Tinder belevenissen van Lisanne #4

De wereld van Tinder… Ik raak er niet op uitgekeken en jullie raken niet uitgekeken op mijn Tinderverhalen. Dus, daarom: deel 4 van mijn Tinderbelevenissen! In videovorm… Ik geloof dat ik op Tinder net zo irritant over kom als in deze video, hehehe.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Het gesprek dat ik noem in de video:

grappig-tindergesprekje

Vorige Tinderbelevenissen blogposts

Dus… dat waren mijn Tinderbelevenissen weer voor deze keer! Heb jij nog iets spannends meegemaakt op Tinder?

17 reacties

 1. Leonie 29 februari 2016 / 16:57

  Ik mis de standaardafsluiter: “hebben jullie nog vragen?” 😛
  Het is dat ik getrouwd ben, maar soms wil ik tinder wel uitporberen, lijkt me echt grappig
  Leonie blogde laatst over… Doelen voor maart

 2. Bianca Ronday 29 februari 2016 / 20:02

  Wederom met een grote glimlach gelezen en heel blij fat ik me met dit soort dingen niet hoef bezig te houden.
  Bianca Ronday blogde laatst over… Vrouwen die gamen.

 3. Dana 1 maart 2016 / 00:05

  ik vind tinder echt hilarisch, al mag ik mij wel gelukkig prijzen hoor! Mijn eerste liefde toevallig via tinder gevonden(ging helaas na een jaar uit) maar nu ook weer een leuke vriendje erdoor 🙂 (al ben ik soms echt de grootste asshole op tinder :’))
  Dana blogde laatst over… Capture the moment #56

 4. Renske 1 maart 2016 / 08:44

  Hahaha, geweldig! Deze updates zijn iedere keer weer lachwekkend. Het is dat ik al een vriend heb, maar anders zou ik best lol willen trappen op Tinder. :’) Jouw belevenissen laten me iedere keer weer hardop lachen, haha.
  Renske blogde laatst over… Nationale Complimentendag

 5. Rowan 1 maart 2016 / 11:08

  Hahaha! Ik lig in een deuk om dat gesprekje. Wat een griezel en wat weet jij er geniaal op te reageren!

 6. Geanne | It's About Beauty 1 maart 2016 / 17:25

  Wat een heerlijk verslag van je Tinder-avonturen! Heel herkenbaar ook, ik ben inmiddels ook een tijdje actief. En ik vond de screenshot-meneer echt geweldig slecht! Alsnog wij vrouwen ons zo makkelijk laten inpakken, haha!
  Geanne | It’s About Beauty blogde laatst over… Must see on Netflix #1| In Your Eyes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.