TIP: DeepDevotion, een onwijs leuke webshop!

Onlangs heb ik echt een onwijs leuke webshop ontdekt! Namelijk de webshop Deepdevotionshop.com. Vooral de sieraden vind ik prachtig, maar je kan er ook terecht voor mooie kleding items. Bijvoorbeeld van het shortje dat ik ontving ben ik helemaal weg! Goed, ik zal je laten zien wat ik precies heb ontvangen uit de webshop.

DeepDevotion2

DeepDevotion1

Als eerste dit neon aztec shortje. Deze is per-fect. Serieus. Een neon shortje dat (bijna) perfect past en nog goed staat bij witte benen ook. Hij past bijna? Jep, hij paste bijna, ik heb de knoop moeten verzetten, maar dat ligt absoluut niet aan het shortje, haha. Dat ligt aan mijn lichaamsbouw! (in verhouding wat meer buikvetjes) En oja: had ik al gezegd dat ik onwijs veel van aztec printjes houd?

aztecshortje

En op deze foto draag ik hem. Ik heb hem veel gedragen op vakantie! Dat is het fijne aan dit shortje, hij doet al het werk, je hoeft alleen nog maar een aantal basic items toe te voegen! (tenzij je graag topless rondloopt, dat is natuurlijk persoonlijke smaak).

De prijs van dit shortje is 20 euro en je vindt hem hier!

DeepDevotion3

Verder dit paar basic oorbellen. Dit zijn oorbellen die ik waarschijnlijk heel erg vaak ga dragen. Wanneer je al een andere eyecatcher in je outfit hebt, of gewoon graag voor basic gaat, is dit perfect om een outfit toch mee af te maken. Ik draag heel vaak van dit soort ‘simpele maar toch niet saaie’ oorbellen. De prijs van deze oorbellen is 10 euro en je vindt ze hier.

DeepDevotion4

De prijs van dit paar beauty’s is 8 euro, je vindt ze hier in de webshop. Deze zijn op dit moment niet op voorraad, maar de voorraad wordt regelmatig bijgevuld, en ze hebben nog veel meer van dit soort oorbellen in de webshop. Zeker de moeite waard om eens naar te kijken! Ik denk dat dat wel mijn favo onderdeel is uit de webshop, de oorbellen. Ik ben dan ook echt een oorbellenmeisje.

Ja, ik vind deze webshop echt wel een aanrader. Ook opvallend: ze spelen duidelijk in op de actuele trends, super leuk! Wat vind jij van mijn nieuwe aanwinsten? En kende je de webshop DeepDevotion al?

DELEN:

24 reacties

 1. Emilia 6 augustus 2013 / 08:46

  Ik had eerlijk gezegd nog nooit van de webshop gehoord, maar ik ga zo even kijken. Die oorbellen zijn ontzettend gaaf en dat shortje staat je heel leuk!

 2. Linda 6 augustus 2013 / 08:50

  Dat shortje is echt superleuk! Hij staat je ook echt geweldig!
  Ik kende de webshop ook nog niet, maar zeker eens kijken! (:

 3. Esmée 6 augustus 2013 / 09:56

  Echt een mooi broekje en mooie sieraden! Ik kende de webshop nog niet, maar ik ga binnenkort zeker eventjes kijken. x

 4. Vanessa 6 augustus 2013 / 10:00

  Ik kende deze webshop nog niet. Het shortje is echt te gek! 🙂

 5. Charlotte 6 augustus 2013 / 12:50

  Aaaah dat shortje is geweldig
  Hij staat je supergoed! 😀

 6. Hester 6 augustus 2013 / 17:12

  Wat een leuke items, ik houuu van dat shortje!

 7. Lianne 6 augustus 2013 / 19:34

  Oeeeh, nice man! ^^

 8. Michelle 6 augustus 2013 / 21:43

  Alle dingen die je hebt besteld zijn heel erg leuk. Die aztec print staat je erg goed en allebei de paren oorbellen zijn heel leuk en kunnen goed gecombineerd worden. De één is wat meer basic en de ander meer eyecatchers. xx

 9. Sophie 6 augustus 2013 / 21:46

  Die gekleurde oorbellen zijn super leuk! En het shortje ook, ik houd ook van Aztec printjes!

 10. Charlotte 7 augustus 2013 / 14:53

  Super leuke dingen!! Ik ga zeker kijken, want ik moet nog op vakantie 😀 😀

 11. Stephanie 7 augustus 2013 / 16:35

  Ken de webshop niet 🙂 tof, ik ga een kijkje nemen!
  Leuke short inderdaad!

 12. Melle 11 augustus 2013 / 09:32

  Ik kende de site nog niet. Erg leuke producten! Ga maar eens een kijkje nemen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.