Tinder belevenissen van Lisanne #5

Jawel, ik heb weer een nieuwe Tindervideo gemaakt! Ik ben weer een heleboel opmerkelijke dingen tegengekomen. Sommige zijn vooral heel erg raar, sommige gemeen, sommige eng en andere gewoon simpelweg grappig.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Heb jij nog leuke dingen beleefd op Tinder?

14 reacties

 1. Mama Lifestyle Blog 2 juni 2016 / 06:15

  Wat een rare bioteksten. Leuk dat je ons weer even bijgepraat hebt, altijd smullen die Tinder avonturen van jou ? Ik weet eigenlijk niets van Tinder en al helemaal niet dat het ook zakelijk eprdt gebruikt. Ik dacht dat het puur voor daten was bedoeld.
  Mama Lifestyle Blog blogde laatst over… Verlies van een baby: Joël

  • Lenneke 3 juni 2016 / 08:13

   Ik ben nog nooit een fatsoenlijk persoon tegengekomen, laat staan dat een fatsoenlijke date een optie was, hahaha. Sowieso ben ik veuuuuul te kieskeurig voor zo’n app…
   Lenneke blogde laatst over… ik hou van alleen zijn

 2. Evelien 2 juni 2016 / 19:56

  Haha, super grappig om te horen! Veel dingen zijn wel herkenbaar ja, maar gelukkig heb ik ook heel veel beschrijvingen nog niet gezien of gelezen! Die bingo is wel echt in 10 minuten af te strepen haha.
  Evelien blogde laatst over… Picturing Life | mei 2016

 3. Mammabieb 4 juni 2016 / 00:20

  Wat een leuke video. Ik zit niet op tinder. Maar vind het wel grappig om de gekke bioteksten te horen.

 4. Anniek 4 juni 2016 / 12:14

  Ik kan altijd zo lachen om je Tinder filmpjes hè! Je komt er echt de meest ‘bijzondere’ mensen tegen 😉
  Anniek blogde laatst over… Grace & Frankie

 5. farid 7 juni 2016 / 16:40

  je moet niet alles geloven op tinder….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.