Mijn Tinder Belevenissen #2

Dus, Tinder. Ik heb ooit eens op Twitter gezegd dat ik het zat was en dat ik het opgaf. Ik verwijderde mijn profiel, ik was er klaar mee!!! En toen maakte ik een nieuw profiel en begon opnieuw. Het is leuk. En grappig. Ik zette mijn belevenissen #2 op een rij. Deel 1 vind je hier.

tinder-belevenissen

Dingen die je opvallen terwijl je bezig bent met Tinderen

– Ik denk dat bijna 50% van de mannen op Tinder een foto heeft van zichzelf op de Chinese muur. Ok, niet zo veel, maar wel écht heel veel. Volgens mij denken ze allemaal dat dat een unieke foto is (zou ik ook denken), maar dat is het echt niet.

– Duckfaces. Ze bestaan nog. Ook bij mannen.

– Je kunt een complete kinderboerderij samenstellen met alle dieren die je op Tinderfoto’s tegen komt. Of zelfs een dierentuin (olifant!). En zo’n kattencafé waar je katten kan aaien.

– Sommige mensen willen na drie tellen al afspreken. En het gek vinden als ik nee zeg. Misschien ben ik wel gek, maar dat doe ik dus niet.

– Man doet crossfit. Alweer… Ik wist tot een paar dagen geleden niet eens wat dat was

– Man die houdt van buiten zijn, kamperen en klimmen. Ik wist niet dat dat zo populair was totdat ik Tinder ging gebruiken!

– Wel liken, of superliken zelfs, maar niets zeggen. Vooral bij dat laatste heel bijzonder.

– Lees ik eerst een eisenlijstje van drie kilometer om te kijken of ik in het plaatje pas, bekijk ik daarna pas de foto’s. Die drie kilometer aan eisen had ik niet hoeven lezen… Nope.

– Ik ben heel gemeen: ik like soms iemand om iets te zeggen over de tekst in zijn profiel of over een specifieke foto.

– Ik vertelde de vorige keer al: een man uit Den Helder vinden die niet bij de marine werkt is een uitdaging. Ik vond er een! Hij heeft gesolliciteerd bij de marine… Het is een hopeloze kwestie

Dingen die Tinderaars zeggen

– ‘Lekkerding!’

– Iets over borsten of billen

– ‘Je hebt een leuke lachje’

– ‘Je moet wel een beetje je kamer opruimen, dit kan echt niet’ (op een van mijn foto’s zie je de rommel in mijn kamer. Tsja… ik ben maar gauw weer gaan opruimen)

– ‘Hoi, ik ben een wekeendje op Texel! Wat is leuk om hier te doen?’

– ‘Werk je bij de marine?’ Nee, er zijn ook mensen in Den Helder die níet bij de marine werken

– ‘Jij sport zeker wel heel veel?’ Ja, ik ben echt mega fit. Deze vraag krijg ik vaak, dat is grappig.

– ‘WOW, wat heb jij veel Instagram foto’s!’ (deze staat sowieso bovenaan hahaha. Waarschijnlijk denkt men origineel te zijn door hiermee te beginnen in het gesprek. Sorry, helaas)

De reacties op de vorige Tinderblogpost waren zo leuk, ik zou je zeker aanraden om die ook te lezen! Ook mensen die echt een serieuze relatie hebben met iemand die ze op Tinder vonden, dat is wel heel erg leuk. Heb jij nog spannende Tinderbelevenissen?

DELEN:

54 reacties

 1. Kelly Caresse 1 december 2015 / 06:20

  Hahah zo grappig om dit te lezen en wat zeggen sommigen toch echt foute dingen hoor haha. En die duckfaces bij mannen, dat zie ik niet voor me haha

 2. Josan 1 december 2015 / 06:36

  Dit lezen is haast net zo leuk als mee doen. Of nee, leuker want ik bespaar mijzelf de moeite en gniffel toch stiekem mee.

 3. Kirsten 1 december 2015 / 06:50

  Hahaha Lisanne, mooi dit. Ik heb ook een tijdje op Tinder gezeten toen ik nog 17 was en het probleem daarvan was een beetje dat als je 17 bent, je in de categorie ‘tot 18’ valt en ook de jongens niet ouder zijn dan 18. Met gevolg dat ik vrienden van m’n broertje (15) tegenkwam… Oeps.

  Volgens mij was ik ook nog eens heel lollig om mezelf in de rolstoel toen te omschrijven als ‘gaat rollend door het leven’, ‘ik bijt niet (en rij ook niet over je tenen heen) en ‘is sneller dan het licht’… Was vooral leuk omdat ik mezelf zo grappig vond :’)

  • Mascha 2 december 2015 / 07:20

   :”)!ik zit keihard te lachen om jouw reactie. Hahahahha

 4. Simone 1 december 2015 / 06:55

  Haha grappig! Mensen vinden mijn Instagram account ook altijd een vreemd fenomeen, want waarom deel ik zoveel foto’s waar ik zelf niet eens op sta?

 5. Ilse 1 december 2015 / 06:59

  Zo grappig weer! Ik ben wel benieuwd hoe die ene date die je gehad hebt dan verlopen is. 🙂

 6. Saskia 1 december 2015 / 06:59

  Haha wat erg dat er zoveel mannen bij de marine werken daar in Den Helder. En grappig dat een man het opvalt dat een kamer rommelig is.. dat zie je niet vaak 😉

 7. Sophie 1 december 2015 / 07:02

  Haha Lisanne, onwijs leuk weer dit! Hopelijk vind je op een dag je ideale match haha 🙂

 8. Marieke 1 december 2015 / 07:08

  Duckfaces ben ik nooit tegen gekomen gelukkig. Wel vaak mannen met kinderen en dan erbij zeggen die zijn niet van mij maar wat niet is kan nog komen. Ook lekker fout!

 9. Linda 1 december 2015 / 07:11

  Ik hen dus het hele Tinder gedoe nooit meegemaakt, maar leuk om zo toch op de hoogte te zijn. Vooral veel hopeloze versierpogingen zo te lezen haha, geweldig! Al ben ik blij dat ik zo niet hoef te gaan ‘daten’. Heb echt geen idee of ik daar het geduld voor zal hebben om te wachten op die ene leuke jongen die het wel waard is 🙂

 10. Kelly 1 december 2015 / 07:15

  Hahaha geweldig! Mannen en duckfaces?! Dat kan ik me dus echt niet voorstellen!

 11. Marlotte 1 december 2015 / 07:30

  Haha je kunt inderdaad een complete dierentuin samenstellen. Heel herkenbaar! Die duckfaces ben ik toen nooit tegengekomen, gelukkig. Heel leuk om te lezen!

 12. Frauke 1 december 2015 / 07:33

  Supergrappig en leuk om te lezen! Ik zit niet op Tinder, dus daarom is het extra leuk om eens van jou te horen wat er allemaal voorbijkomt. En ik moet toch even de wenkbrauwen fronsen hoor :D. Maar het lijkt me wel een heel grappig tijdverdrijf! En wat bizar dat bijna iedereen uit Den Helder bij de marine zit! X

 13. Tiffany 1 december 2015 / 07:49

  Haha wat ontzettend grappig.. Goed om te weten dat 80% van de mensen in den helder bij de marine werken :p haha.

 14. Miranda 1 december 2015 / 08:20

  Leuk om te lezen, je kunt je vast prima vermaken op (met) tinder.
  Ik hoop wel dat je mss een serieuze match gaat vinden, dat gun ik je zo!

 15. Patricia Schmitz-Heres 1 december 2015 / 08:22

  Wat een manieren om je aan te spreken zeg. En duckfaces daar kan ik ik me dus niets bij voorstellen haha. Zelf ben ik niet actief op Tinder dus heb ik ook geen ervaringen

 16. Shifra 1 december 2015 / 08:40

  Haha, ik vind dit heel leuk om te lezen! Nu krijg ik nog een beetje mee hoe Tinder werkt en gaat (want, ik ben er gewoon wel nieuwsgierig naar, hoe zoiets werkt). Ik ben benieuwd of dit ook iets met je zelfvertrouwen doet. Krijg je er meer zelfvertrouwen van? Of wordt je misschien juist wel onzekerder? (Omdat je misschien vaak teleurgesteld wordt als iemand anders je niet kiest.)

 17. Rianne 1 december 2015 / 09:07

  Ik ken Tinder niet zo goed, dus extra leuk om mee te lezen hoe het daar aan toe gaat ?!

 18. Renske 1 december 2015 / 09:12

  Hahaha, wat ontzettend leuk om te lezen! Ik geloof dat mijn man in de categorie origineel valt: geen Chinese muur, geen crossfit (wat is dát?), geen kinderboerderij… :p Leuk dat je ons meeneemt in jouw belevenissen. Je verwerkt het ook op zo’n leuke manier!

 19. Annelien 1 december 2015 / 09:41

  Die Chinese muur! Heel herkenbaar. Mijn broer zei ooit: ‘als een vrouw foto’s op tinder heeft staan van dure, verre, luxe vakantie ga ik haar sowieso niet liken. Zulke vakanties kan en wil ik niet betalen.’ Daar moest ik heel hard om lachen maar het is wel waar, blijkbaar willen we allemaal graag avontuurlijk over komen :’)

 20. Veerlez 1 december 2015 / 10:01

  haha ik heb echt een haar liefde verhouding met Tinder.. 🙂 Ik reageer eigenlijk nooit in de gesprekken, oeps!
  Het lijkt me inderdaad moeilijk in Den Helder om iemand te vinden die niks met de marine te maken heeft! 🙂

 21. Vandaagismooi.nl 1 december 2015 / 10:27

  Hahaha heel erg leuk om te lezen. Ik vind die online-dating-verhalen echt altijd super vermakelijk. Je komt zo veel grappige en domme dingen tegen! Vergeet ook niet alle foto’s van mannen met vissen in hun handen of in de sportschool… word je ook mee doodgegooid! 😀

 22. Shirley 1 december 2015 / 10:29

  Niet via Tinder, maar ik ken mijn man via relatieplanet.nl inmiddels 1,5 jaar getrouwd ☺️

 23. Shirley 1 december 2015 / 10:40

  Overigens zitten er ook hele verkeerde mannen op zo een sites, dus niet te snel afspreken maar pas als het echt goed voelt ☺️

 24. Leonie 1 december 2015 / 12:21

  Haha toen ik in Den Helder woonde riep ik altijd dat ik geen man bij de marine wilde. Mijn vader werkte er namelijk en ik wilde dat niet nog een keer meemaken in mijn relatie. Uiteindelijk ben ik maar verhuist en was het opeens heel gemakkelijk om een leuke jongen te vinden die niks met de marine te maken wilde hebben 😛

 25. Simone 1 december 2015 / 12:44

  Haha, wat leuk om te lezen! Je mag wat mij betreft hier een blogserie over maken. Heerlijk vermakelijk! 🙂

 26. Nienke 1 december 2015 / 12:59

  Haha grappig om te lezen en heel herkenbaar! Inmiddels ben ik alweer een jaar samen met mijn tindermatch, het kan echt! 🙂

 27. Bianca Ronday 1 december 2015 / 13:13

  Het is zo komisch om te lezen. Zelf ben in blij dat ik me met die ellende niet bezig hoef te houden. Ben al 18 jaar samen. ?

 28. Olga 1 december 2015 / 13:23

  Of mannen die dingen over hun zaakje down under gaan vertellen. Het aantal centimeters bijvoorbeeld. En of je dan interesse hebt. Nee. Gek hè?

 29. Manon 1 december 2015 / 14:15

  Men, ik heb me ook een paar jaar terug wat afgetindert! Toen was het alleen nog zonder instagram. Er gekke contacten mee gehad, maar ook jongens die ik nog altijd spreek. Momenteel heb ik ook al dik 1,5 jaar een relatie met een jongen die ik heb leren kennen via Tinder en wonen we samen. Dingen kunnen raar lopen. Al zou het uitgaan zou ik zo weer gaan Tinderen, alleen al om al die gekke dingen die je tegenkomt. Het is gewoon puur vermaak!

 30. Lotte 1 december 2015 / 14:57

  Haha, hoe leuk! Ik ben er toevallig gisteren ook weer mee begonnen (en schreef er ook over). Wat een torenhoge clichés zitten daar toch he! Ik amuseer me er in elk geval kostelijk mee.

 31. Hester 1 december 2015 / 15:32

  Hahaha, ergens lijkt het me ook wel heel erg leuk voor de fun en om te zien wat er allemaal voor types op rondzwerven (en vooral wie mij zou liken dan natuurlijk haha). Na een tijdje lijkt het me alleen dat het wel gaat vervelend omdat die gesprekjes dan gewoon echt nergens meer op slaan en allemaal hetzelfde zijn, haha.

 32. Marloes/GLAMOURMOES 1 december 2015 / 16:14

  Je maakt wat mee op Tinder haha. Ik ben er een tijdje meegestopt, maar kreeg van de week een melding dat ik een superlike had, maar inderdaad ook geen berichtje. Maar volgens mij kan dat ook alleen maar als je allebei een liked en dus een matcht bent toch, of is dat aangepast haha.

 33. Ise 1 december 2015 / 16:40

  Haha die tweede! Ja op Tinder maak je nog eens wat mee.. 😉

 34. Eline 1 december 2015 / 16:49

  Ik mis in dit lijstje alleen nog de seks gerelateerde opmerkingen die je binnen 3 seconden naar je hoofd geslingerd krijgt 😀

 35. Manon 1 december 2015 / 17:05

  Grappig om te lezen, ik heb geen Tinder!

 36. Joyce 1 december 2015 / 21:03

  Zo leuk om te lezen! Ik ken mijn vriend inderdaad ook via Tinder haha. Gaat al anderhalf jaar goed, dus het kán wel. Hij woont op Texel en is niet bij de Marine haha 😉

 37. Baukje 1 december 2015 / 21:22

  Haha heerlijke blog weer en zo herkenbaar! Ik heb in mijn tinderprofiel staan dat ik dietist ben en dat ik van chips en ranja houd. Nou hoeveel opmerkingen ik daar wel niet over krijg haha!
  Oh en van die jongens die vragen: “Heb je nog meer foto’s van jezelf?” Nou, ik vind die 6 die op mn tinderprofiel staan wel genoeg eigenlijk. 😛 Maar blijkbaar is dat vreemd.

 38. Lianne 1 december 2015 / 21:30

  Hahaha hilarisch om te lezen. En nee, ik heb geen tinder belevenissen maar ben wel (met dank aan mn vriendinnen ghehe) op een datingsite terecht gekomen en daar kom je ook soms best maffe dingen tegen :p

 39. Maartje 2 december 2015 / 01:06

  Hi Lisanne, leuk om dit allemaal te lezen. Ik had met Tinder precies hetzelfde omdat de meeste mannen daar alleen maar voor 1 doel zaten. Tralala. Anyway na het uitgaan van m’n relatie dacht ik woe niet waagt wie niet wint en nu heb ik heel pril een vriendje van Tinder! Helemaal leuk! M’n gedachtes bijgespijkerd en helemaal happy met het bestaan van Tinder!

 40. Vivian 2 december 2015 / 12:26

  Hahaha, zo geweldig! Ik krijg gewoon bijna zin om ook te gaan Tinderen, alleen maar om te zien hoe het eigenlijk is haha.

 41. DanielleMamaonderneemt 2 december 2015 / 18:24

  Ik ben niet bekend met Tinder of iets dergelijks, maar het levert in ieder geval smeuige verhalen op! Ik hoop dat je een heel leuke man tegenkomt. In het wild of op Tinder! Maar voor nu: Tinderse!

 42. Miriam 2 december 2015 / 20:32

  Ik doe niet aan tinder, maar ik zou het bijna gaan doen om deze leuke reacties mee te maken haha. Leuk om te lezen ☺️

 43. yvonne 5 december 2015 / 21:36

  hahaha. Moet het toch maar eens gaan uitproberen 😉

 44. Irina 10 december 2015 / 20:07

  Haha weer heel erg leuk Lisanne! Tinder blijft toch een aparte app.

 45. Paul 20 december 2015 / 20:37

  Geen tinderbelevenissen hier, want ik heb al een fijne relatie. En tinderen in je relatie lijkt me geen goed idee. VInd het wel leuk om met jouw tinderperikelen mee te kijken. Veel plezier, en hopelijk rolt er een leuke date uit op termijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.