TIP: cadeaulabels in een blokje van Action!

Normaal koop je cadeaulabels los of in een setje. Maar op een blok? Daar had ik nog nooit van gehoord. Daardoor was ik ook zo verrast toen ik in de Action dit blok vol cadeaulabels tegen kwam. Meer dan 200 labels voor minder dan een euro! Dat is de moeite waard, voor dat geld vind je nergens zo veel cadeaulabels, haha.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Toen ik ze in de winkel aantrof kon ik niet in het blok zelf kijken, deze zat goed dichtgeplakt (wat op zich wel handig is). Maar er was nergens te zien welke designs er precies in de blokken te vinden zouden zijn. Vandaar dat ik samen met jou graag op video mijn eerste indruk van deze boekjes wilde geven.

Volgens mij is het wel duidelijk dat ik enthousiast ben! Mega veel keuze, en veel van elk label (leuk als je een favoriet hebt). En natuurlijk een grote opgave om dit in je eentje op te maken, haha. Leuk om te delen, vind ik.

Wat vind jij van deze blokken van Action vol met cadeaulabels?

DELEN:

13 reacties

 1. Mama Lifestyle Blog 13 augustus 2016 / 08:06

  Wat veel labels en wat super goedkoop (zoals we ook van de Action gewend zijn ☺). Wat handig dat de labels in een boekje zitten. Heel overzichtelijk, je kunt fijn bladeren en je raakt ook geen labels kwijt. Echt super leuke labels. Je hebt mij ook enthousiast gemaakt Lisanne!

 2. Darina 13 augustus 2016 / 08:23

  Wat leuk! Ik ben hier dol op! Als ik in de stad ben ga ik meteen naar de Action!

 3. marije 13 augustus 2016 / 09:25

  Wat een leuke boekjes! Ideaal voor mijn art journal en scrap projecten. Ik ga zeker even naar de Action. Dank je wel voor de tip!

 4. Tiffany 13 augustus 2016 / 13:19

  Super gaaf! Bedankt voor de tip lisanne. Heb ze net gekocht bij de Action, kon ook alleen deze 2 versies vinden. Ze hadden ook weer hele leuke nieuwe blokken met design papier liggen!

 5. Marjon 13 augustus 2016 / 21:52

  Leuk en goedkoop.
  Of onze Action heeft andere spullen of ik zoek/ kijk nooit goed genoeg.

 6. Josephine 14 augustus 2016 / 09:12

  Wat een goede tip! Ik ga die eerste ook kopen, die vind ik het leukst!

 7. Suzan 14 augustus 2016 / 10:30

  Sow, dat zijn veel labels.
  En handig in een blok waar je ze ook nog gemakkelijk uit kunt drukken.

 8. Bettie 14 augustus 2016 / 16:41

  Super leuk. Ik zal binnenkort even gaan kijken, aangezien ik webshopje heb en dat is dan wel heel erg leuk om dat erbij te doen.

 9. carolien 14 augustus 2016 / 21:43

  Leuk blog heb je! Frisse uitstraling, leuke tips! En morgen op naar Action 🙂

 10. Anneleen 15 augustus 2016 / 19:18

  Ik ben deze week in de Action geweest, maar ze toch laten liggen omdat je inderdaad niet goed kon zien wat er in zat. Nu toch spijt dat ik ze niet heb meegenomen, want ze zijn inderdaad héél leuk!! 🙂 Binnenkort toch nog maar eens gaan halen !

 11. Leonie 16 augustus 2016 / 17:48

  Ik heb alleen het rechter boekje gekocht, maar als ik de volgende keer bij de Action kom koop ik denk ik ook maar de andere, want het is wel heel leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.