TIP: 365 dagen succesvol Facebook pagina (met inspirerende quotes & verhalen)

Ik ben zelf geen enorme Facebook liefhebber. Ik kan er niet zo mee uit de voeten, op een of andere manier. Maar er is één Facebookpagina die ik nooit had willen missen. Elke keer als ik weer een verhaal of een quote zie langskomen krijg ik weer een glimlach op mijn gezicht. En dat is dan ook meteen de reden dat ik deze tip met jullie wil delen. De Facebook pagina van 365 dagen succesvol (ja, die van dat fijne boek!).

Op de Facebook pagina van 365 dagen succesvol verschijnen dagelijks updates, en meestal bezorgen die me een glimlach, zoals ik al zei. Het leukste onderdeel zijn absoluut de fijne quotes die ze posten… Om deze blogpost extra leuk te maken; mijn top 3!

1. Dit is een quote die mij gemengde gevoelens geeft, maar wel perfect bij mij past. Mijn leven is niet het leven waaraan je denkt als je aan ‘gelukkig zijn’ denkt, maar toch ben ik gelukkig. Vaak zeggen mensen dat ze het zo knap van me vinden dat ik ondanks alles zo blij en gelukkig ben. Maar is het niet gewoon dankzij? Onwijs mooie gedachte!

2. Mooi! Laat je niet leiden door je angst, maar door je verlangens. Richt je leven in op wat je wél wil, in plaats van op wat je juist wil voorkomen.

3. Tegenwoordig moet alles maar perfect! Ik denk dat het vooral bij jongere dames in hun hoofd zit dat alles perfect moet zijn. Altijd voelen ze zich te dik, te dun, lelijke dit, lelijke dat, maar nooit gewoon goed. Het hoeft niet perfect te zijn, júist zonder perfect te zijn kun je ook geweldig zijn!

Hihi, het lijkt een beetje een reclamepraatje zo, maar dat is het absoluut niet. De heren van 365 Dagen succesvol geven mij gewoon dagelijks een extra goed gevoel. Hun doel is om in 2020 van Nederland het gelukkigste land ter wereld te maken. Ik denk dat als je alleen al de 365 Dagen succesvol Facebook gaat volgen dat je voor jezelf al een fijne stap vooruit maakt! Dus… eigenlijk moet iedereen dat gewoon doen, haha. Wat vind jij de leukste/mooiste quote van hierboven? (in de collage bovenaan staan er naast mijn top 3 nog meer!)

DELEN:

31 reacties

 1. Isabel 14 april 2013 / 09:07

  Super leuk, ik heb ze allemaal gelezen haha 😉

 2. Eline 14 april 2013 / 09:34

  die pagina ga ik ook ‘liken’, super leuk!

 3. Anne Solveig 14 april 2013 / 09:38

  Oh super leuk! Die pagina kan ik wel even gebruiken.. Dankjewel voor de leuke tip!

 4. LounaBeauty 14 april 2013 / 10:19

  Dat ‘perfect’ zijn herken ik wel. Op tijd een stapje terugnemen is niet verkeerd, 😉

 5. LinvanT 14 april 2013 / 13:20

  Ik vind de eerste quote wel heel mooi, maar idd gemengde gevoelens. Sinds ik ziek ben kan ik steeds meer genieten van kleine dingetjes en haal daar ook kracht uit. Al is dat wel lastig op dagen dat het echt niet goed gaat.

 6. Hester 14 april 2013 / 14:06

  Whoaaa fijne quotes! Ik vind die van inspiratie & schoonheid echt goed, die ervaar ik ook wel zo. Ik ga de pagina liken, bedankt voor de tip!

 7. Rosalie 14 april 2013 / 15:08

  Dat lijkt me wel leuk als we het gelukkigste land worden in 2020!

 8. Peet 14 april 2013 / 16:03

  Mooie quotes! Ik ga de heren volgen 😉 Ik vind vooral die ene mooi of je wilt winnen of niet wilt verliezen. Een fijne nadenker.

 9. Anna 14 april 2013 / 18:56

  Leuk zeg! wist niet dat die pagina er was!

 10. Estrella 14 april 2013 / 22:45

  Hé da’s een goeie! Heb ‘m gelijk gevolgd, ik ben ook dol op dit soort inspirationele en motiverende teksten.

 11. Liliane 15 april 2013 / 00:43

  Ik vind ‘wat zou je doen als het niet kon mislukken’ wel erg mooi 🙂 Live without fear of making mistakes!

  Ben overigens naar een seminar van hen geweest, was wel tof 🙂

 12. Lianne 15 april 2013 / 11:04

  Ik heb ze gelijk eventjes geliked 😀
  Ik vind vooral de 1ste quote mooi!

 13. Ilse 15 april 2013 / 18:06

  Die vraag over wat je zou doen als het niet kon mislukken vind ik wel een goede. Om even over na te denken!

 14. Arjan 17 april 2013 / 22:48

  Wauw – wat een geweldige eer om zo’n artikel te krijgen Lisanne! We werken elke dag hard aan het geluk van onszelf en van anderen en het geeft ons een fantastisch, betekenisvol en zelfs een beetje beduusd gevoel dat we op deze manier sommige levens een beetje mooier maken. Dat is heel dankbaar en heel bijzonder. Jouw artikel geeft ons extra energie en inspiratie om hiermee verder te gaan. Veel dank! Groet van Arjan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.