Tip: De handgemaakte spulletjes van Julia voor Lopen voor Lisanne Leeft!

Inmiddels zijn meerdere mensen hard aan de slag om mijn Lopen voor Lyme team zo goed mogelijk te helpen met het zoeken van sponsoren. Een van de mensen die het hardste bezig is, is Julia. Zij is keihard aan de slag gegaan met het maken van armbandjes, sleutelhangers, en andere creatieve spulletjes. Ze maakt super veel mooie dingen, de opbrengst gaat dus naar mijn Lopen voor Lyme team. Gaaf he? Ik wil je graag de armbandjes laten zien én er is een manier waarop je Julia kan helpen, ze heeft namelijk nog wat spulletjes nodig die jij misschien nog wel hebt!

sleutelhanger-van-julia

Deze sleutelhanger kreeg ik zelf van Julia. Super lief! Een impressie van de spulletjes die verkocht worden door Julia:

impressie-spulletjes-gemaakt-door-julia

Je vindt alle spulletjes die Julia verkoopt voor Lopen voor Lisanne Leeft op deze pagina.

Natuurlijk vind ik het helemaal top als je een kijkje neemt en iets koopt als je iets ziet dat je wilt hebben! Maar…

armbandje-julia

Heb jij nog iets dat Julia kan gebruiken?

Julia kan ook op een andere manier hulp gebruiken! Omdat het zo goed gaat met de verkoop is Julia hard bezig met het maken van nóg meer mooie spulletjes. Zó ontzettend lief! Maar haar materiaal begint een beetje op te raken. Daarom wil ik jou vragen of jij misschien nog iets hebt dat je niet gebruikt en dat je voor het goede doel aan Julia wil geven. Of eventueel tegen een klein prijsje wil verkopen.

Het oproepje met wat ze precies goed kan gebruiken vind je hier. Via daar kun je haar ook bereiken!

Dankjewel Julia voor je geweldige inzet. Ik hoop dat er nog veel meer verkocht zal worden en dat nog veel meer mensen kunnen genieten van jouw creativiteit! Ik zou zeggen: neem zeker een kijkje op de pagina en deel hem bijvoorbeeld op social media, als je het leuk vindt om een handje te helpen!

DELEN:

19 reacties

 1. Kelly 9 februari 2016 / 06:21

  Ik ga eens even snuffelen of ik nog wat kan betekenen!

 2. Wilmaaa 9 februari 2016 / 06:26

  Wat fijn dat het zo goed gaat en ik ga ook eens kijken:)

 3. Sophie 9 februari 2016 / 06:48

  Wat lief zeg dat ze zoveel doet! Geweldig dat er zulke mensen bestaan 🙂

 4. Dorien 9 februari 2016 / 07:10

  Wauw Julia wat fijn dat jij je zo onwijs inzet voor Lisanne! Ik ga een kijkje nemen!

 5. Bianca Schrijft 9 februari 2016 / 07:37

  Ik zal eens gaan zoeken of ik iets interessants heb. Wel heel goed dat ze dit zo doet.

 6. Darina 9 februari 2016 / 07:54

  Wat een lieve actie van Julia! Ik ga een kijkje nemen!

 7. Charelle 9 februari 2016 / 08:49

  Wat super lief dat ze deze maakt voor jouw sponsorloop! Echt zo leuk!

 8. Julia 9 februari 2016 / 09:20

  Lisanne, wat een lieve blog dankjewel!
  *Er komen nog meer sieraden en sleutelhangers bij! Ik denk zo loop van volgende week ik doe mijn best!!
  *heb je een bepaalde kleur die je mooi vindt, laat het weten ik maak graag iets naar wens

 9. Anna 9 februari 2016 / 09:32

  Wow, dit is zo ontzettend lief. Echt een prachtig gebaar. Ziet er mooi uit ook :).

 10. Linda 9 februari 2016 / 11:10

  Dit vind ik nog eens lief en wat heeft ze hard gewerkt! Heel veel succes met de verkoop voor deze onwijs mooie actie. Dat hij ook maar veel aandacht mag krijgen zodat Lyme eens goed in de spotlight komt te staan 🙂 Dat gun ik alle lieverds waarvoor gelopen gaat worden, ik ken er helaas teveel.. En duim ook voor jou!

 11. Anouk 9 februari 2016 / 12:13

  Wat lief zeg! Helaas heb ik zulke dingen niet echt in huis…

 12. Sandra 9 februari 2016 / 14:07

  Wat ontzettend lief dat zij zo hard werkt om geld op te halen! Leuke dingen maakt ze, dat sowieso. Ik ga even op die site kijken of ik nog dingen voor haar heb. 🙂

 13. Simone 9 februari 2016 / 17:33

  Ik heb helaas geen spulletjes liggen, maar ik vind het wel super tof dat ze dit voor je doet! Niet enkel zelf om geld vragen, maar ook echt op een creatieve manier! Super leuk! Ik wil wel een armbandje kopen voor jou. Ik hoop zo dat je de aanpassingen in je huis kunt bekostigen, zodat jijzelf en je ouders worden ontlast!

 14. Annemarij 9 februari 2016 / 19:21

  Wat lief zeg! En leuk ook ? Ik ga in mijn kast kijken of ik haar kan helpen! ?

 15. Ise 9 februari 2016 / 19:30

  Wat tof dat jullie elkaar zo helpen! Mooi initiatief. Ik ga ook eens kijken of ik wat kan doen 🙂

 16. Elize 10 februari 2016 / 15:53

  Super actie van Julia! Echt lief 🙂 Ik ga ook eens even een kijkje nemen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.