Time for some happy feel good songs!

Ik blog nu al ruim anderhalf jaar en in al die tijd heb ik heel wat liedjes online gezet. Je zou zo gauw nu niet weten welke allemaal, maar ik zocht ze voor je terug! Het zijn allemaal happy feel good songs, dus als je daar van houdt, zet je oren dan maar vast  open!

Deze blijft fijn, een van de eerste liedjes waar ik echt een blij gevoel van kreeg!

Deze is ook echt van het begin! Blijf hem fijn vinden. Leuk om allemaal eens terug te luisteren, haha!

Eigenlijk is de clip vooral leuk, maar die is er niet meer zonder reclame helaas! Hier nog wel!

Dit meisje zingt veel beter dan Lady GaGa, door haar ben ik naar de tekst gaan luisteren, mooi!

Do you want to go to the plage with me?

Deze en de volgende twee nummers zijn allemaal van Mindy Gledhill

Deze video moet je echt tot het einde kijken, zo mooi!

Eigenlijk is het heel stom, haha. Want volgens mij is deze song best een hitje geweest, maar heb ik hem daarvoor ooit al online gezet! Dat heb ik af en toe heel erg, dan heb ik een plaatje grijs gedraaid en op het moment dat hem helemaal zat ben, je raadt het al… dan hoor je hem o-ver-al!

Waarschijnlijk ken je hem al, maar hij blijft fijn!

Remember Lenny van The Voice? Dit vond ik zo’n leuk liedje!

Grappig, terwijl ik die video boven deze opzocht kwam ik deze tegen, ook best leuk!

Today I don’t feel like doing aanything!

En deze zette ik onlangs online maar deze is ook gewoon heel erg fijn. Happy lazy summer song. Dat is het! Vind ik dan.

http://www.youtube.com/watch?v=stklgKa0Ano

Laat die zomer maar komen! (Eigenlijk is hij er al, nietwaar?)

En de leukste bewaarde ik voor het laatste. Happy listening!

Zo, wow, dat waren ze! Ik hoop dat jullie je vermaakt hebben. Wat is voor jou de ultieme feel-good song?

DELEN:

8 reacties

 1. Marc 23 mei 2012 / 14:37

  Die ga ik thuis nog eens goed beluisteren!

 2. Lifesplash 23 mei 2012 / 16:14

  Heerlijke nummers. Vooral die versie van Born this way van dat meisje vind ik leuk! 🙂

 3. Ise 23 mei 2012 / 16:57

  Die cover van Born this way kende ik al, veel beter dan de echte versie! Heel veel leuke liedjes trouwens 🙂

 4. Tedje 23 mei 2012 / 17:42

  Oooh super bedankt voor al deze leuke liedjes 🙂

 5. Shilpasankar 2 januari 2014 / 12:01

  Wat mooi dat je zo’n goede reacties op je boek hebt gehad. Jullie zijn ook SUPER vrwuoen, vergeet dat niet!!En natuurlijk krijgen jullie dan goede reacties, de kwaliteit waar jullie voor staan en de inzet die jullie hebben is een inspiratiebron voor iedereen die met jullie in contact komt.Het is jullie van harte gegund dat je na al deze inspanning ‘wereldberoemd’ mag worden.Ik zie nu al weer uit naar het weekend van QA in juni….Warme groet,Connie van Geffen van den Akker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.