Tip: bh’s zonder beugel

Je hebt vrouwen die ‘s avonds, wanneer ze thuiskomen en de werkdag voorbij is, hun bh uittrekken, en je hebt vrouwen die hem lekker aanhouden. Grote kans dat de vrouwen die hem aanhouden een beugelloze bh dragen, dat zit namelijk veel lekkerder! Wist je dat er tegenwoordig ontzettend veel keuze is als we het hebben over bh’s zonder beugel? We hebben de stijlvolle bralettes, maar ook de bh die meer op een bh met beugel lijkt (dus met meer steun) en bh’s die ook mooi staan onder een t-shirt. Ik neem je graag mee in de Hunkemöller wereld van de beugelloze bh!

De bralette

Als je de afgelopen jaren YouTubers en andere influencers hebt gevolgd dan móet je deze wel kennen. Voor als je bh’s vervelend vindt zitten, maar toch íets aan wilt. Het zit echt een stuk lekkerder dan een bh met beugel! Hiervan heb ik er zelf ook een paar in de kast liggen en ik moet zeggen: ze dragen echt heel fijn. Toch vind ik bij sommige tops mijn andere bh’s toch mooier.

De bh, maar dan zonder beugel

Dan kwam ik op de website van Hunkemöller nog bh’s tegen waarbij ik echt twijfelde of ze geen beugel hadden. Maar de twee hierboven hebben echt geen beugel, ook al zien ze er wel zo uit. Ik zou graag nog zo’n exemplaar in mijn kast willen. Deze lijken nog meer op een echte bh, maar dan dus zonder vervelende beugels!

De gladde t-shirt bh

En eerlijk: ik ga ook graag voor praktisch. Ik heb een paar setjes in mijn kast die ik heel erg mooi en sexy vind, maar ook wat simpelere setjes die juist heel mooi staan met kleding eroverheen. Het een hoeft het ander natuurlijk niet uit te sluiten, maar bij deze gladde bh’s zonder beugel heb je geen last van patroontjes of vormpjes in de stoffen die niet mooi zijn. Perfect voor onder een t’shirtje!

Voorheen dacht ik altijd dat een bh zonder beugel alleen maar weggelegd waren voor meiden met een kleine maat, daar begon het bij mij ook mee. Toen ik een klein maatje had begon ik met het dragen van bh’s zonder beugel. En toen, samen met mijn gewicht dat hoger werd, steeds een maatje groter. Nu, met mijn E-cup draag ik nog steeds bh’s zonder beugel. En ik denk dat ik binnenkort weer een nieuwe ga scoren, na het zien van al deze mooie bh’s!

Draag jij een bh met of zonder beugel?

Deze blogpost is een samenwerking

DELEN:

1 reactie

  1. Simone 16 mei 2021 / 10:26

    Een ruim jaar geleden droeg ik altijd met beugel. Maar sinds het korset van mijn trouwen had ik altijd aan het eind van de dag veel pijn. Toen ben ik overgestapt naar de beugelloze bh en nu wil ik echt niet anders meer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.