TIP: Budgetproof krukje met hairpinlegs!

Een tijd geleden gaf ik mijn kantoor een make-over en wilde ik zoooo graag hairpinlegs onder mijn bureau. Helaas waren die destijds alleen online te krijgen en behoorlijk prijzig. Gelukkig met trends: uiteindelijk nemen de budgetwinkels het ook over. Afgelopen week vond ik een krukje met hairpin poten die maar €15,95 kostte. Ik vond het een mooie vondst!

krukje-met-hairpinlegs

Het krukje heeft drie poten en bovenop is een vrij natuurlijk uitziend stuk hout geplaatst waarop je kan zitten.

budget-hairpinlegs

Gaaf toch? Deze past perfect bij het nieuwe stijltje in mijn woonkamer. Daarom wilde ik hem zo graag hebben! Dat nieuwe stijltje staat alleen nog in de planning, met voor en na foto’s. Heel erg leuk, ik kijk ernaar uit dat die online komt, want ik ben mega benieuwd naar de reacties!

hairpinleg-krukje

De bovenkant van het krukje.

Dus… waar hij vandaan komt? Action! Bij ons waren ze supersnel uitverkocht, maar gelukkig ken ik iemand die bij Action werkt en hij heeft er eentje voor me kunnen bemachtigen. Heel erg fijn! Super gaaf, een betaalbaar krukje met hairpinlegs van Action. Wat vind jij van dit krukje?

DELEN:

19 reacties

 1. Ilse 15 augustus 2016 / 21:05

  Mooi krukje! Is ook wel mijn smaak.

 2. Lesley 15 augustus 2016 / 21:09

  Ja super leuk krukje! Ik heb hem al een paar keer bij Action voorbij zien komen! Wist niet dat je hem wilde hebben anders had ik hem wel voor je gekocht en opgestuurd hoor! Hij blijft leuk 🙂

 3. Suzanne 15 augustus 2016 / 21:20

  Super mooi is ie! Ik vraag me alleen af: kun je er veilig op zitten (en het liefst zelfs even op staan als ik bij m’n keukenkastjes moet :p) zonder dat hij erg wankelt / omvalt? Dan zou hij namelijk perfect zijn om mijn lelijke oude, maar nog degelijke kruk te vervangen! Hoe vind jij hem dus zitten? 🙂

  • Lisanne 16 augustus 2016 / 21:36

   Ja, zitten gaat zeker! Staan zou ik wel voorzichtig mee zijn aangezien hij maar drie poten heeft en een oppervlak dat niet helemaal netjes rond is. Maar ik vind hem wel stabiel, als je er niet op kon zitten had ik hem ook niet gekocht! 🙂

   • Suzanne 17 augustus 2016 / 11:26

    Dankje voor je reactie! Fijn dat hij wel stabiel is, en dat het niet zo’n krukje is dat echt alleen ter decoratie neergezet kan worden. Liefs!

 4. Sjoukje - meergeldminderstress.nl 15 augustus 2016 / 21:26

  Superleuk krukje! Daar word ik ook altijd zo blij van, als ik iets heel graag wil hebben, dat veel te duur is, dat het dan ineens in de aanbieding is ergens.

 5. Marieke 15 augustus 2016 / 22:24

  Echt heel geweldig!!! Ik zal snel eens kijken of ik ‘m toevallig kan vinden.

 6. Benthe 15 augustus 2016 / 23:07

  Die is echt heel leuk inderdaad! Wat fijn dat diegene hem voor je achter kon houden!

 7. Sytse 15 augustus 2016 / 23:42

  Ik vind het een beetje als wat ik met allesvan de Action, Big Bazaar, Hema en Xenos vind: superleuk maar iedereen heeft het straks weer. Ik ga graag naar kringloopwinkels (ook die in DH) om unieke dingen te vinden die je bij iemand anders niet zo gauw ziet. Maar ik bedoel het goed, het krukje an sich vind ik superleuk!

 8. Tiffany 16 augustus 2016 / 06:40

  Super leuk! Altijd handig om een extra krukje te hebben. Ik vind die hairpin legs echt super gaaf!!

 9. Darina 16 augustus 2016 / 06:56

  Een heel gaaf krukje! Ik hou wel van deze stijl!

 10. Anneke 16 augustus 2016 / 10:48

  Heel mooi krukje! Ben ook helemaal gek van die hair pin onderstellen! Maar wij hadden ook een beetje hetzelfde: zo duur! Wij maakten ze dan maar zelf 😀

 11. Anouk 16 augustus 2016 / 13:42

  Ik vind het krukje best leuk, maar niet (meer) bij ons interieur. Denk ik. Gelukkig zijn ze vást al op! 😉

 12. nienke 16 augustus 2016 / 15:02

  Super leuk krukje, alleen past ie niet zo goed in ons interieur. anders had ik hem zeker gekocht.
  Alhoewel ik denk dat ie heel leuk staat in onze extra slaapkamer in aanbouw. haha ik ga er nog even over na denken en dan hopen dat action ze nog verkoopt. Ik heb ze hier nog niet gezien

 13. Sanne 17 augustus 2016 / 22:01

  Super leuk krukje!
  Ik ga waarschijnlijk nog dit jaar verhuizen en begin nu toch wel erg te twijfelen of ik hem niet alsnog even moet aanschaffen. Hier in Deventer staan er namelijk nog genoeg zag ik bij de Action 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.