Tip: Arnhemsmeisje.nl

Hoe zie jij jouw bruiloft voor je? Lekker traditioneel en precies zoals het hoort? Ik niet meer. Niet dat ik van plan ben binnenkort te gaan trouwen, maar ik ben wel lekker enthousiast geworden. Hoe dat komt? Door Arnhemsmeisje!


Wat heb ik lang gedaan om een leuke foto’s uit te kiezen voor bij dit stukje. Al haar foto’s zijn stuk voor stuk eyecandy!

Op haar blog kun je alles vinden wat met trouwen te maken heeft. Budgettips, extreme bruiloften, mooie en originele trouwlocaties, bedrijven die je moet checken voordat je gaat trouwen, de mooiste trouwjurken, trouwringen. Kortom, alles wat je nodig hebt wanneer je gaat trouwen!

Arnhemsmeisje.nl gaat dus over trouwen en alles daar omheen. Niet op de standaard manier, maar allemaal lekker anders dan hoe het hoort. En wat word ik vrolijk van haar blog zeg. Ik vind het bijna jammer dat ik binnenkort niet ga trouwen, haha. Dus ook als je niet gaat trouwen,van Arnhemsmeisje word je gewoon vrolijk. Kijken dus!

2 reacties

  1. Renate 7 november 2010 / 14:10

    Die moet ik eventjes aan m’n beste vriendinnetje doorgeven, die is helemaal van de perfecte bruiloft (tja, ze werkt ook in een bruidsmode zaak) Ikzelf hoef niet zo nodig te trouwen, maar dit ziet er wel heeel gaaf uit zeg!

  2. Arnhems Meisje 10 november 2010 / 08:58

    Wow, dank je wel voor deze superleuke blogpost!!! Ik ben blij om te horen dat je vrolijk wordt van mijn blog en zelfs als nog-niet-bride geniet van de trouwtips ;). Een enorme eer! Ga zo door met je blog; I like it!
    Mucho love & cupcakes,
    Arnhems Meisje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.