Tip: de zomercollectie van Protest

Het lijkt erop dat we er in Nederland ook van kunnen gaan genieten: zonnestralen en warm weer! Heerlijk. Als je nog op zoek bent naar fijne zomerkleding heb ik dé tip voor je, Protest heeft namelijk een geweldige collectie dit jaar. Ik zocht zelf twee jurkjes uit, ik laat ze graag aan je zien.

Je kijkt hier naar mijn nieuwe favoriete jurkje. Hij is heerlijk luchtig, maar wel bedekt bij de schouders en bovenbenen. Een mooi accent bij je taille. Ik draag een L. De jurk heet Protest PRTNADIA 24 Jurk op de website.

Op deze foto zie je de structuur van de stof van de jurk nog beter, echt een heel fijne stof. Geloof me: als het mooi weer is of je gaat op vakantie, dan wil je dit jurkje!

Tijdens mijn vakantie naar Tenerife heb ik dit jurkje wel vier van de tien dagen gedragen, zo’n fijn jurkje is het. Perfect voor als het overdag mooi weer is maar je wil je schouders niet in de zon hebben, maar net zo goed ‘s avonds als je er netjes uit wil zien. Qua schoenen past alles eronder, een sandaaltje of een slipper, een nettere instapper zou ook niet misstaan. En mijn favoriet: gewoon een fijn sneakertje!

Als je je schouders en benen juist wel in de zon wil hebben dan is dit het jurkje dat je zoekt! Heerlijk voor een dagje strand of om over je bikini te dragen naar het zwembad.

Over bikini’s gesproken, Protest heeft dit seizoen ook prachtige dames zwemkleding. Zeker de moeite waard om even te bekijken.

Ook deze jurk heeft een mooi accent bij de taille. En de print van de stof is natuurlijk helemaal zomers! Van deze jurk draag ik ook een maat L.

Enthousiast geworden? Dat snap ik! Bekijk zeker de rest van de zomercollectie van Protest en als je gaat bestellen kun je de code lisanneleeft10 gebruiken voor 10% korting. Dat is toch mooi meegenomen! De code is geldig tot 31-10-2024.

Heb jij al fijne zomerkleding in de kast hangen voor komende zomer?

Deze blogpost is een samenwerking

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.