouwens ook wel benieuwd naar de tekst op het kleinste lijstje. Wat staat erop?

 3. theNextG1rl 23 juni 2022 / 06:04

  Ik vind de tweede heel tof! Is mooi in balans en past ook goed bij je gele muur! Ik vind het ook altijd zo leuk om nieuwe posters uit te kiezen. Al ben ik daar meestal wel even zoet mee want er is altijd zoveel keuze!

 4. Naomi 23 juni 2022 / 08:37

  Voor nu vind ik de eerste set het leukst. Lekker zomers inderdaad. Die andere is leuk om dan in september bijvoorbeeld weer op te hangen. Heb je mooi van allebei plezier;).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.