TIP: De team Confetti agenda 2015! (+WIN!)

Het is wellicht nog een beetje vroeg om nu al te denken aan een agenda voor 2015, maar deze is toch wel heel erg leuk! Omdat ik het tóch wel zeker de moeite waard vind dus alvast een artikel over deze super vrolijke agenda. Dit is een agenda gemaakt door mijn collega bloggers, Team Confetti! Ik geef je een impressie van de agenda en… je kan er ook alvast eentje winnen, super leuk!

team-confetti-agenda

De Team Confetti Agenda 2015!

Olga en Meike hebben vorig jaar ‘voor de leuk’ een agenda gemaakt voor een winactie, daar kwamen zo veel leuke reacties op van lezers die hem graag wilden kopen dat ze dit jaar besloten om voor komend jaar echt een agenda te gaan maken. Die dus ook verkocht gaat worden!

Ik vind het heel erg gaaf omdat Team Confetti geen groot merk is wat je vaak bij andere agenda’s wel ziet. Dat maakt dat hij meer uniek is! Ze zijn ‘gewoon’ twee bloggers die toevallig heel creatief zijn met een erg goede smaak en de skills om een gave agenda in elkaar te zetten. Laten we een kijkje nemen…

team-confetti-agenda-8

Een overview van hoe de pagina’s eruitzien. Een volledige week wanneer hij open ligt met genoeg schrijfruimte en overzicht om te kunnen zien wat erin staat.

team-confetti-agenda-7

Maar tegelijkertijd wel met allemaal onwijs leuke, vrolijke achtergronden. Voor zover ik heb gezien heeft echt elke pagina een unieke achtergrond. Elke week weer een feestje om de nieuwe pagina te gebruiken!

team-confetti-agenda-5

Leuk detail: de cijfertjes zijn gemaakt van confetti. En hoe leuk is deze achtergrond? Flamingo’s!

team-confetti-agenda-6

Zigzagjes…

team-confetti-agenda-4

Verder hebben ze ook aan alle praktische dingen gedacht. Aan de binnenkant van de kaft vind je insteekhoesjes, zodat je daar bijvoorbeeld snel bonnetjes, visitekaartjes of andere papieren even snel in kwijt kan. En een lintje, zodat je weet op welke pagina je bent!

Uiteraard vind je in de agenda ook de standaard pagina’s, adressen, kalender, vakanties, overal is aan gedacht.

plaats-voor-notities-team-confetti-agenda

En ook een groot pluspunt: een boel pagina’s die blanco zijn om notities te maken.

Ook fijn om te weten: het papier in de agenda is mooi dik en niet glad (eerder matte, of hoe noem je dat?). Wat mij betreft het meest fijne papier om op te schrijven!

team-confetti-agenda3

Een heel fijn detail en iets waardoor ik de agenda nog net een stukje leuker vind: het mooi deze week vakje. Deze vind je in elke week. Hier kun je je lichtpuntjes van de week neerzetten! Dat is fijn als een soort dankbaarheidslijstje, maar tegelijkertijd werkt het natuurlijk ook als een soort dagboek. Aan het einde van het jaar kun je terugbladeren in je agenda en zie je precies in welke week je welke fijne dingen meemaakte.

Check ook nog even deze achtergronden, zó cute:

team-confetti-agenda2

team-confetti-agenda1

team-confetti-agenda-2015-review

De prijs van de agenda is €17,50 inclusief verzenden, als je het mij vraagt een prima prijs voor zo’n mooie en fijne agenda. Let op: als je de agenda wilt hebben kun je je inschrijven, hoe je dat kunt doen wordt hier uitgelegd. Dit is om een inschatting te maken van hoeveel agenda’s er gemaakt moeten worden! Je zit nog nergens aan vast, don’t worry. In datzelfde artikel is ook meer informatie over de agenda te vinden. En meer foto’s!

Als ik een agenda zou gebruiken, dan zou het zeker deze worden, aangezien hij praktisch is, van mooie kwaliteit, én heel erg leuk en vrolijk. Gelukkig voor jullie, gebruik ik geen agenda. En dus ga ik deze weggeven aan een van jullie!

Wat moet je doen om de Team Confetti agenda 2015 te winnen?

 • Stuur een mailtje naar win@lisanneleeft.nl met als onderwerp ‘Team confetti agenda 2015’
 • Zet in dit mailtje je adresgegevens (even dubbelchecken, ik heb weleens adressen binnengekregen die niet bestonden… dat zou zonde zijn als het jou gebeurt natuurlijk!)
 • Meedoen kan tot en met donderdag 28 augustus.

Ik vind de agenda echt heel erg leuk, ik word er blij van! Wat vind jij van de agenda?

DELEN:

38 reacties

 1. Amélie 21 augustus 2014 / 06:40

  Wat grappig om te lezen hoe zo iets kan uitgroeien. Het ingebouwde dankbaarheidslijstje vind ik goed bedacht!

 2. Petra 21 augustus 2014 / 06:44

  Heel erg gaaf! Overal is aangedacht. De achtergronden zijn geweldig. Ik ga je een mailtje sturen 🙂

 3. Kelly Caresse 21 augustus 2014 / 07:16

  Oeh wat een gave agenda! Geweldig al die vrolijke kleurtjes, de ringband en gewoon dat aan alle belangrijke notities is gedacht, ik ga je ook mailen om mee te doen aan de winactie, leuk!

 4. Mirjam 21 augustus 2014 / 08:16

  Heel gaaf bedacht en die achtergronden zijn echt super. Helemaal hip! Gewoon jammer dat ik geen agenda gebruik… 🙁

 5. Miranda 21 augustus 2014 / 08:28

  Wat een toffe agenda zeg! Heel erg leuk.
  Super dat je hem weggeeft als winactie:)
  Ik gebruik zelf (jammer genoeg) geen agenda haha! Al twijfel ik daar nu wel aan;)

 6. martina 21 augustus 2014 / 08:41

  Ik heb zelf een moleskine waar ik erg tevreden over ben 🙂

 7. Marion 21 augustus 2014 / 08:56

  Wat leuk dat je er eentje gaat weggeven! Hij is zo ontzettend leuk deze agenda. Ik heb zelf afgelopen weekend ook al ingetekend op de lijst. Ik hoop dat heel veel mensen de agenda gaan kopen! Ik wil ieder jaar een TC-Agenda!!! 😀

 8. Beautydagboek 21 augustus 2014 / 09:06

  Hij ziet er enorm vrolijk uit! Ik heb een Moleskine agenda tot het einde van dit jaar en die vind ik erg fijn. Lekker overzichtelijk en niet teveel poespas :).

 9. Manon 21 augustus 2014 / 09:20

  Ik volg de meiden ook al best een poosje! Ik vind de agenda echt super leuk en vrolijk geworden 🙂

 10. Cindy 21 augustus 2014 / 09:55

  Wat een ontzettend vrolijke agenda, echt heel leuk met al die kleurtjes enzo! Ik zal er eens over nadenken, ik ben nog helemaal niet bezig met een agenda voor volgend jaar, oeps!

 11. Lisa 21 augustus 2014 / 09:56

  Ik doe mee! Ik vind hem er super vrolijk uitzien! 🙂

 12. Marloes/GLAMOURMOES 21 augustus 2014 / 10:28

  Wat een super super toffe agenda zeg! Ik gebruik ook altijd een jaaragenda, omdat ik niet meer studeer. Deze is echt geweldig! Ik heb gemaild.

 13. Benthe 21 augustus 2014 / 10:47

  Wat een gave agenda is dat toch 🙂 En hoe gaaf is het dat je zoveel animo hebt op je blog – dat je een agenda kunt maken!

 14. Bianca 21 augustus 2014 / 11:58

  Leuke agenda! Ik heb al één van de Hema dus ik gun hem iemand anders 🙂

 15. Angela 21 augustus 2014 / 12:23

  Leuk, die grappige achtergronden! Ik heb eentje van Moleskine, daar ben ik erg blij mee!

 16. Chantal 21 augustus 2014 / 12:28

  Wat een vrolijke agenda! Maakt plannen een stuk leuker 🙂

 17. Jane 21 augustus 2014 / 12:52

  Wa een leuke vrolijke agenda! Ik ben nog steeds op zoek naar een schoolagenda voor volgend jaar. Helaas is dit geen schoolagenda. Maar ik vind de printjes echt helemaal geweldig, precies wat ik zoek, niet te druk maar toch vrolijk!

 18. Annette 21 augustus 2014 / 15:25

  Ik vind het altijd fijn als een agenda een spiraal heeft. Blijft hij idd goed liggen maar kun je hem ook helemaal omslaan (als je begrijpt wat ik bedoel). Lekker vrolijk maar met zo’n naam is dat ook niet zo gek. Ik heb hun blog pas net ontdekt maar heel leuk. Ik ga je een mailtje sturen.

 19. Esther Potters 21 augustus 2014 / 15:31

  Kleurrijke en vrolijke agenda waar ik met veel plezier gebruik van zou maken!

 20. Elize 21 augustus 2014 / 16:36

  Oeh wat leuk! Ik vind de indeling er fijn uitzien en natuurlijk ook enorm vrolijk! Ik denk dat ik je wel een mailtje ga sturen ja^^

 21. Jolien Geurts 21 augustus 2014 / 18:08

  Wat leuk dat die twee bloggers meer doen dan enkel artikels posten en eens iets nieuws uit te proberen door een eigen agenda op de markt te brengen. Kleurrijke, inspirerende agenda’s als deze zijn altijd ‘hebbedingetjes’. Ik ben vooral fan van het ‘mooi deze week’ vakje. Dat is echt ontzettend leuk gevonden en fleurt je op als je eens in een dipje zit, echt super. Ook de foto’s die erbij zitten zien er vrolijk en super cute uit. Ik heb jammer genoeg al een agenda voor het aankomende jaar 2015, dus voor deze kan ik maar beter wachten tot het jaar erna.

 22. Michelle 21 augustus 2014 / 18:45

  Oh shit, per ongeluk op iemand anders gereageerd, oeps. Ik wilde dus zeggen dat ik de agenda onwijs tof vind en dat ik mee doe! (Seriously, waarom kan men reacties op blogposts niet verwijderen?)

 23. Annelies 21 augustus 2014 / 19:43

  Wauw die is echt geweldig! Zo’n “mooi”-vak moesten ze in iedere agenda doen! Ik doe graag mee met de winactie!

 24. Elsa 21 augustus 2014 / 21:29

  Gaaf!!! Ik heb een mailtje gestuurd 🙂

  Liefs,

  Elsa.

 25. Ilse 21 augustus 2014 / 22:11

  Wauw, ik vind die agenda echt super leuk! Helaas heb ik er al één. Jammer! Maar als er volgend jaar wéér een winactie is, ben ik zeker van de partij, ghèhè! En jippie, weer een nieuwe site voor mij. Eens even kijken daar!

 26. Wendy 21 augustus 2014 / 23:40

  Het is zo’n leuke agenda! Alles wat je nodig zou kunnen hebben, zit er in. Ideaal.

 27. Margriet 21 augustus 2014 / 23:48

  Wat een leuke en vrolijke agenda.
  Ik kan niet wachten tot ik een nieuwe agenda kan halen, want mijn huidige staat al vol met strepen en typex. Ik ben over gegaan op schrijven met potlood nu. Een nieuwe agenda is zo’n beetje het leukste van de kantoor artikelen die ik elk jaar nieuw kan kopen. En net als een nieuw notitieblokje, vind ik het iets magisch hebben om de eerste woorden op een splinternieuwe blanke pagina te kunnen schrijven.

 28. Saskia 22 augustus 2014 / 11:35

  Waaah wat een leuke agenda! Ik ben dol op printjes. En dat ‘mooi deze week’ vakje vind ik zo leuk bedacht!! Ik heb net een nieuwe agenda gekocht… jammer;)

 29. Laleh 22 augustus 2014 / 13:12

  wat een heerlijk vrolijke agenda.
  Echt een super leuk idee van die meiden.

  XO

 30. Linda Smeets 24 augustus 2014 / 12:07

  In 1 woord: PRACHTIG! 😀

 31. Marike 27 augustus 2014 / 22:27

  Echt supertof dat je deze weggeeft! Heel lief! 🙂

  Ik heb je gemaild en ben nu aan het duimen! Ben sowieso al gek op agenda’s, maar het feit dat deze is gemaakt door bloggers die ik tof vind én qua ontwerp echt past bij wat ik leuk vindt, maakt dat ik deze agenda echt moet hebben! 🙂

 32. Leonie 28 augustus 2014 / 16:58

  Op de valreep nog mee gedaan, want wat een toffe agenda! Vind het vooral leuk dat elke week een ander patroontje heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.